90

Турското...

преди 5 години

...посолство в София чужбина ли е?

89

teo

преди 5 години

Нашата корумпирана съдебна система направи така, че България да изпусне още един ПРЕСТЪПНИК Местан, да напусне страната и после да го търсим с Интерпол, КАТО БРАТЯ ГАЛЕВИ ! Никой до сега, който е причинил СМЪРТ не му е падала забраната да напуска страната!!!! Цацаров, май ти ще трябва да влезеш в затвора на мястото на еничаря Местан ! Българино, събуди Левски !?!?!?

88

Анонимен

преди 5 години

Е,сега разбрахте ли кой командва в Бг ? кой разпределя порциите? те си го казаха наскоро,че се месят в политиката и делата в Бг - извиниха ли се ? - НЕ !а нашите еничари олисани в трупане на милиарди не им пука за Род и Родина !

87

Анонимен

преди 5 години

Според мен може да прави каквото си иска.

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 101Не разбара ли, че бебето е било изхвърчало от БМВ-то, за разлика от другите трима. Те са живи! Закона за движение по пътищата те задължава бебето да е в детска кошница! Бащата си призна, че можеби е карал поне със 110 при разрешени 90 и знак за наближаване на кръстовище. При удара Местан е вече в лентата за насрещно на идващия с предимство! Не в неговата лента! След като го е видял, че излиза на кръстовището за какво е тръгнал с газ да му пресича пътя в насрещното? Има спирачки!

85

Анонимен

преди 5 години

жалка история с предизвестен край. къде е правосъдието и съда в Кърджали на лично разпореждане на Местан ли е? май да.

84

Анонимен

преди 5 години

В държавата на абсурда да си политик и да убиеш дете не е толкова тежко престъпление, колкото да спреш няколко строителни проекта на "нашите хора". В първия случай ти връщат шофьорската книжка и те пускат по живо по здраво, а във втория лежиш 20 години по недоказано обвинение!

83

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов пусна детеубиеца да избяга от съд и присъда.Щото иначе прокуратурата и Цацаров захапват всеки неудобен и за най-дребната простотия.

82

Истината

преди 5 години

Тоя ***, имал 13 глоби за превишена скорост, за последните 6 год?!?!? И съдът му върнал книжката, защото бил изряден шофьор??? Работата е ясна, този калашник, ще отърве не само затвора, но и няма да плати никаква кръвнина! Това е животът в ***, ако искате...

81

Корен от Тиква

преди 5 години

МАФИЯ. MAFIA.

80

преди 5 години

Ако избяга ще го върнат и така само ще си увеличи обвиненията. Според мен този човек се надява на добри адвокати и може би други методи за са се отърве.Проблемът е, че делото ще е публично и цяла България ще го гледа. След това ще отиде да гласува за ново народно събрание. На мен в това ми е надеждата за справедливост.

79

наМестаня

преди 5 години

Драги ми съотечестеници с турско самосъзнание! Видяхте ли какви юнаци са тия, дето ви насъскват против нас? Знам, че ви е жал за детето- и на мен ми е жал, ама когато тоя ви правеше кьорсофра и разни, мазни музиканти надуваха зурните ви беше кеф. Биехте се в гърдите как ще колите българи, а войводата ви се оказа рядко ***.И нашите са такива, така че и вие и ние сме все "от страната на булката". На ваше място, тоя го очиствам като коч на Курбан Байрам!

78

Анонимен

преди 5 години

По-добре е въобще да не се връща.

77

Анонимен

преди 5 години

До кога тази "власт" Ще ни "тества" каква ще е реакцията на обикновените хора.При нарушения на "известни личности" И след реакцията на хората.Да вземат правилни и законни действия?! Какво като е Местан? Нима всички не сме равни пред закона?!

76

wrtn

преди 5 години

Браво! А сега и почетно гражданство му дайте!

75

Ludoto Lenche

преди 5 години

...doshlo e " Vreme razdelno " !!! Balgari I turtsi mogat da jiveiat kato sasedi I da se uvajavat edin drug v predelite na republika Balgaria !!! Tova e dokazano !!! Triabva da ima obache zakoni v republikata ,koito da se spazvat I da sa ednakvi za vsichki !!! Polititsite obache sa tezi ,koito niamat izgoda ot tova savmestno I mirno sashtestvuvane ! Te vrediat kakto na ednite ..taka I na drugite !!! S tiah triabva da se razdelim !!! Za vinagi !!!

74

АнонимеН

преди 5 години

КОГАТО СИ С БОРИСОВ И СЛУЖИШ НА ХАРЕМА МУ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ТИ СЕ ОПРОЩАВАТ!!!ЦВЕТАНОВ, ЦАЧЕВА, КМЕТА НА ТРЪН ПРЕГАЗИЛ ДЕТЕ И МУ ИЗВАДИЛИ ДАЛАКА, УБИТИЯ РЕСТОРАНТЬОР ОТ ГЕРБ КАДЪР И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ!!!ИНАЧЕ ЗА ИВАНЧЕВА НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ 30 ГОДИНИ ЗАТВОР Я ЧАКАТ КАТО , ЧЕ ЕДИН ПОДКУП И ТО БЕЗ ДА ИМА НАСИЛИЕ Е РАВЕН НА УБИЙСТВОТО НА СЕВЕРИН!

73

Анонимен

преди 5 години

Очакваше се.Цацаров небиваше даприпикава,като знаеше крайния резултат.Банкявото ще получи баклаваза Великден.

72

АнонимеН

преди 5 години

МЕСТАН И БОРИСОВ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!!!! ТЪЙ, ЧЕ МЕСТАН ВЕЧЕ Е ОПРАВДАН!

71

8

преди 5 години

Де тоя късмет да избяга и да не се върне изобщо