31

Анонимен

преди 2 години

Утре ще поканят и ДПС...

30

Тракиец

преди 2 години

Аз съм спокоен за бъдещето на България.Новият мин. предсетадел ще не оправия дори и да потънем още повече ще продаде по един шнорхел и бански за всеки.Това е бъдещето на милата ни родина.

29

от първо предложения

преди 2 години

ще има министри. Интересно кои - Соня Армутлиева, Ники Радулов или тази на здравеопазването. Май от предложените само Дацов става. От ИНТ да не забравят, че за Белене имаше референдум, на който се каза ДА. Да уважават мнението на народа! И тъй като непрекъснато повтарят за мнението на народа, да знаят, че народът около 60 % харесват служебния кабинет и харесват доста министри - тази на регионалното радзвитие, образаванието на правосъдието и др.

28

Анонимен

преди 2 години

Нали нямаше да правят коалиция с партиите на статуквото, а се какво се оказа, че ИТН са си к0мунисти и цялата борба е била, за да върнат антибългарската организация БСП на власт. Честито чалгари вие сте новите другари.

27

Бонев

преди 2 години

Отново през март.

26

Сметка без кръчмар!

преди 2 години

Цялото внимание на населението е насочено към съставяне на правителство, което изобщо няма да бъде съставено. Иначе, много мълчаливо зад този шум Радев и Библиотекарите са подготвили план за оставане на служебното правителство във властта до президентските избори, когато ще бъде организирано преизбирането на Радев и пътя към президентската република от путинистки тип ще бъде открит.Никой не може да попречи на Радев и ДС за това освен Байдън и предстоящото му сразяване на световния феодализъм.

25

Анонимен

преди 2 години

Нинчето ще ги подкрепи, щото при следващи избори, процента на БКП ще бъде още по нисък, другите *** И и Дъ Бъ надали ще се съгласят с Нема такава държава :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Машала, ИТН! Докарахте БСП на бял кон. Е това е то - ни капка гювеч за статуквото!

23

Анонимен

преди 2 години

Мотото нали беше : Без партии от статуквото? БСП сега ли е създадена:))) Мая Манолова сега ли влиза в парламента :))) Клоуни

22

сапунка 7/8

преди 2 години

двамата ентелегенте отново ше многословичат без да кажат нещо съществено . абе смях , заредете се с пуканки .

21

Туранага сан

преди 2 години

Радини вълнения, а в това време комбайните жънат....

20

Анонимен

преди 2 години

Тези телевизионни клоуни от снимката са следващите, които ще бъдат изгонени със сопи от властта. Правят разни простотии, вместо да оформят истинско реформаторско правителство. Вече стана ясно, че Боко ще ги подкрепи, като извади депутатите от ГЕРБ при гласуването, кворумът пада и на тях им трябват 90 гласа, вместо 121.Едва ли тази помощ е безплатна. Чалгара прецака тези, с които трябваше да прави правителство и сега го прави с тези, които щеше да изчегъртва

19

Протестър

преди 2 години

Ще има пак катарзиси!

18

Анонимен

преди 2 години

днес ще пада голямото шоу

17

Словянин

преди 2 години

ДБ /чети: Козяк/ вече са две реда сълзи и сополи, че не им дават постчета за мамините софийски синчета.

16

Дядо Бурхан

преди 2 години

Млади, умни и красиви... Вие си ги избрахте.

15

Ай Сиктир

преди 2 години

Президента Радев посредством служебния кабинет обезсили институциите, свали им гащите и ги наведе пред партиите на промяната. А тия бу на ци се скараха кой първи ще ги ду пи... Ето това е кофти матрял.

14

и трите

преди 2 години

нови партии ,влезли в НС ,загубиха гласоподавателите си. Ако има нови избори ,никоя от тях няма да премина 4% бариера. С поведението си отвратиха народа.

13

Анонимен

преди 2 години

Събрали са ги да ги уведомят официално, че са съюзник и креатура на Борисов.

12

Анонимен

преди 2 години

при гласуването ГЕРБ-СДС ще излезем от залата, за да могат да си направят правителството. -----///////------ Тоест, ако мине, това ще е правителство на ИТН + ГЕРБ като минимум...