93

Анонимен

преди 7 години

след това което прочетох нашата милиция ми се вдигна пред очите. само така: бой и пак бой

92

Кос до лъвско сърце

преди 7 години

Когато по-силен бие по-слаб и на туй отгоре се нарича лъвско сърце е отвратително.По скоро си пилешко сърце

91

Свидетел

преди 7 години

Обърнете внимание на постовете на "Турчин", 104 и 120. Той заплашва, че "те щели да махнат границата и ние сме щели да вием". И че 500 години ни били малко. ТОВА са представителите на "мирната" религия. Всеки да си прави изводи, за "мирното" мюсюлманско малцинство в България. ТОВА са мюсюлманите!

90

Анонимен

преди 7 години

До ****Едно време по времето на т.н. Голяма екскурция масово турските граничари плющяха сънародниците си по КПП-тата, всеки може да го потвърди.После се върнаха и разправяха как ги "обидили", а някои - и по няколко пъти.Реват, че им смениха тогава имената, а че турските граничари им смениха пола се оказа, че е толкова голям проблем.

89

Анонимен

преди 7 години

Още оня ден пуснах коментар и бях прав. Като е разбрал, че ще го връщат в България е напълнил раницата.

88

Тервел

преди 7 години

ЗАЩО ДАВАТЕ ДУМАТА НА УБИЙЦИТЕ ?ПО ТОЗИ НАЧИН ВИЕ СТАВАТЕ СЪУЧАСТНИЦИНИМА УБИЙЦИТЕ ИМАТ ПО-ГОЛЕМИ ПРАВА ОТ ЖЕРТВИТЕ?ТОГАВА ДА СТАНЕМ И НИЕ ТАКИВА И ТОГАВА ДА НИ ДАДЕТЕ ТРИБУНА ЗА ДА СЕ ЧУЕ И НАШЕТО МНЕНИЕ.ВНИМАРВАЙТЕ , ТЪРПЕНИЕТО НИ НЕ Е БЕЗКРАЙНО

87

Турчин

преди 7 години

Балканец-посранец, малко си бяха пет века, но нищо ще наваксаме

86

Шукарата

преди 7 години

Полицията на Борисов не отстъпва на тази на Ердоган ! Е разликата е че нашите са зле оборудвани и ниско платени и това ги прави една идея по-прости !

85

Кос

преди 7 години

Какъв ПОРУЧИК си ти?По разсъжденията ти, му приличаш на някой яга

84

Българин

преди 7 години

Той за това се е озлобил така. Добре че не е попаднал на Динко.

83

Анонимен

преди 7 години

На ден за един такъв "бежанец" държавата харчи колкото за 10 пенсионера.Тия 16 милиарда заеми, нали знаете защо се изтаглиха?

82

Балканец

преди 7 години

Турчине, 106, да не се налага да си лекуваш зад ника, бягайки далече от нашата граница. А твойта дебела кадъна доброволно ще остане тука, понеже ние го правим отпред. И ще приеме християнството, даже баклава ще почерпи.

81

Анонимен

преди 7 години

Тоз *** да се благодари, че не беше попаднал на руски ченгета, че нямаше сега да се занимава цяла Германия и пресата в Европа с него.

80

Анонимен

преди 7 години

Поредната свинщина на родните милиционери!Само Военния съд ги оправяше едно време!После в пандиза много ги обичат бившите милиционери!Не знам що за *** трябва да си да посегнеш на бежанец!

79

Анонимен

преди 7 години

Докога с този *** термин "радикализирал"? Щом е мюсулманин винаги е на една крачка от такова действие. Така се раждат там. С омраза и ненавист към инакомислещите и различните. За тях всичко е обида:ако гледаш жена му,сестра му или дъщеря му,нашата храна също ги обижда (но парите ни не),това че живее в християнска общност също дълбоко ги обижда......оправията е да се покръстят.

78

Да 109

преди 7 години

Наистина ли си вярвате, че причината за този акт е нежеланието да се върне в България?????? Надявам се да иронизирате, защото, ако го мислите не говори никак добре за умствения ви багаж.

77

Митьо

преди 7 години

17, Мимчнце, малко се оливаш, миналата година само 2500 евро ми струваше ти с твоята приятелка на Созопол.

76

Анонимен

преди 7 години

за полицейското насилие в България звучи вярно тк. почти никой бежанец не иска да идва тук именно заради пост-комунистическото неправедно отношение към човешките права и заради пост-комунистичксо корумпирано непромененно състояние на правната -неправова система в България.Разбира се това е повод,но не е извинение да се самоубива и да убива хора.Но бг власти тярбва да се замислят защо един млад човек препочита да се самоубие отколкото да дойде в Българя-очввидно т.к бг е много далеч от демокрация

75

вгр

преди 7 години

КАКТО СЕ ИЗРЯЗВА ЗАГНИЛ ПЛОД, ТАКА ТРЯБВА И С ТЕРОРИСТИТЕ - ВСИЧКИ БЛИЗКИ ДА СЕ МАХНАТ!!! НЕ КОЛЕКТИВЕН ТРЕСТ, А ВСЕКИ ЗАЩОТО НЕ Е ПРЕДУПРЕДИЛ!

74

Анонимен

преди 7 години

Незнам за този джихадист ли беше или за онзи във Франция, който бил с ел. гривна и се разхождал свободно, а властите не знаели къде е. Само това ми говори за капацитета на тамошните служби за сигурност. Това полиция ли е. Или пък онзи с камиона-сладоледаджията, дето въобще не го проверили сладолед ли кара, какво. Евроколегите трябва да бъдат изпращани на обучение в България. Без ирония има какво да научат.