76

хаха

преди 8 години

Русие само завършвала войните. А талибаните с пушки кремъклийки наритаха червената армия.

75

Анонимен

преди 8 години

Дадоха интервю със Сирийско семейство в САЩ.Мъжът каза , аз съм на 42г. , незная езика , така ми се иска да съм си сред моите хора и моята страна ?

74

Таня

преди 8 години

до до Таняи защо да ходят бежанците при Путин да не би той да ги е бомбил и прогонил от родните им места. Тези които създадоха тази терористична групировка трябва да ги приберат и хранят сега- САЩ.

73

Боби

преди 8 години

До едър капитализ 161В подобна Анти Путин медия лично чух за Грузинския конфликт:1. РФ е милитаризирала ОСЕТИЯ2. Осетинците са били с толкова оръжие че са предизвикали Грузинската армия.3. Армията не е могла от толкова оръжие да влезе в Цхинвали(въпросния коренспондент пропусна турските бронемашини и полските танкове унищожени почти в центъра)4. Путин от Пекин е дирижирал цели конфликт и т.н.ПП за сведение Медведев почна да действа СЛЕД като ПУТИН се върна от ПЕКИН

72

Анонимен

преди 8 години

165.Хората не искат да живеят на палатки , искат да се върнат и си обичат Сирия .

71

Анонимен

преди 8 години

До 157Тези хора вече имат надежда да се вьрнат у дома, никой не иска да е без покрив

70

Анонимен

преди 8 години

163. Ще си се върнат в Сирия бе ***'о

69

До 123

преди 8 години

До АнонименБез САЩ в Европа, заедно с "братушките" отдавна да са се сдавили всичкиГрешиш! САЩ видяха, че Европа и Русия започнаха да си взаимодействат и щяха да станат Първа сила в света - с природните богатства на Русия и технологията на Европа и им спретнаха нова Студена война.

68

Анонимен

преди 8 години

152.Трябва да се съжалявате , като ЕС ви прехвърли още араби , дето не може да установи какви са . А през границата да преминат 1 милион ! Ще ви демократизират и мюсолманизират !

67

До 112

преди 8 години

До Анонимен 112Ох на *** Асадчето, загубил е 3/4 от държавата си,В останалите 1/4 живеят 1/2 от населението, вкл всички християни.Ти за кои си ? Много е просто - за християни и светски "режим" или за халифат!

66

Боби

преди 8 години

До едър капитализУмнико само две анти Путин меди от прима виста ти казвам с национално РФ покритие - Гласът на Москва и Рен-ТВ. КАжи ми една АНТИ БОЙКО МЕДИЯ освен КЛОНА на ВИКИ ЛИИКС БИВОЛЪ - ЛИИКС е СВЕТОВЕН ФЕНОМЕН. НЕ КАЗВАЙ АТАКА тия са всичко друго но не и Националисти и не са опозиция.ИМАМЕ ЛИ ДЕМОКРАЦИЯ БЕЗ АДЕКВАТЕН СЪД? То и в САЩ Съда може да се манипулира ама тук е направо бит пазар.

65

Анонимен

преди 8 години

146.Много хора тук пишат от чужбина !Но за такива като теб , дето не виждат по далеч , всичко се свързва до посолства , някой им плаща и т н Но ако живееш с 2 мил араби сигурно ще миряваш , ако не си и такъв !

64

Агент Алберт

преди 8 години

Ха дано,ама надали.

63

Боби

преди 8 години

До едър капитализ 138Хайде научи си историята. ИНТЕРНЕТ Е ИЗОБРЕТЕН ОТ САЩ ВОЕННИ КАТО ПРОТОТИП НА СЕНЦЕНТРИЧНАТА(МРЕЖОВАТА) ВОЙНА която е модерна в момента и да си призная е единственото преимущество на НАТО за сега и Китай и РФ разработват активно собствени системи и за сега имат частични успехи.

62

Анонимен

преди 8 години

До едър капитализНа *** за пореден път трябва да им се обяснява, че Развития Запад води войни с оглед опазване на човешкия живот, докато фашизоидния Путлерстан избива наред, мъже, жени, деца, терористи.Е това ми дойде в повече!Ей, Грамофон, като са ти сложили тази плоча , само нея свириш! Я разкажи на публиката като как Западът защити човешкия живот в Ирак , Афганистан , Либия и Ирак!

61

Боби

преди 8 години

До едър капитализ 138Едри КАПИтъЛИЗте тоя Графит според самите САЩ струва 500 милиона и тук не влиза доставеното оръжие на "Свободните" или ИД(преместили се с оръжието) и цялата ЛОГИСТИКА около тази "операция". Не е лесно да се доставят "анонимно" Оръжия.

60

Анонимен

преди 8 години

Това прогноза ли е или заплаха, не разбрах?

59

От САЩ

преди 8 години

Обама заяви , че не води войни по суша , защото като е дошъл в Белия Дом , страната е била пред фалит !За това е дал линия на Русия и Иран !Но каза да свалят Асад !Е той защо не го свали за 2.5 години и да ликвидира И.Д . Май много задачки и се объркаха ?Зададоха му въпрос : Вие сте смешен пред Путин - това се говори ! Той каза , аз наложих санкции на Русия ) Но има и други пазари ! ,

58

Боби

преди 8 години

До каймакАМЕто ти един съвсем актуален въпрос: КОЙ ще замести АСАД но така че десетина етнически племена да живеят в МИР след края на конфликта?ПОНЕ ЕДНО ИМЕ при АСАД преди конфликта живееха в СВЕТСКА СТРАНА управляване вярно с Диктаторски методи но Мирно и Тихо. 1990 до началото на конфликта 20 години живееха в мир дори се договориха с Израел по едно време.

57

Анонимен

преди 8 години

До до 123много глупости си написал р'ийшли.