12

не знам

преди 6 години

Говори се,че на шведа още на първия ден му изчезнал лаптопа от хотела!Не знам дали е вярно!

11

Хм

преди 6 години

А бе много им се свидят присъдите на тия съдии!Лимит ли имат колко да дават или ги "стимулират"?(риторичен въпрос)

10

Анонимен

преди 6 години

"Глобата за Сундберг максималната! Такъв е законът!"-ами супер- предлагам нов туристически продукт- ритане на камериерка с все сила в лицето- 2500 евро. Така де, няма да гоним туристите я. Да се поразровим в закона да видим ккакви други атрактивни продукти можем да предложим- обиди, закани, ритници...и плащане на съответната сума.Само се чудя, ако българин беше изритал шведка или американка дали щяха да го пуснат само с глоба?

9

Българина

преди 6 години

Вече знаем колко е тарифата да нариташ съдия когато те е прецакал по дело... Не е скъпо, при това можеш да го снимаш и да го пуснеш в нета за назидание на останалите.

8

Анонимен

преди 6 години

Не е максималната, спестили са му 500 лева.

7

Анонимен

преди 6 години

Не оневиняваайте корумпираните съдии!!!!За ритане в главата - това е опит за убийство!Второ - ако тази жена отиде в Швеция и го изрита този в мутрата, така ли ще остане положението?Трето - що го пускате като не си е платил глобата?

6

Гюнтер

преди 6 години

За 3500 може да ме ритнете... но, първо парите, че Швеция далеко

5

Анонимен

преди 6 години

За 3500 лв можете да отидете и биете един къч на някой депутат.

4

Член

преди 6 години

проблема не е в глобата!проблема е, че не е платена и едва ли ще бъде.проблема е работодателя, че не е застраховал работника си...проблем е масовото не-плащане на глоби, актове, фишове по горите и пътищата...имало актове на 3ма джигити за 300хиляди и... нищо.

3

хидко

преди 6 години

Не е такъв законът. Лъжат! И никой копче не може да им каже! Ал.7 от чл.78а гласи, че не може само с глоба да се наказва извършител, ако е бил пиян или дрогиран

2

разбира се

преди 6 години

Българските съдии,за разлика от американските,са страхливи мишоци без собствено мнение,придържащи се към буквичката на закона!Ама закона не работел,много важно,келепира е важен!В древния Рим при неработещ закон вносителя е бил принуждаван да се самоубие!

1

Анонимен

преди 6 години

Не дъвчете глобата, КОГА ще ги плати, питам? Някой ще потърси ли отговорност на хората, които пуснаха осъден да се прибере необезпокояван в страната си, БЕЗ да плати глобата, наложена му за тежко провинение. Кой допуска такива като това нищожество да правят каквото си искат и след това да няма НИКАКВА наказуемост?