56

Анонимен

преди 6 години

Странно ми е само, че заживя със Сергей, баш когато беше премиер... :)Тогава такива разследвания нямаше - роднина, милиционер, роднина, милиционер, а сега всички се оказахме роднини.

55

Анонимен

преди 6 години

Щом уж толкова е загрижена другарката *** за бедните, ами нека раздаде от крадените си пари, от апартаментите и фирмите си. Иначе другото е голи приказки, действия трябват, не само голи думи.

54

Анонимен

преди 6 години

Комунистите всяват раздори и интриги, те бленуват да се върнат на власт отново в *** коалиция с турците, за да си въртят далаверите.

53

Анонимен

преди 6 години

Крадеца вика - дръжте крадеца. Лелчи цензурата е ваше комунистическо мероприятие. Вие червените пълчища цензурирате, затваряхте неудобни в лагери на смъртта, разсипвахте съдби с доносничене на лъжи, сринахте държавата и я направихте изостанала съветска република. Вие само трябва да мълчите, защото сте мнооооооооого ос.рани.

52

Анонимен

преди 6 години

Много злоба, много мръсотия от червените ид.иоти. Но всичко се връща в живота.

51

Анонимен

преди 6 години

Всички са лицемери. *** тика България към Русия, обаче синчето й в САЩ с крадените пари от приватизацията. На другите *** - децата, внуците и те в САЩ, защо не са в Русия. Нали е много хубаво там.

50

Анонимен

преди 6 години

Ами, червени тикв.еници, светът се променя. Това че любимият ви Сесеристан е сто години назад си е ваш проблем. Най-добре стягайте бохчите, и марш към панелната съветска мизерия

49

Анонимен

преди 6 години

Проста се.лянка със селски манталитет, като всички в партията на ***

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56Ограда на границата има ли? Да. Качествено ли е построена? Не. Минава ли се през нея? Да, без проблем. Документирано ли е това? Да,ти лично това видя ли го или само така си повтаряш проруската пропаганда? Що не идеш да се пробваш да минеш през оградата и да си направиш едно селфи щом е толкова лесно?Или се притесняваш да не ти нацепят шлифера граничарите?

47

ммм

преди 6 години

Чета и не вярвам на очите си! Може ли толкова простотия да се е насъбрала на едно място. От такива измислени СТРАЖ-ВЕТЕРАНИ сме на този хал. Много е удобно да се покрие безхаберието и некадърноста (да не използваме по силни думи) зад фрази, като "Нещата свързани с НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ НЕ ПОНАДАЛЕЖАТ НА ПУБЛИЧНОСТ." Има факти. Мисля, че ямата (и други такива) на границата се знаят и без намесата на Йончева. Само се чудя Йончева кривата ракета ли е или космоса. СТРАЖ-ВЕТЕРАНА ще каже.

46

Анонимен

преди 6 години

До славянинти от азиатските славяни ли си :) Като Шойгу?

45

Анонимен

преди 6 години

Какви червени, сини, ***, какви другари или господа бе драги сънародници!?Ограда на границата има ли? Да. Качествено ли е построена? Не. Минава ли се през нея? Да, без проблем. Документирано ли е това? Да, от кой ли не, дори с филмов материал.Корупционен проект на ГЕРБ ли е оградата? Да.Корупционен проект на ГЕРБ ли е лепенето на стиропор със 2 милиарда заем който ще плащаме всички? Да.Коалицията на ГЕРБ във властта участва ли в трафик на мигранти? Да. Доказано дори с арестувани от НСФБ

44

до славянин

преди 6 години

По- полека, ще се удавиш в злобата си.Не за друго ,но да станеш зян , заради корумпирани, вярвай не си струва.

43

Анонимен

преди 6 години

Жалки и смешни интриганти - това са болните червени мозъци.

42

Анонимен

преди 6 години

До славянинЗатова ли президентът е наш, защото сме ''бита карта'',не бе - ваш е щото е най-обикновен савецки ***

41

Анонимен

преди 6 години

А тая е известна с това, че мачкаше чаршафите със СерГей

40

Анонимен

преди 6 години

представям си тумба млади камуненца как копаят яма, за да може зарязаната от съсела кифла да снима поредния бомбастичен филм.

39

Калеко Алеко

преди 6 години

В лицето на другарката Йончева, БСП и СиЕ май си имат граничарско куче, което обикаля покрай граничната бразда и слухти за целостта на оградата, както по времето на СОЦА. Освен това надушва и всякакви роднински зависимости покрай братчеди, шуреи и шуранайки. Всичко това обаче прави едностранчиво, като надушва само тези, които не се внасят в касата на нейната партия. Не случайно тя се прочу като поръчкова журналистка, на държавна издръжка, още по времето когато Премиерът-серГей и беше гадже ...

38

Червен клошар

преди 6 години

Да, факт е ямата, която сте изкопали, за да може после да я снимате.Елементарен комунистически номер.

37

Анонимен

преди 6 години

РУСИСТАН - ПАНЕЛКИ, МИЗЕРИЯ, СОЦ ЕСТРАДА, ЛОСИОН ЗА ПИЕНЕ, ЧЕРВЕНИ МУМИИ