43

Орбан

преди 3 години

Ако знаете аз какви партита правя...

42

Рушофилски трол

преди 3 години

Той е член на консервативната партия на Виктор Орбан, която е остър противник на хомосексуализма...........оБран и той е такъФ.....големите мъже на хартия......са такива.

41

Анонимен

преди 3 години

Да, разбирам, че е кофти да прочетеш, че папагалитe пишат едно, а се оказва не точно това, но истината боли, нали?Споко, цвъкайте си минуси. Повече минуси, по-голяма болка за Вас.

40

Анонимен

преди 3 години

Орбан финансира опозиционния информационен антибългарски сайт "Република " Северна Македония на приятеля си заточеник Груевски " античния".Текстовете са изпълнени със сърбизми като ползват много техни букви с ударения.Упорито сърбизират езика.Не знам дали лично е наясно какво се случва ,но си е нож в гърба.

39

Анонимен

преди 3 години

Не пише никъде, че е гей парти, а че участват 25 мъже.Има разлика.Но предвид грамотността на медийните пaпaгaли, няма нищо чудно.Нейсе, шоГ и боНба да има...

38

Анонимен

преди 3 години

Наш Джамбазиев сигурно е закъснял иначе и него щяха да го ошляпат!Или ги е накиснал,от него може всичко да се очаква щом мята пиратки пиян....

37

Анонимен

преди 3 години

Отишъл е да се забавлява на нелегално парти, защото няма много. Това, че е "противник на хомосексуализма" според медиите най-вероятно означава, че не иска да има закони, легализиращи гей-браковете - на това мнение са повечето хора - а не, че иска всички хомосексуалисти да бъдат избити. Естественото последствие е, че повечето от хората на партито не са го възприемали като заплаха. Накрая са го хванали и е подал оставка заради медийния шум. Но това не го прави ренегат или педи. Само казвам, нали.

36

Анонимен

преди 3 години

Орбан е католик и има 5 деца, едва ли му пука за твоето мнение, за ти се показва.

35

Германец

преди 3 години

Аз като ви казвам, че са скрити геюве, начело с Орбан, вие ми праскате минуси.То се оказа, че явните гейове са по-големи мъже от тях. Поне имат смелостта да живеят такива каквито са.Орбане, кога ще се аутнеш? Защо не сме те виждали със жена??? :)

34

Проф.БожидарДимитров

преди 3 години

Сега разбрах защо македонците толкова напъват за ЕС и се възмущават като ощипани моми че не ги пускаме. Щото имат вековни антички традиции наследени от Сашко Великиот пеедер. Предлагам да ги пуснем за да им разпорят тръътките.

33

Анонимен

преди 3 години

Евро ге парламента. Содома и гомората на световната политическа сцена.

32

Тонката

преди 3 години

Тоя Бойко го е *** с 200... Или обратното... Няма значение, все същото е:) :) :)

31

ХА ХА ХА

преди 3 години

Хихихихихихихихи

30

Анонимен

преди 3 години

Това са глупости, никъде не става дума за никакви гейове, просто нашите умници от днесбеге дават воля на съкровените си фантазии. Събрали са се да се напият като нормални бели хора.

29

Анонимен

преди 3 години

Мазата на гей бар са обитавали,не самия бар.И как са разбрали че всички са хомо и как са им открили скривалището?Ами седнали на чашка !Тука по мазите на блоковете като че ли не се събират за пиене и лафмоабет ,та както върви ще се заформят частни сбирки на пияници.Е Брюксел е друга бира,богати еврочиновници" релаксират "

28

Християнин

преди 3 години

във Вавилонската Кула на ЕС са всички верни Демони на Сатаната!

27

Тонката

преди 3 години

Евгений Белий доказан ........:):):)Вигенин също:):):)За Станишев е 50/50:):):)

26

Хахя

преди 3 години

Ачката се задоволява с шкебака на Краси, понеже друго нищо повече не се намира. Шкембакът на Краси е фетишът на Ачо.

25

Ястребител

преди 3 години

В турция това не може да е новина защото е традиция!

24

Станишеф

преди 3 години

Света полека си става една турция!!!