103

Анонимен

преди 6 години

Военните технологии на Русия превъзхождат американските.

102

CHALGARIN DUDAEV

преди 6 години

INTERNET E BLAGODAT NO IMA EDNA POGOVORKA>>>SAS TVOITA SOPA PO TVOITA GLAVA

101

Анонимен

преди 6 години

Ще им трябва психологическа помощ явно. Призовавам всички умни и красиви европейци да подкрепят своите войници, кой с плющено мече, сърчице... или както може.

100

Анонимен

преди 6 години

До Членска карта 7 Путин няма да е първия княз архонт на московия след който власт имащия олигархията такива ги е свършвал та дори и москва е била Полска ... общо взето най много НАТО да дойде и да осмирява гражданската война разбира се Китай ще вземе сибир при всяко положение

99

Членска карта №7

преди 6 години

До *** джуджеЕ, добре, прав сте! Значи там управия няма! Хванете се с нещо продуктивно... Например да извадите от мизерия натовска и европейска България!

98

Членска карта №7

преди 6 години

До 100Ще се чуе по-късно, какво са си говорили и пак няма да е във ваша угода :-)

97

проссия джудже

преди 6 години

Не е тайна за никой,че *** изостава с 100 години от света.Разпадащи се градове ,беднотията и мизерията царуват навсякъде..това е лицето на ***.Това е държава която прилича на Бангладеш.Хубаво ще е да се развие малко и чак после да гледа към Запада.

96

Членска карта №7

преди 6 години

До Русия е в 19 векИ какво ви бърка вас този факт! Оставете хората да живеят както могат и не си врете гагата под чужди юргани... Ей, къде е Индия, ей къде е цяла Африка... Дори задния двор на САЩ, Южна Америка. Сменяйте им правителствата, учете ги как се хваща риба в празен гьол... Ко сте се хванали за Русия :-)

95

Нико

преди 6 години

Горките параноята е почти неизлечимо заболяване , не беше ли американец скочил от кой етаж с викове руснаците идват при това военен министър През петдесетте години ? А със доналд кук в черно море преди няколко години? Наложи се в костанца кораба да се хигиинизира основно от зловещата миризма на фекалии и смяна на доста хора от екипажа. И ас съм съгласен за това че злите и свирепи руснаци не оставят на мира добрите янки да правят каквото им се поиска

94

Анонимен

преди 6 години

Кралят на СА си напазари Путин за 3 млрд.

93

Членска карта №7

преди 6 години

до 93И каква си я представяте тази санкция, дето ще ги уплаши!???

92

Русия е в 19 век

преди 6 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

91

Членска карта №7

преди 6 години

до 88Може и да го загубим, няма нищо вечно! Въпроса е дали на спечелилият го, ще му хареса печалбата! Путин, добър или лош, беше и си остава уравновесен човек! Има хора в Русия, на които това не се харесва и ги сърбят ръцете. Пази боже да го наследи човек от тези среди, мало не покажется, както казват руснаците.

90

Анонимен

преди 6 години

Твърде сте посредствен... Краля на СА,...А каква е разликата?

89

Анонимен

преди 6 години

До руска изостаналостНе си прав.Произвеждат тостери ,но още от завода излизат ръждясали !

88

руска изостаналост

преди 6 години

Руската изостаналост е пословична, а има ли изобщо нещо "ново руско" , което да не е оръжие?! Та руснаците една лека кола или дори шевна машина не могат да произведат като хората...

87

Анонимен

преди 6 години

Русия да си трае и да не се меша на световната сцена и около водещите държави ,за да не изяде още някоя санкция.Не стига че е икономическо джудже ами и с претенции значи..

86

Анонимен

преди 6 години

МАНИЯТА ЗА ПРЕСЛЕДВАНЕ БЕШЕ ПСИХИАТРИЧНА ДИАГНОЗА, НАЛИ?А Русия щом влиза в най-секретните сървъри на сащ и нато, значи е много напред с компютърните технологии.Щото някакави плондери тук пишат, че нищо не произвеждала.

85

111

преди 6 години

До 83 :Eто го и тоя филмирания русофил.Ако Русия нямаше ядрени оръжия ,вече щеше да е станала провинция на САЩ.Американците могат да заличат цяла Русия само с авиация за няколко дена,камо ли ако се намеси и НАТО ,който е съюзна с най-силните армии в света.В момента руснаците имат само ръждясала техника останала от СССР и 2-3 военни иновации.Как въобще сравнявате Русия на която самолетите са и като ръждясали тостери със най-силната и модернизирана армия за всички времена - САЩ ?

84

Анонимен

преди 6 години

До Членска карта 7 за това и ще загубите Казан рано или късно