20

sport

преди 6 години

До ЧокоМесец е кратък срок, с оглед на това, че снимките за превишена скорост се изпращат по Български пощи и пристигат при адресата 20 дни след регистрираното нарушение. Това е в случай че нарушението е извършено на различно място от това, на което е местожителството на собственика на МПС.

19

Грую

преди 6 години

До Стефан ПоповА прати ли сигнал на общината за гниещите каруци или си бърка в носа?

18

aaa

преди 6 години

"70% от автомобилите са над 15-годишни. Новият автомобил плаща 3 пъти по-висок данък. Старият плаща 100 лева, новият - 300 лева" Онли ин Булгериа. Ако някой ми обясни каква е логиката за това ще съм му много благодарен. Взимаш си нов автомобил, който харчи по-малко, съответно и замърсява по-малко благодарение на по-новите системи, но плащаш по-висок данък :D

17

Друго си е!

преди 6 години

В Германия видях кола паркирана на улицата до работното ми място без регистрационни номера! Колата съм я виждал и преди това и явно е била спряна от движение вече. На ТРЕТИЯ ден от както стоеше така без номера на улицата се появи бележка на стъклото от общината, че в ТРИ дневен срок колата трябва да се махне от обществената улица. Понеже исках да снимам бележката, си викам след работа ще мина пак през тази улица да снимам, уви колата вече я нямаше. Материала ни е кофти, права е тиквата.

16

Анонимен

преди 6 години

kato nqma marcipani qjte avocado I banani , kato kupuvate 2ra 3ta upotreba , psuvaite ruskite che te sa vi problema

15

Анонимен

преди 6 години

Да се вдигат и коли над 15 години.

14

Веско

преди 6 години

До qwertyТова че съм спрян от движение е ясно, и както виждаш не се движа. Обаче съм си платил данъка, който е местен! точно за да съм паркиран на общинска земя. Общинарите като са толкова загрижени да построят един многоетажен паркинг с годишния данък дето го усвояват.

13

Морски

преди 6 години

Така им се пада на софиянци,те избраха ГЕРБ да ги управлява.Даже им е малко!

12

Анонимен

преди 6 години

Прегледа и застраховката ли са критерии за това дали имаш право да паркираш в градските райони ?!?! Еми да вземат да махнат данъка тогава... данък мпс ако си платил значи имаш право на собственост, дали я ползваш е отделен въпрос... по скоро да вдигат без платен данък! Тогава ще ги видим половината радетели на идеята да се вдигат трошките, които карат аудита по 300 коня и минават преглед по "втория"начин без данък каква песен ще пеят

11

Анонимен

преди 6 години

В испания известно време живях в центъра на голям град , повечето блокове бяха стари без паркинги в мазето и много пъти съм паркирал на 15-20 минути от входа, после успях да се уредя с място в един подземен паркинг на само 10 минутки пеш. И никой от кметството не се чуства длъжен да ти осигурява паркомясто под балкона.

10

Чоко

преди 6 години

Трябва да се дигнат незабавно всички трошляци. Щом не са паркирани на частно място,общината трябва да се погрижи и да бъдат закарани на определено място, водача уведомен и ако няма реакция след месец да се предават за скрап.

9

шофьор

преди 6 години

Браво!, всички изоставени бараки без технически преглед и гражданска трябва да се махнат. Само стоят като паметници. Коментара на 3 е нелеп - ако не кара една година, да си плати данъка и колата да стои ЗАЩО? Ако не караш една година заначи не ти трябва кола, после всичко е клеясало и за да я пуснеш в движение ти трябва сума по-голяма от стойността на колата.

8

Кирил Софийски

преди 6 години

Разбира се ,че трябва трошките да се карат за скраб ! Трябва да се разреши на Надин да прибира такива таралясници без предупреждение от обществени площи !Другото което следва е да се въведе такса за паркиране на всеки следваш автомобил на апартамент след първия ! Сега всякакви селяци доидоха и нарегистрираха по четири пет автомобила на апартамент и се мъчат да ги паркират точно пред входа в които живеят. А останалите с по-един автомобил се чудиме къде да паркираме колите си.

7

оти

преди 6 години

Само тези които стоят и не са карани - без гуми и целите разбити са поне 10000 из столицата. Няма блок без 4-5 пред него. Специална покана ли се чака този *** да се събере ???

6

qwerty

преди 6 години

До 3 - защото след като не си си платил прегледа и застраховка ГО, административно си спрян от движение и след като автомобилът ти е паркиран на общинска собственост трябва да се махне оттам. И от другата страна на центъра е същата работа - автомобили дори и без регистрационни табели висят по улиците и тротоарите и никой не ги пипа.

5

Анонимен

преди 6 години

Вдигайте всичко , че няма къде да спирам - С класата.

4

Анонимен

преди 6 години

Много ясно, че ще ги дигат тия изгнили казани на по 100 години.

3

Анонимен

преди 6 години

Коли без преглед защо трябва да се вдигат ? Няма да карам тая година но съм си платил данъка но не и преглед какъв *** ще ми вдига колата ?

2

ЯНА

преди 6 години

СПРЕТЕ БИГ-БРАДЪР!!!!!!!!!!!!! НЕ РАЗВРАЩАВАЙТЕ МЛАДЕЖТА!!!!!!!!!!!!!!

1

Стефан Попов

преди 6 години

разкарвайте тези, разпадащи се купчини желязо. Пред блока ми има 6 изоставени коли ине разбирам защо трябва да гният под терасите, вместо да има места за паркиране или за преминаване