152

помнещ

преди 3 години

до 167 Грешиш! Това не е както беше с поръчката на др Борисов ЛИЧНО КЪМ Гешев с (президентството) -:) И пак повтарям.На Гешев,освен да излезе в отпуск,друго не му остава! Иначе да беше тръгнал със свитата си и да беше вече пред портите на въпросната банка,па после да тръгне към Банкя!-:) Няма куража като мъж да го направи,защото ще трябва да си изпълни задълженията ,като истински Глав прокурор! Но понежед е ФАЛШИВА МИЖАТУРКА,ще си трае!!!Това са фактите българино! А ти спеше тогава нали? Е....?

151

крадците от дб и итн

преди 3 години

радеф дб и славчо почнаха фалити на банките, нямам думи

150

Ха ха,

преди 3 години

започна се! След 9 септември1944 всичко частно стана държавно. Честито българи! 2

149

Анонимен

преди 3 години

Помнещ, аз очаквах г-н Гешев още снощи да заварди БРР и да не даде да се изнесе информация....

148

помнещ

преди 3 години

Do162ПРАВ СИ!-:)Другаря Гешев беше"избран"под масата за да пази Бившата мутра"премиер"слава богу вече БИВШ!Борисов,слизайки или изгонвайки го от власт!И то при жив Глав прокурор Цацаров!Кадърен юрист,но мекошав човек!Прецедент в историята на Главни прокурори,които лично помня,че изкараха целите си мандати от 7 г,след 1989 г до днес с казуса( Цацаров Гешев)Борисов беше решил да стои до последно!А Цацаров приключваше по рано! Сдушиха се с Гешев!ГЕшев освен в отпуск да излезе,друго нему остава!

147

Анонимен

преди 3 години

Бойко, не те ли е срам да накиснеш Цецо за един апартамент с асансьор!

146

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е г-н Гешев да излезе в отпуск! Искрено благодаря на момчето от Харвард, да е жив и здрав американец. Внуците на Борисов също ще станат американци, няма да са финансови мошенници като дядо си. Дано борисовите олигарси не ни отрежат от еврозоната. Това е сериозен риск, ако Българската банка за регионално развитие създава регионални милиардери преди влизането в чакалнята. Това си е за червен картон, след като са се прикривали тези нередности от Борисов

145

Presspapie

преди 3 години

Трябва да се вдигнат данъците както в Европа защото търговските банки са пълни с пари напечатани в печатницата на БНБ

144

Професионалист

преди 3 години

Тотална проверка на банката,обслужвала богатите мутри!

143

бай Ставри

преди 3 години

Новият служебен министър да кажи, дали ББР е дала 10 милиона безлихвен кредит на ФК Левски

142

Анонимен

преди 3 години

Ще ви обясня каква е гледната точка на Борисов. Тя е елементарна, така че ще я разберете, на всеки оценявам сам да прецени дали има смисъл. Имаме едни тежки милионери като Божков, Цеко Минев, ***, да не им изб. имената на всички и искаме да създадем още такива за да ги конкурираме и да не правят картели. За това създаваме тежките бизнесмени Домусиев, Пеевски, Инса, Вълка и подобни. Ако ви интересува

141

Анонимен

преди 3 години

Не мисля че трябва да се коментира нещо,просто хората отпуснали тези заеми във пълен противовес с това заради което е създадена банката,трябва вече да са подсъдими.Това че е даден на тези юнаци мисля го знае всяко дете,неслучайно са прибегнали до тази банка защото за всяка друга са меко казано,рискови играчи!

140

Анонимен

преди 3 години

Няма лош , служебно правителство ,само да организира избори , но много правомощия май има . Никаква разлика с боковото , един дол дренки. Това ще очакваме и от следващите , щом не се обаждат , занчи са съгласни .

139

Анонимен

преди 3 години

Това се казва равен старт и партньортство по време на епидемия. Само да не се окаже, че заради гратисен период, до сега не са обслужвали кредите си. Няма лошо, но от дргуга страна хората получават луди пари за ток, за парно, за вода. Там все нещо ни объркват сметките за да плащаме повече. Бойко говори, че Йончева взела един милион, а дава на неговите сто и един, каква еврозона, вие сте финансови мошенници

138

Бау

преди 3 години

Mамка им г,е,р,б,е,р,с,к,а, мен за 50лв. ме дали на съдия изпълнител жител, който ми прибра за нищо още 300лв, а този сланинестият взема милиарди и нищо не връща!!

137

Анонимен

преди 3 години

Това е корупцията! Да дадеш на нашите 8 човека 1 милиард!

136

Анонимен

преди 3 години

Работа, работа, работа

135

Анонимен

преди 3 години

Охооо, другарите вече започнаха да бъркат по банките ....

134

Анонимен

преди 3 години

Корупция, корупция, корупция гарантирано от герп

133

Анонимен

преди 3 години

Давай Бойко! Малко им е!