95

БСП-жалка

преди 6 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

94

СатаНАТО™

преди 6 години

До АнонименВапцаров - да.Гео Милев вероятно е бил само симпатизант на терористите.Но Вапцаров си е бил гнида пар екселанс - въпреки, че е велик поет.Като човек е бил пълен дурак.

93

до 125

преди 6 години

Какви езици и на какво ниво владея не ти е работа. Но, твоя език не е български, даже не е руски, а путино-съветски ! Жалък русороб-рублофил !

92

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОВапцаров и Гео Милев вероятно и те са били пропаднали безделници.

91

Анонимен

преди 6 години

лал може да наричате това недоразумение паметник

90

Анонимен

преди 6 години

До до 121Отиивай ти че не разбираш български език.

89

СатаНАТО™

преди 6 години

До упс...Не комунистите построиха този паметник, а нашите бащи и дядовци с нашите пари!----------------- Ако бяхте питали дядо ми дали да се строи комунистически паметник, просто щеше да ви тегли една майна и да ви заплюе. От него знам, че в селото комунисти са били най-пропадналите безделници.

88

до 121

преди 6 години

Запаси се с вазелин и ходи в Турция !

87

Анонимен

преди 6 години

До естетЛевски и Ботев са били терористи според НАТО и Турция в 1878 г.

86

Анонимен

преди 6 години

До НиколаЗакон за паметниците и ЮНЕСКО срещу фашизма надцакват фашистките закони на ГЕРБ и не важат.

85

Анонимен

преди 6 години

Санирането можеше да е от държавни фирми а не от частни фирми на ГЕРБ и ЕС и парите си остават в държавата.

84

Отговор

преди 6 години

До упс... То за супер атракция добре , ама кой ще се катери по боира за тази сепер атракция. И лифт трябва да се построи, ама зелените не дават.

83

хахах

преди 6 години

хахаха забравих.. паметник на какво беше... Българската блала бла и култура и тоя *** таковата - пише "съоражение". Показателно! гремнете паметника, скулптура, архимандрита, президента и всички, които поддържат петоууйника!

82

Помня

преди 6 години

Акцията за събиране на пари се изразяваше в отдръжки от заплатата.

81

до естет

преди 6 години

загуби публиката на "съоражение". Кого ще оръжаваш? Айде, бягай да четеш букварчето!

80

естет

преди 6 години

Моля, моля !Нека да правим разлика между паметник и пропагандно съоражение !Паметник е монумент или скулптура в памет на значими /и реални/ исторически събития или личност. По възможност да е архикектурно и естетически издържан.Пропагандно съоражение е кичозна бутафория, целяща изопачаване на историческата истина за целите на тоталитарен режим.Напр: скулпторите на Левски и Ботев са паметници, скулпторите на рашки с шмайзери са пропагандни съоражения. Толкова по въпроса !!!

79

Анонимен

преди 6 години

Такива кат стоилов защо още получават пенция. Откъде накъде на *** на соц *** ще им плащам пенция?

78

Никола

преди 6 години

Има приет закон за забрана на комунистическите символи , така че звездата трябва да се махне , може един кръст да се монтира там . Вътре повечето стенописи също са в графата "комунистически символи " така че , хубави грозни , законът казва да се премахнат ! Честно казано не виждам за какво може да послужи това странно нещо , освен може би за обсерватория .

77

Митев

преди 6 години

Никой не го е питал народа дали иска това недоразумение, наречено паметник!! Със сигурност тези 16 милиона е можело да бъдат похарчени по-умно. Тогава в България никой не питаше народа поне "за очи" Стига с тоя "народ"!!! И сега искат да хвърлят на вятъра 5-10 милиона сякаш няма рушащи се болници, гладни пенсионери и т.н.Като са възстанови колко ще струва издръжката му? И пак от нашите данъци ще излезе.Като го иска Нинова да си го купи, но с нейни , не с партийни пари.Субсидиите са от наш джоб!

76

Анонимен

преди 6 години

Е това е наглост - с пари от народа, на народа, в "името на народа" - стомана и бетон на планински връх. Парите, народа ги бил дал доброволно и волево.Другари, на това и Вапцаров щеше да ви се изсмее.