131

Хектор

преди 12 години

Не храниш ли своя армия,ще храниш чужда.Да живее огромната 27 000 армия-Урааааааааааааааааааааааааа :)))

130

за 146

преди 12 години

да, така е, наши хора са и няма да посегнат на наса ти просто нищо не казваш, освен че плямпаш как турците са ни приятели, но не са, не искам второ турско робство, а ти ако искаш ходи в Турция.

129

Инкогнито

преди 12 години

До 145: Не предлагам нищо, коментирам тази мозъчна пръдня: "руснаците са наши хора, на нас те няма да посегнат"

128

за 143

преди 12 години

Да и кво предлагаш? Нещо не разбрах.

127

Анонимен

преди 12 години

Господ на поживи руснаците, че ни отърваха от това долно ориенталско племе, варварско!

126

Инкогнито

преди 12 години

До 141: Ама руснаците те оставиха да мръзнеш два месеца и блокираха 1/4 от икономиката на страната през 2009 г., нали?Извади си главата от ***, моля те. Русия не ти е никакъв приятел - от 150 години насам Русия единствено опитва да направи от България своя задунайска губерния. Толкова сляп и *** ли си?!?П.П. Умишлено не засягам темата за ***.

125

за 137

преди 12 години

Турция на нас ни е приятел, колкото е приятел на Израел.

124

за 137

преди 12 години

Абе ти мисли вие как ще се справите с Русия, тоест как няма да се справите. Нас не ни мисли, руснаците са наши хора, на нас те няма да посегнат.

123

До 137

преди 12 години

Ти резак ли си или обикновен ***? А относно до това ,че НАТО може и ще тръгне да ни спасява от Русия вече съм сигурен ,че си и слабоумен.Най-големият враг ни е Турция ,която и сега без военни средства се опитва да ни окупира с *** като теб!

122

777

преди 12 години

Ето това става, когато младежите на ходят войници - стават *** и коментират нещо, което не познават! На какво още сте готови бе шимейлчета за парички? Май на всичко! По добре да закриваме цялата държава и да подаряваме територията на турците, те знаят как да я стопанисват и пазят. Позор на сегашното поколение, предало и осквернило паметта на всички защитавали и умирали за Майка България! Аньо и за теб папагал селски!

121

Анонимен

преди 12 години

Нали затова се следи обстановаката в даден геополитически регион и доктрината, вида и обема на армията се кове според съществуващите заплахи. ------------------- Именно, Заплахи в момента няма.

120

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е да осъзнаете, че Турция не ни е враг и няма да ни нападне. Враг са ни руснаците, но с тях нямаме шанс да се справим сами, там ни пази НАТО.

119

Анонимен

преди 12 години

Чакай малко, бюджета им не е намален толкова, за да се налага такова съкращение и не ви ли е срам армията ни да е по-малка от милицията.

118

Анонимен

преди 12 години

Еха, ама и армия ли сме имали, бре! Яко!!!

117

неква Калинка

преди 12 години

Тиквата дойде с обещания преди близо 3 г. че ще съкрати и армия и полиция и администрация. И какво стана? Нищо. Само им вдига заплатата за сметка на РАБОТЕЩИТЕ в БГ! Нямало 13 заплата... а бонуси всеки месец! ***!

116

Манушев

преди 12 години

До 124. Ами то според теб трябва да има една армия - най-силната и останалите държави да си премахнат и границите, а?! Нали затова се следи обстановаката в даден геополитически регион и доктрината, вида и обема на армията се кове според съществуващите заплахи. Дори и да загубиш, то трябва да нанесеш неприемлив ощърб на врага. Има и психологически ефект в родината му, където се наддига вълна на недоволство - виж Виетнамската война и хипитата. Ама какво ли ти се обяснява. Чети повечко!

115

Анонимен

преди 12 години

То като няма държава да има армия ,да позволят на хората да си купят Калашников и РПГ-та ние пари ще си намерим. една пушка е 500лв. Даже и от ДДС трябва да се освободи патриотичното дело да си купиш пушка и тогава Калашников ще е 300лв.

114

Аню

преди 12 години

Е как да ги разкарам, като пенсиите им ще бъдат много ниски.

113

Инструктора

преди 12 години

Аньо разкарай всички пенсионери от армията и парите могат и да стигнат без да съкращаваш професионалните войници .

112

до 127

преди 12 години

Зависи от самолета. Например България може да бъде превзета от един самолет пълен с пари.