75

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 182Ама как да не те изненада като бълга*раците са като ***, бръмчите на какички а човека нормален, взел си по-млада.

74

Анонимен

преди 7 години

Какво точно трябва да ни изненада в тази статия?

73

Анонимен

преди 7 години

Абе какво ми пишете глупости. Бил съм и с 18 годишни, но най-сладки са жените след 25.

72

Анонимен

преди 7 години

Питайте чичо ви Хю Хефнър, който на 86 години се ожени за 26 годишна. Това са 60 години разлика, по-голяма разлика със съпругата и повече години от възрастта на олигарха.

71

Анонимен

преди 7 години

айде стига мрънкахте,има пари човека,може да се грижи за 100 жени,вие за една не смогвате.кой ви е крив,работете !

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 166Не си прочел внимателно материала.Била е на 14 г., а той е бил на 51 г., когато е започнала връзката им. Това възмущава хората.Когато тя е станала пълнолетна, са се оженили след 4 години връзка.

69

Садо Масачузетс

преди 7 години

Във америка 55 годишните милиардери изчакват 18 годишните си възлюбени да станат на 48 и тогава се женят за тях . Там са много консервативни и благочестиви .Обаче тогава често се появява някоя нова 18 годишна любов и милиардера решава нея да изчака . Там не е рядкост милиардерите да се женят на зрелите 115 години . В Събота и неделя такива сватби могат да се видят навсякъде .

68

до Анонимен

преди 7 години

изpодите дето го защитават тоя - искам да ви видя физиономиите ако вашата 14 годишна дъщеря я плющи някой над 50 годишен педофил.----------Ами, зависи как си възпитавал дъщеря си!псТози поне се е оженил за нея, а какво да кажем за онези с "белите якички" и стотиците милиони или милиарди, които си купуват деца за по една нощ!?Та затова казвам - Лицемерието е днешншия лейбъл (етикет)!

67

Анонимен

преди 7 години

Отврат

66

Анонимен

преди 7 години

"изpодите дето го защитават тоя - искам да ви видя физиономиите ако вашата 14 годишна дъщеря я плющи някой над 50 годишен педофил."Смешен, тази е на 18, а не 14. На 18 си пълнолетен и сам вземаш решенията за живота си.

65

Kkk

преди 7 години

Bravo na 4i4aka,samo taka !

64

до шоп

преди 7 години

"Да се ожениш на 55 за 18-годишна, може да означава две неща:1. Или си тотален *** 2. Или си тотален б****"Означава само едно нещо: твоите мечти са неговата реалност. Оттам иде злобата.

63

дц

преди 7 години

Има пари шЪ ги харчи както си ще и за каквото си ще!При положение, че не е светска или политическа личност и не е длъжен да се съобразява със съвременото лицемерно обществено мнение.А, за арабските шейхове да кажете нещо или темата е табу!?Или може би се страхувате да не би да ви обвинят в липса на толерантност към "другата религия и традиции"?Хм, сме...х...ур...ковци и ли....це....мери!

62

Анонимен

преди 7 години

Верно, че е любов и е сляпа ама как па една малолетна не се влюби в 55 годишен стругар или кантонер?

61

Даката

преди 7 години

Нека да се обичат младите :)

60

Анонимен

преди 7 години

По вярно е да се каже... младо момиче завъртя главата на червив с пари чичко.Сега окончателно го върза и по закон с този брак.Този си е скъсал задните части от работа и рискове за десетилетия докато стане богаташ (била тя и незаконна работа... все е бачкал).Тази малката само е дала 70 кинта за дрешки, 30-40 за гримчета и го изяде с парцалите.Нито е учила нещо, нито е работила нещо, нито е пътувала.Сега ще си живее като кралица на готово.Е кой драги е будалата тука... и кой хитреца?

59

от оралния кабинет

преди 7 години

Ние НИКОГА не бихме злоупотребили ! Бил Клинтън

58

до 105

преди 7 години

абе човек тия които се правят на много отворени и пишат заканителни коментарчета са космясали лелки и *** ,,геюви,, дето момичетата ги виждат като конкуренция, разбираш ли? Дори полицай няма право да те арестува ако е било по взаимно съгласие. Ама двата типа които описах по-горе ги е яд че няма мъже за тях затова.

57

Анонимен

преди 7 години

Абе, да, ама, за да си заслужи подаръците, най-вероятно като я потупаш по рамото, се изтриса в гащичките. Яко разработва чичото с пачката!

56

Анонимен

преди 7 години

Типични руски морал и ценност :)