11

Маринела

преди 6 години

напълно против съм да увеличават заплатите на милиционерите,тъй като те с нищо не допринасят за това.Всички /полицаи,милиционери,пожарникари и т.н.са корумпирани по един и ли друг начин.Получават заплати които не заслужават, а искат още.работят на по няколко места,развиват търговия с наркотици,покровителстват престъпниците,изнудват хората под различна форма и т.н.Защо трябва да ги пенсионират толкова рано,да не би да са получили дискова херния от парите които получават незаслужено .

10

не на престъпността!

преди 6 години

Предлагам да излезем на МИРЕН протест против полицейската престъпност. Да кажем НЕ на наркомрежите , изнудваческите практики, рекетът, побоищата , убийствата. Ива от ловеч е една от многото убити от полицай. В Асеновград, също -в София-Еленонора, Слънчев бряг-Мария също бяха убити от полицаи. Ние не сме дивеч за отстрелване, не сме боксови круши на побоиниците от мевере! Да кажем НЕ на полицейския терор срещу честните хора!

9

Съвет

преди 6 години

Време е да се разпусне тази твърде корумпирана и комунистическа организация МВР и да се назначат нови,интелигентни полицаи. Вижда се как днешната полиция "работи" заедно и в интерес на престъпността. Целият живот ще тръгне съвсем по друг начин - просто всички престъпници ще влязат на топло.

8

факт

преди 6 години

Дори и по време на турското робство заптиетата не са тероризирали хората така, както днес го прави полицията.

7

Анонимен

преди 6 години

Вместо да протестират да отидат и паднат на колене на гроба на Ива на 25г, от Ловеч, убита от полицейски ***. И да протестират пред РДВР-Ловеч-защо не спряха убиеца. Ива приживе подаваше жалби,че полицай я преследва и заплашва, но никой не работеше по жалбите й, и ***-полицай я уби.

6

gvjm

преди 6 години

Народа не подкрепя протестите на тези бандити, наречени "полицаи"!Ежедневно няколко от тях се оказват престъпници и стават абонати на съда, продават наркотици, уастват в ало-измани, в трафик на хора и т.н--на всичко отгоре и високи заплати искат, даже и 20 брутни накуп при пенсия?! Айде да не сте толкова нахални, щото на нас, обикновените хора-които ви даваме заплати с нашите данъци НИ ПИСВА вече от вас.Вършете си работата и не пискайте преди наистина да почнете да си гледате задулженията

5

Анонимен

преди 6 години

Ей ..пъцулаи!Като не ви харесва да дремите по цял ден и да вземате за това тлъсти пачки,напускайте и винаги може да почнете работа..ама истинска работа..при някой капиталист кожодер за 500 лева и без никакви привилегии и глезотии на които сте свикнали!Ай ше ви се не види и...*** безполезни!

4

Анонимен

преди 6 години

Освен с търговия с наркотици, милицията е и рекетьорска група. Да напомним за сручая с отряд Сигма занимаващи се до 2015с рекет, тормоз и изнудване-ето да четете, ако сте забравили https://24chasa.bg/***/article/4938875 Парола Василев - как отрядът Сигма работеше като организирана престъпна група . Сицилиаенската мвафия е като пионерска група, в сравнение с престъпната група на милицията. Да напомним, и че са част от телефонните измами segabg/article.php?id=876529

3

vot42

преди 6 години

Българските полицаи са най-младите пенсионери в Европа. Над 90% от тях ,след пенсиониране работят в охранителни фирми или имат такива.Трудът им не е по-опасен и натоварен от този на шофьора,който може да загине на пътя,от този на строителя,който може да падне от от многоетажна сграда,от този на миньора,от работника в предприятие.Техните привилегии останаха от времето на социализма,защото милицията и ДС бяха опората на властта.И днес там работят много наследници на старите милиционерски кадри!

2

Анонимен

преди 6 години

След случая с наркомрежата в 7-РПУ милиционерите да протестират за заплати е наглост. Що не ицзлязат пред 7-РПУ за протестират против милиционерите дилъри. Напомням,че освен двамата дилъри, и миналата година бяха задържани полицаи, имащи наркомрежа в Студентски град. Изобщо-най-добре е7-РПУ да си отворят лавка-например при спирката на 76 в Младост , и там да си продават стоката

1

това е факт

преди 6 години

Колкото и пари да наливат в не реформираната полиция резултат няма да има,все едно да наливаш вода в каца без дъно....