5

Да

преди 7 години

кой изпраща вече SMS-и?

4

гербист-столичан

преди 7 години

Нормално е таксуването на кирилицата да е по-скъпо, защото кодировката на подобно съобщение е по-дълга, заради нестандартните ченгели на кирилизираната азбука.Решението е лесно, да се премахне измислената кирилица и да се премина на нормалната азбука, латиница.

3

Анонимен

преди 7 години

КЗП погва соленото таксуване на SMS-и на кирилица с около 17 години закъснение. През тези 17 години всички (хайде не всички, но повечето )работили в КЗП са изпращали такива съобщения. Т.е от стотици хора за 17 години никой не е посмял да повдигне въпроса.

2

????

преди 7 години

Това ни е проблемът , а че на предплатените карти ти горят стотинките на 3-тия месец е напълно нормално , и че да звъня от чужбина ми е по-евтино отколкото , цената на минута в България , това също е в реда на нещата. .... Да не говорим за поминутното таксуване ... Захванали се с услуга която се ползва единствено от самите оператори , за да ти пращат рекламки.

1

Нинджа

преди 7 години

ахаххахаха е добре се усетиха години след като смс-а умря, това винаги е било така заради начина по който се кодират симоволите на различен от английски език:)