194

скънка

преди 6 години

Турците са народ с руса коса и сини очи. След това става сериозна мешания с кюрдите, от където повечето хора имат представа за турчин като черен,космат,брадат облик.Славяните са най - смиреното племе. И сламки да ядат, оцеляват.(предполагам в този профил много от вас намират свой познат,ако не и себе си). Траките са племето, което воюва, бунтарства и се бори за по-добро статукво.Като добавим десетките други племена,оставили семето си по нашите земи,разбирате защо в Б-я няма гражданско общество

193

Много лъжеш Дани

преди 6 години

До сега няма нито едно негово доказателство на теориите му , но ти си търси опровержения на фантазиите му.

192

Анонимен

преди 6 години

Напил се е като кърски работник и объркал сметките! В Русия по-голямата част от научните работници за нищо не стават, както и при нас, но за едната титла стават за смях!

191

До 599

преди 6 години

Те твърдят , че Славяните са най големия народ през 10ти век и Христос е руснак роден в Крим.Но за теб това е наука.Да се смея ли , да плача ли

190

Анонимен

преди 6 години

"Нова хронология", "Новото познание"...все руски проекти за лековерните и наивните...

189

Дани

преди 6 години

Истината е една Новата хронология не може да бъде оборена т. е до сега никой не е доказал че Фоменко не е прав в нито едно от. приведените от него и екипът му доказателства за новата хронология. Затова някакъв драскач публицист Инголд седнал да му приписва лъжи без доказателства. Когато Фоменко казва тази датировка не е вярна от официалната история той привежда за тезата си стотици доказателства от най -различно естество. До сега нито 1 негово доказателство не. е оборено!

188

Трак

преди 6 години

Най-големия кошмар на Русия винаги е бил силна България.До ден днешен те се опитват да заличат българските си корени.Те се имат за византийски наследници , а не български-прочетете им учебниците по история и там не ще видите думата България(това е за всички русофили или *** все същото).

187

Гарри

преди 6 години

Поне вижте клипчетата в Ютюб "Гарри Каспаров о Новой хронологи"! Каспаров не е руснак и е смахнат освен това е опонент на Путин.

186

Анонимен

преди 6 години

До Мисли ДаниНе виждам логика във въпроса ти За никакви велики славяни не говорят в Нова хронология Те не се доверяват на археологията и не се занимават с това кой е земеделец и кой войник Просто уточняват чрез историческа астрономия математически модели и пр кое къде е станало от събитията в официалната история и ги датират на базата на точни методи

185

До 595

преди 6 години

Те не използват , а маниполират с математика , физика и астрономия.Знам , че руснаците си мечтаят да ги наричат третия Рим , но истината е друга и заради това те не ни понасят и мразят в червата си.

184

Мисли Дани

преди 6 години

Тези хора твърдят , че познатата история на света започва преди хиляда и сто години.И кога славяните са били велик народ , та те са земеделци , а не войни.

183

Нова хронология

преди 6 години

Фоменко и неговите сътрудници са математици физици и астрономи Те не използват традиционните методи на историците " тоя казал другия рекъл" Те използват Математико -статистически астрономически календарно астрономически и физически методи на независимо датиране . Според вас кои методи са по-точни? "Някой рекъл" или методите на Нова хронология?

182

Анонимен

преди 6 години

Това не е руснак. То си пише в дебелата книга кое как е било.

181

Анонимен

преди 6 години

То бива ,бива пиене ама чак толкова не бива.Още малко и Хитлер ще изкарат руснак.

180

Горките руснаци

преди 6 години

Едно време им втълпяваха , че Ленин е създал кирилицата , а сега тези простотии.Най смешното е , че русофилите в България му вярват и така доказват , че са по прости и от ромите.Честито русофили , вие счупихте ***.

179

Дани

преди 6 години

До Добре де ДаниИзобщо няма такива неща в изследванията на учените от Нова хронология Напиши Нова хронология в Яндекс и ще имаш възможност сам да прочетеш какво пишат Изобщо не се занимават с етногенезис а първо са открили несъответствия в датировката на събитията и след това ги датират отново по комплексен начин, същото правят и по отношение на посочените места на събитията Много е интересно и са приведени множество прецизни доказателства Струва си да се прочете а не да се вярва на манипулации

178

Лъжа

преди 6 години

Няма абсолютно никаква "езотерика, пророчества " и пр глупости ва работите на Фоменко нито има великоруски дивотии както пише в статията Работите му са чиста наука Защо тази статия така откровено лъже?

177

Добре де Дани

преди 6 години

Кое за теб е истина , че сме руснаци или българи.Кажи де

176

Тестен

преди 6 години

Историческият аналог на веганизма...

175

Анонимен

преди 6 години

Животински пра-таолетни отпадаци...08402