32

Анонимен

преди 6 години

Искам тройно увеличение на минималната работна заплата!Щом може за учителите и за докторите,значи трябва да може и за нас-които реално изкарваме техните заплати и пълним бюджета.

31

Българина

преди 6 години

Що сега бе? 27 г спахте. Но явно по гербаво време е най тежко

30

съглясен!

преди 6 години

Лекарите и медицинските сестри са единствените хора в това смешно подобие на държава, които спасяват човешки живот. Малко имат представа с какво се сблъсква един медицински екип в шокова зала. Малко знаят какво представлява катастрофирал моторист докаран в шокова зала. Повечето полицаи и пожарникари НИКОГА не са спасявали човешки живот , но заплащането им е двойно по голямо - защо?

29

анонимен

преди 6 години

До Туск:Първо се образовай ,че като ти чета неграмотното ти писане,не зная какъв фармацевт си.А като зная,че и повечето висшисти са толкова грамотни,какви заплати искат?

28

Анонимен

преди 6 години

Палячовчините започнаха!Това в България да тръгне някои да си иска възнаграждението и всички му скачат.За мен всеки в България работи за поне 3 пъти по-малко пари.Вместо да се изяждате сами кои колко учил ,попитаите държавата къде отиват парите за здравеопазване.

27

Анонимен

преди 6 години

Теодора вероятно има богат съпруг и затова работи само за удовлетворението, но искам да и видя удовлетворението ако гледа сама две деца с 500 лв/ мес.

26

Анонимен

преди 6 години

А колко сестри работят и след пенсия,защото не желаят да освободят мястото на младите сестри?И естествено,че те ще идат в чужбина да работят.

25

анонимен

преди 6 години

Всички бюджетни в тая държава си я доят както си искат.И учителите ,сега и сестрите,само народа,който им изкарва заплатите и особенно в частния сектор не може да поиска увеличение на заплатата си.Работодателя го гони моментално от работа,като знае много .Така и държавата трябва да е твърда и да не се огъва пред никого.Защото никак не са им малки заплатите.Не ги слушайте ,че вземали по 500лв.Няма такава сестра.Може,но ако е в някое забутано село.Но там не е толкова натоварена работата и.

24

Анонимен

преди 6 години

Когато спрете доброзорно да ми спирате от заплатата Членският внос към синдикати и асоциации на професионалисти по здравни грижи,ще се подготвя за протест!

23

Туск

преди 6 години

Аз като формацивт вземам 1800 лв нето. Управштелот на аптиката 2300 лв нето. Ако им ги увеличат три пъти ке станат горе - долу колкото нашите. А, нито са учили колкото нас, нито са държали толкова трудни приемни изпити, нито следването им е било толкова трудно , кото на нас с лекарите, нито отговорността им е толкова голяма. Ако ликаря обърка диагнозата човека си отива. Ако фармацевта обърка дозана или ликарството човека си отива. Значи и на нас тогава трябва да ни увеличат заплатите три пъти.

22

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ да дават нормални заплати на всички, иначе ще има масови стачки и оставка за ГЕРБ, не може да се вдигат само заплати на депуатати и зам.министри 3 пъти, а надолу хората да не могат да оцеляват!!

21

Анонимен

преди 6 години

Познавам лекар с 3 специалности и 850 лева заплата, ама работи на едно място само и не взема рушвети.Той колко трябва да взема, ако сестрите искат 1500 лева??

20

Анонимен

преди 6 години

Мед. сестрите като станат докторки, тогава да искат докторски заплати, ама в следващия си живот!!!Не са толкова умни явно!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Хак им е на правителството.Като дадоха на учителите сега да дадат и на докторите.Само,че кой трябва да се заеме с това,че работят на няколко места едновременно.Това и мистър Сенко не може да го направи.Излиза,че въобще не се умарят от работа,а искат баснословни заплати.Остава сега и народа да поиска тройно увеличение на мин.раб.заплата.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонименфактура могат да ти издадат, но с ДДС -плюс 300 лв!! Така ти обясняват.Главните лекари заявяват, че МНЗ не може да поема разхода по операции

17

Анонимен

преди 6 години

До айде сегаПо 2000 лв за операция вземат без какъвто и да е документ!!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Сестрите не са със средно образование,а са бакалаври,учат четири години след средно,ама що да знаеш, важно е да плюеш,макар със сигурност някоя от оплютите е обикаляла я теб,я някой друг до теб да ви прави инжекцийки без пари,ей така ,за удоволствие!

15

Стоянов

преди 6 години

Не е правилно да се завишава само минималната заплата, на специалистите в държавния сектор да не се променят реципрочно със същия коефицент. Пътя зад граница е отворен, а България за хора с минимална заплата и за много богати.

14

ДА ИЗЛИЗА И БЪЧА

преди 6 години

Теодора Хюсеин да излиза веднага на протест вместо да мрънка в терапията за щяло и нещяло !

13

до 12

преди 6 години

Ти като си гониш специалистите ,а изхранваш полуграмотните да ги нарека ,сам си режеш клона.Според теб защо държавата сама се самоубива ? ? ?Колко са 1000лв за една богата държава дето изхранва 200 000 администрация с по 3 бона.Мисля ,че стартово започват от 3-4 хиляди ,как няма да имат мотивация.