171

Анонимен

преди 12 години

Това не е армия. Няма държава в света (изключение прави нашата), където полицията спрямо армията да е в съотношение 2:1, че и нагоре ще стане.

170

за 196

преди 12 години

500 години ви хранихме, работихме за вас и ви осигурихме издръжка, докато вие гордите господари губихте войните и ни трепехте. Но стига вече. Вече не искаме да ви храним, да ви осигуряваме наука, издръжка и всичко нужно за мързеливи търтеи. Оправяйте се. Вече без нас. Имате си държава и там! Там си идете и правете каквото господ ви е научил. Ние от вас нужда нямаме никаква!!!!!!!!!!

169

Турчин

преди 12 години

Абе много ми се иска да се съглася с вас, но...Турците наред с многото недостатъци имат и много достойнства (като манталитет на нацията).Но българите са копирали само лошото.Е турците не са виновни за това.За 500 г. можехте да се научите на търговия, например.Но не би.И сега турците са виновни.Те са виновни за много неща.Но има и неща за които не са виновни.

168

Анонимен

преди 12 години

Искам един ден да се събудя и да разбера, че в моята страна България вече няма нищо ориенталско! Че всичко ориенталско се е изнесло отвъд границата и в моята страна са останали само европейски ценности! Това ще бъде най-щастливия ден в живота ми!

167

Анонимен

преди 12 години

България трябва да има ядрено оръжие! За защита от "приятелска" Турция!

166

за 189

преди 12 години

Не е нужно да е голяма. Просто трябва да има ядрено оръжие. 50 ядрени ракети стигат. България трябва да има ядрено оръжие.

165

Анонимен

преди 12 години

Добре де, виждам, че има големи специалисти тука.Колко хиляди трябва да е армията, за да може да нанесе неприемлив ущърб на 500 хилядна армия?

164

Инкогнито

преди 12 години

До 185: Не бе, неграмотен *** такъв. Говорех за числата, които изсмука от пръстите си. Изобщо не засегнах темата за робството, г-н Две мозъчни клетки.Боже, какви *** са плъзнали онлайн...!

163

за 184

преди 12 години

Абе не искаме никва Турция да ни помага, искаме само да се разкарате от тука окончателно. Па при вас си правете каквото си искате.

162

Анонимен

преди 12 години

ако не бяхте в Османската държава сега щяхте да се като нас етническите турци в България,вас ви дебнеха като хиени,вижте западна Европа какво направи с останалия свят разграбване,разруха и робство!по времето на Османската империя не може мюслюманите да си позволят да предприемат такива неща,защото каузата им отива по дяволите,дано намерите правилния път да видите че не е било така както си мислите

161

Турчин

преди 12 години

Абе турчин съм, ама... защо да чакате Турция да ви помага?То турците си гледат само собственият интерес.Българска армия трябва да има за да има България.

160

Анонимен

преди 12 години

Има в Уикипедия една карта на плътността на населението в света. 1. България е най-рядконаселената държава в Европа. Какво става, когато имаш много територия, а не я заселваш? Идват други и я заселват. Ако щеш да си скъсаш *** от армия, винаги ще има по-силен от тебе. 2. Русия е още по-рядконаселена и от България. Просто са се налапали с територия, а не я ползват. Какъв е извода?

159

Инкогнито

преди 12 години

ДО 178: Това гласът, който само ти чуваш, ли ти го каза?!?Е, аман! Начетох се на глупости из тоя сайт. Аз си лягам. Когато средният коефициент на интелигентност на тълпата под тая статия достигне поне 90, тогава ще се върна...

158

Анонимен

преди 12 години

Турция искам да ни помогне като си прибере малцинството от тука. Друга помощ не искам!

157

До Патриот

преди 12 години

Под пагон може да си бил в КЕЧа с това мислене ,а аз сам все пак офицер и не разбирам за какво си се написал -Патриот? Кое ти е патриотичното? Да сме безсилни и да си свалим гащите и пред турция ли? Не виждам много патриотизъм в това.

156

Мишо

преди 12 години

Да ги уволнят всички! Само плюскат и харчат пари. :-)

155

Анонимен

преди 12 години

Турция на нас ни помогна както помогна на Израел - приятелство, приятелство па накрая им *** в устата. Е това е турското помагане.

154

ердал

преди 12 години

промити мозъци вие четете това което ви сервират,не гледата от другата страна на нещата!избора е ваш има две пътеки да служиш на дявола или на господ

153

до 168

преди 12 години

Аз съм един какъв...? А? :)) Аз съм отишъл в казармата с глава на раменете, а не като тебе с празна кофа, да я напълнят с комунистическа помия.

152

за 171

преди 12 години

Турция знаем как ни е помогнала. 500 години геноцид. Добре че се отървахме.