205

...

преди 6 години

извинявам се на 246!!!

204

до 252

преди 6 години

нали знаеш ако психиатъра ти вземе че ти прочете писаното и езика, който ползваш, ще седиш още доста дълго в "санаториума" !

203

до атакиста

преди 6 години

вече не си 246 явно психиатъра ти е почнал да чете!! хахаха

202

Калеко Алеко

преди 6 години

Пръв ще гръмне балонът напълнен със сгъстена рушка газ, както навремето гръмна "Великия *** съюз" и затова няма да е необходим даже и ядрен удар, просто балончето ще се пръсне от свръх-напрежение, както повеляват физичните закони ... !!!

201

до 246

преди 6 години

нали знаеш ако психиатъра ти вземе че ти прочете писаното и езика, който ползваш, ще седиш още доста дълго в "санаториума" !?

200

майорски

преди 6 години

До Анонимен 250значи има мегдан на къде да расте БВП на Русия ......а на САЩ/Мексико канада дори европа !!!????май там се говори за стагнация ...добре че централните банки направиха лихвите отрицателни та да напомпятикономиките им пари .....та да останат на 0.0ХХХХ % растеж !

199

Боби

преди 6 години

Относно Рублата и кой ще гръмне1. Центробанк не може по закон да даде на РФ правителство заем под формата на рубли - Тоест няма печатница както при САЩ И ФЕД2. Центробанк За да емитира нови рубли им трябва нещо в залог - Злато, Долари, Ценни книжа, ОблигацииСлед Крим САЩ решиха да сринат рублата - Ценробанк похарчи 2 милиарда $ да стабилизира курсаПутин смени управителя и банката обяви - никакви интервенции повече. Курса стигна до 100р /$ - Търговията спряДнес курса е 60р/$ - 3 година вече

198

майорски

преди 6 години

От 3 години , откакто се въведоха санкцийте се говори че Русия е в разпад !!!А аз като гледам тя става все по силна на световната сцена !и въобще за разпад и дума не може да става !това е май като онази история с руските хакери ..... то няма такива ама дайте да говорими пишем за това ...накрая народа ще повярва ......и так вече 3 години чакаме Русия да се разпадне а Путин да падне от власт ..чрез оранжева/червена или виолетова революция ....ама не би !

197

***

преди 6 години

Баба Ванга беше Арестувана в една къща наблъскана със микрофони от където Милиционерите и КГБ слухтяха и шпионираха за всички проблеми и тайни на Българина!!Дядо Влайчо, който е по-голям от Ванга не се съгласи на това унижение и затова идиoтите като по-долу изживяващите се тъпaнжии, нямат идея кой е !!!!!!!!! Обаче при Дядо Влайчо на крака са ходили всички Червени другари за помощ! И Бай ви Тошо също! "Брат" ви Иван удуши Людмила Живкова и Другаря Георги Димитров също!

196

Анонимен

преди 6 години

бвп на русия е 30 пъти по малък от бвп на ес сащ и канада. даже мексико е с по голям бвп от русия.това казва всичко

195

начо

преди 6 години

путин е бита карта.русия е в процес на разпад

194

Striker

преди 6 години

Много добър анализ. В крайна сметка стана това, което и Обама казваше, а именно, че кремлинското джудже постигна краткоъраен успех, за сметка на дългосрочен крах. Жертва Украйна заради Крим. Мислеше, че Запада ще клекне, е да, ама не. Само Макрон се прави на пееерас пред Тръмп за увеличеное на военните разходи, но и той ще клекне. Мужикистан за пореден път бяха прецакани. И за газта, и за разширението на НАТО, и т.н.

193

ванга бешеарестувана

преди 6 години

"НЕ БРАТ ДЖОН А БРАТ ИВАН ЩЕ ПОМОГНЕ НА БЪЛГАРИЯ" ???"Брат" иванушка помогна на България 45 та година да се оттърве от Интелигенцията, Духовенството, Белите Братя и Всичко Свястно, както и от Имотите на всички Българи."брат" иван назначи криминалните мародери и масови убийци извадени от затворите за Партийни Величия и ги прати да надзирават Българския роб, който бачкаше за СеСеСеРето чиято рожба - другаря ***, днес отново иска същото но Благодарение на Брат Джон не става!!!

192

Анонимен

преди 6 години

До 246Много ми е интересно от къде ще се пукне русофилския ти цирей на челото като рублата се срути? Много ги разбираш нещата, няма що. Как вожеш да сравняваш Китай с 10 пъти по голямо производство от Русия с икономическото кривокрако джудженце РФ.

191

майорски

преди 6 години

Бумеранга се връща !25 години гледаме как Европа/САЩ се меси във вътрешните работи на държави от цяла Източна европасега им е терсене че някой им се меси в тяхнитевътрешни работи...еми нали вие я измислихте тази игра, да купите полит. върхушка на една държава а после да правите с нея каквото си искате, това е ваш патент !!!еми айде сега сърбайте си попарата България/Полша/Румъния/Чехия/Украйна не може да ви се опъне, но виж Русия ...това е друг мач - хокей на лед!голямо пързаляне !

190

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"по ВОЕНЕН БЮДЖЕТ - САЮ са с 10 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ от този на РУСИЯ , КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ АГРЕСОР ?"Ха-ха, че той военният бюджет на САЩ е 3 пъти по-голям от общия бюджет на Русия. Как можеш да сравняваш дребна леща с тикви?

189

Анонимен

преди 6 години

Всичко в Русия е фейк. Всички показваници по руските телевизии са театър. Днес стана ясно че един и същи актьор се появява по телевизията като свидетеля от снегорина закрил момента на убийството на Немцов от камерите и като загрижен фермер с въпрос до негово величество Путин на прословутите "разговори" на величеството с подчиненото стадо където артиста моли товарищ величество да не премахва санкциите защото той актьора бил вложил много средства в краварника от който задава въпроса. Смехории.

188

Анонимен

преди 6 години

по ВОЕНЕН БЮДЖЕТ - САЮ са с 10 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ от този на РУСИЯ , КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ АГРЕСОР ?

187

A

преди 6 години

Колко да е агресивна политиката му. Колко нови военни бази по света има Русия и колко САЩ?

186

Свободен българин

преди 6 години

До Петър Велики Каква параноя, забрави ли какво стана с Крим или това не се брои?