121

Анонимен

преди 6 години

Никой не го е карал насила да се разведе и да се ожени за толкова млада.

120

Анонимен

преди 6 години

Има 100 000 рускини омъжени за българи.

119

Анонимен

преди 6 години

Погледни лицето на жената и ще разбереш сърцето на мъжа!То и в погледа и се вижда,колко е била "щастлива" с тоя побойник на жени и деца+убиец,няма нужда от повече думи.

118

Анонимен

преди 6 години

Убиецът е на 64, но с оскубани вежди и боядисана коса.Как да не го напуснеш такъв инфантил?!

117

SILANCE

преди 6 години

До рускиня Продължаваш да пишеш,все едно не сте безчинствали /не,че сте преставали изобщо и до днес!/ в България. От т. нар. натурализирани рускини е такава реакцията на хората. И не се чуди,че ти показват поне днешните ви безобразия. Да, няма много ощбо със случая,който е битов,но си представи какви сте били и продължавате в България, за да започнат българите да говорят за раши изобщо! Опитай се да се разкараш, докато все още не си дала цялостен принос за това отношение!

116

Анонимен

преди 6 години

Ако не са негови.Друго е.Тя няма нищо.Тогава кому е нужна тази драма!?

115

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Неговите да. Ребьонките не. Има доста адвокатски фатки. Май ще му носят чорба в затвора.

114

Анонимен

преди 6 години

Значи ако решиш да взимаш всичко на мъжа си и това е било главната ти цел в един така измислен брак.Рано или късно ти излизат пъклените планове.Няма мъж,жена на земята да е изградила ,надгараждала във времето своя уют ,стандарт с цената на последния си залък или безсънните тежки нощи от изморително труд.И в един момент да разбереш че си дал живота си сърце във всичко това и в един момент заради една жена - измамница живота ти да е един пълен провал.Издухваш се!;Полудяват!!! Как си допуснал,това?

113

Един чекист

преди 6 години

До АнонименМай ребьонките не са негови, а?Тънкия лед се пука понякога...Хич не я жаля тая...

112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 105Сега ще си носи апартамента в затвора, а децата ще го "обичат" до гроб

111

SILANCE

преди 6 години

До рускиня до Пешо Да,права си,във всяко нещо сме по-кадърни от вас. Колкото до мъжете ,какво правиш тук - мужици бол в рашата ...

110

Тайпан

преди 6 години

След като рашката е развалила семейството на човека, после се е подиграла с него, май не е имал много да губи. Много такива не вярват, че ще им се случи това, но ето факта. Защо не си е взела децата и не се е преселила във великолепна Просия. Питам аз и отговор не искам.

109

123

преди 6 години

Нещо не е така. Защо този е казал, че му е съсипала живота. Нещо има друго, не е само това.

108

Анонимен

преди 6 години

Що за *** са това?Никой не е ничия собственост!Сякъш света свършва след раздяла и няма други жени или мъже по света.Поне за децата си да беше помислил!Пълен ***!А на тези от прокуратурата не им е за първи път да не обръщат внимание на проблемите и не взимат на сериозно жалбите.Нали така стана и с Петко,който наскоро осъдиха и също е подавал жалби.

107

SILANCE

преди 6 години

До рускиня до 46 Има някакъв предел,след който ще си кажем всичко,което мислим за рускините в България през времето на сОвеЦката власт тук. По-добре не я преминавай! Колкото до случая,жалко за жената,а още по-жалко,че децата са сираци сега.

106

Анонимен

преди 6 години

Това е посегателство срещу личността.

105

Руска Ташка мамашка

преди 6 години

В ПоРоския съм в просия съм

104

Анонимен

преди 6 години

До 104Няма общо.Той защитава себе си и своето имущество.

103

SILANCE

преди 6 години

До фактите Драги другарю,да си видял и чул някой престъпник да се оплаква,че т. нар. полицаи са се държали неуважително с него? Докато медиите от всякакъв вид пускат добре документирани материали за терор над нормалните хора! Поне си мълчете и не издевателствайте допълнително над тези,които ви плащат заплатите!

102

Анонимен

преди 6 години

Всичко придобито по време на брака се дели при развод на половина.Но в полза на майката остава къщи и апартаменти с деца под 18 годишна възраст. Скивате ли тънкия момент!?Той е на улицата буквално А децата в друга страна с майка си.