347

Сталин

преди 2 години

Като ви гледам тук, само русофоби сте се събрали. Говорете си, ако така ви става по спокойно, но времето на "братушките" изтича. Воала.

346

Пенсионер

преди 2 години

Каквито и оръжия да има Русия , Путин загуби войната още с започването и .Спечели гняв и омраза от целия цивилизован свят.Нямаше никакъв повод за този война.Путин реши да покаже величие , но се получи точно обратното.Навреди на всички и най вече на собствената си държава.След време в историята ще пише:Света преди ерата Путин и след нея .

345

Анонимен

преди 2 години

Медиите цитират британски военен експерт, който събира информация от медиите, това е като оня виц за метеорологичния институт и индианците, дето всеки гледа другия какво ще каже за времето.

344

Голям прос

преди 2 години

На лъва като му наскочат един куп хиени и на него му е трудно. Гледам всеки втори украинец с по едно американско л💩йно на рамо да го плеска по руските машини. То не бяха и хвърчила откъде ли не, сега танкове и 155мм водопровод от САЩ. И това не е защото Русия била ,,агресор", а защото е апетитен кокал

343

Бай Дрън

преди 2 години

Да бе, верно, какво ще каже за съветите си в Афганистан тоя аналитик и стратег за изоставеното оръжие на талисманите? Счупиха си краката да бягат... Явна това е стратегията на САЩ и Ангмия- ягай. Видя се и в украйна, как прехвалената укроармия барабар с наемниците бяга... по данни на англоразузнаването, счупен е рекорд на Бен Джонсън.

342

Бай Дрън

преди 2 години

Спокойно, Индия спря износа на пшеница. Ще ми ядете у...

341

g.venov

преди 2 години

този дето писал статията-служител на ОССЕ,даа те затова ги арестуваха за шпионаж,а за Афганистан,Ирак те затова и англо- саксите избягаха,че оставиха оръжия за милиарди,егати аналитика,то затова и армията на Англия е 8000 души,смях

340

Анонимен

преди 2 години

Ееее, все такива въпроси се питате от самото начало на войвата. *** не бъркайте мечтите си с действителността. Руснаците сепаратисти, агресори, губят войната с адска сила, а фашагите-адска героична мощ. Относно украинските "герои" -не е зле да си припомним каква беше риториката на запада преди няколко години-наричаха ги фашисти, каквито са. После съзряха в тях потенциал за война с Русия и тутакси фашистите с факелните шествия и свастиката се превърнаха в героични герои.

339

Димби Провадия

преди 2 години

статията е написана от : АНИСИЯ ИВАНОВА въъъъййййййййййй ..... от измислено по-измислено - НЯМА ! аааааакО някой ми я намери реално - давам му 200 лева веднага !

338

Гошо

преди 2 години

Тъй като боеприпасите са на свършване, русия подготвя батальон, въоръжен с прашки.

337

Чудеса

преди 2 години

Путин разрушава Русия,русофилите се радват!

336

Анонимен

преди 2 години

Да си погледнат цената на бензина и после да погледнат в Русия колко е, дано да им стане ясно кой как си тъмани действията и кой с какво разполага.

335

Анонимен

преди 2 години

Не четете само еднопосочна информация! Украинската армия е пред разпадане. Тука да не се публикува само бюлетина на Зеленския! Още малко и уж да превземат Москва!

334

До Мутрофанския трол

преди 2 години

И кога Русия спечели войната в Афганистан???

333

Анонимен

преди 2 години

А случайна да видя в Блумбърг,че лихвата в Русия надхвърля 20 процента??? И че финансовия отчет за сегашните военни месеци ще излезе септември???

332

Моля се

преди 2 години

Господ здраве да дава на Путин!За да доживее Процесът в Нюрнберг!

331

Чачо

преди 2 години

Руснаците свършиха ракетите и снарядите и ще трябва да си ходят.

330

Путин вече победи

преди 2 години

Гледам Блумбърг в момента и какво да видя!???Русия с 96 млрд .долара излишък по текущата сметка от началото на годината!!!Войната си върви по план,излишъка и той,цените на енергията нагоре, инфлацията също,питам аз кой е най-големият губещ от това???

329

Неучуден

преди 2 години

Япония,Финландия,Афганистан пребиха надутите рашисти,че укрите ли няма да го бият?Русия война 1х1 не миже да спечели,ако не са турските шматки.

328

Анонимен

преди 2 години

Днес гледах остатъците от рускофашистките панцердивизии край Белгоровка.Кайма,***,скръб и скраб