58

Анонимен

преди 6 години

РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА, НО СЕ ЧИСТИ ОТКЪМ ОПАШКАТА.

57

Анонимен

преди 6 години

В София пак е добре. Можеш да приключиш в рамките на същия ден. Да иде в Русе. Там посмъртно не може да регистрира кола за същото време. Там се чакат няколко дни. Единствено бързо се минава за тразитни номера. Но ако не смогнеш докъм 15:00 да минеш през шапкаря да ти напише номер на ръка (че после си вдига гълъбите) - остава за следващия ден!

56

popa

преди 6 години

Ъпсурд пеят в една песен - НА ТАЯВ ЪЗРАСТ ВСИчКО Е ИЗГУБЕНО ... май мн.подходяща за нашия тиквун

55

Озадачен

преди 6 години

Или е кьорав, или е със забавени рефлекси, щом чак сега ги е "видял".Тези опашки са още от Байтошово време.

54

ехбре

преди 6 години

Хахахахаха :)))) Боце е вече карикатура на самия себе си :)) Бил избеснял?? Е досега напушен ли е бил, че не е знаел какво е в КАТ?? Този човек е такава пародия, просто няма равен. Боце и аз избеснявам като те покажат, ама ти си мислиш, че те обичаме :))) Истината е, че не ти пука и си мислиш, че като ти си *** и останалите са прости, ама не е тоооочно така. Бита карта си. Срам си за страната. Търпят те, защото си удобен, независимо колко си нагъл. Ако решат от Вашингтон след 24 часа те няма.

53

Ох

преди 6 години

Колко години беше главсек на МВР ? Колко години вече е премиер ? И чак сега видя ?

52

(-_-)

преди 6 години

30 години реформи, оставки и накрая какво? Пак същото. А, този нагъл човек трябва да бъде наказан!

51

1

преди 6 години

Не мога да я разбера,тази българска дума избеснял,това на банкянски диалект ли е ,или е алтернатива на българската побеснял,питам журналистите, български.

50

Анонимен

преди 6 години

Живеейки на Марс този Ентелектуалец е решил да покаже загриженост за оФците дето стриже всяка минута. Но не да не ги краде, лъже и предава, а да им оправи ....регистрирането на МПС??? Трети мандат, българина бяга където има нормален живот и работа, прованса изоставен и беден, пътищата окрадени до шушка, съдебната система подчинена на Него, пресата купена до последния псевдожурналист. Хей, каратисте, производство, икономика и износ, нещо за тях? Решил е, докато е жив да се подиграва с българина.

49

Анонимен

преди 6 години

Браво, Бойко! Ей така те харесвам, но моля те, опитай се по-често да избесняваш, че много търпелив излезна! А, ако трябва цял ден да стоиш там и след няколко часа, когато ти дойде реда на гишето ти кажат, липсват ти едно документче, елате утре! Тогава след избесняването коя фаза ти следва?

48

Анонимен

преди 6 години

Боже, Боже, прогледнал как се мъчи плебса и решил да му помогне, е, след 15 години във властта. Много наивник тук има, велик бил, единствен. Бългсрия се тътри първа по бедност, корупция и смъртност, без икономика и производство, предадена на Турция и продадена на чужди фирми. И отново театро за пред наивниците. Който се хване или на който се плаща да го венцехвали. С този глупец, хитър и нагъл, разбрал, че българина е безопасна игла, прави с България всичко в негов интерес. Имало Свобода????

47

zzz

преди 6 години

Нека дойде да види в КАТ-Дупница за какво става въпрос... Регистрация на кола - почти цял ден... И така е от години ...

46

Анонимен

преди 6 години

До zeus И като живееш в 21 век трябва ли да няма ,майка или баща ,а да има само родители . Или да няма мъж и жена а да има 32 модела гендери и разни други уродли.вости .Като си в 21 век ,ако ти разрушат къщата трябва да се нарече ,,реформа ,,,ли ? Или да оплюеш Историята на народа си с ,,владичество и съжителство ,,и това е реформа. Да се гавриш с Левски ,Ботев и това е реформа.. Ай сиктимини !

45

Боковите лъжи

преди 6 години

7 години къде спа? Това му е 3-ти мандат? За опашките в КАТ легенди се носят, а медиите всеки месец ги показват!

44

zeus

преди 6 години

До минувачЧовече, бил съм там командировка една седмица точно за това, много добре знам как работят нещата. Там и нотариуси няма, я се сети тук това може ли да стане ;) Живеем в 21 век, ти ми говориш да водим всичко на хартия, ама ако искаш хартия ще висиш на опашки, не може хем ... докрая, хем душата в Рая.

43

Анонимен

преди 6 години

До 123 Ами да смени законите и да разрешят на полицаите да работят . А не да ми се лига.вите че било назаконно да има камери .или полицаите да спират колите . А корупцията ли ?Корупцията е горе при този Дебел.огъзият Гербер .който режи ленти на непостроени пътища и за 2 милиарда, декемри месец ,имаха 265 готови изолирани . блока .Цял списък има предаден на американското посолство за банковите сметки на Гербавите политици в емиратите .Те ти корупция.

42

минувач

преди 6 години

До 39 - zesusАбе, пич...само си чел за Естония жирналистически хвалби, но същата тази Естония, е на "един клик" от изключване, ако някой реши, и я връщат в "каменната ера" ! Те и "елекртонни" избори правят и по интернет, но... както им казаха US-спецове, че в близките 50год. няма да се появ технология, която да гарантира сигурността на подобно произвеждане на избори. Така че, не е БАШ, както си го мислиш...

41

математика

преди 6 години

Кои му разви бормите на боико ердуган ли наш дуган ли или шишето ще трябва да се пита цацаратурата маи

40

Анонимен

преди 6 години

Той си е избеснял още по рождение . Всички виждаме ,че постоянна избеснява .Било на дузпата , или загубата на тениса ,било на неудобен въпрос и тогава отидаха ,,козите,...Всичката Мара втасала .... И нищо за обещаните минимални 500 лева за пенсии ,800 за заплати и 1600 средни заплати ,за,, Газовият хъб,, Поне буркани да раздадат на гласувалите за ГРОБ ,да пър.дят в тях ,белким съберат газ за хъба .Откачена работа на психически неуравновесен човек . Време е да идват санитарите .

39

Анонимен

преди 6 години

в КAТ комунизмa никогa не си е отивъл , врaтите нa кaнaлите повечето време сa спуснaти , вътре се рaзхождaт вaжни пуяци , a отвън хорaтa сa питихнaли и се чувствaт едвa ли не виновни , че ще нaрушaт спокойствието нa техни Величествa