88

Германец

преди 3 години

Промените внасят в конституцията и ред консервативни принципи, подкрепяни от президента - вяра в бога, бракове само за хетеросексуални двойки, патриотично възпитание---Добре дошли в 18-ти век :)

87

Анонимен

преди 3 години

До Икономиката на РусияЗа доктор си, върви се прегледай.

86

Анонимен

преди 3 години

Руският Гулаг е запечатан до 2036.Спосиба тов Путин !

85

Икономиката на Русия

преди 3 години

Имах един колега, който бил в предишна фирма командирован в русия, за някакъв софтуерен проект. Каза че толкова не се е страхувал никога. Излезнеш ли от москва там било голяма беднотия и престъпност. На летището където бил, посрещачите малко закъснели, а него всички го гледали с един страшен поглед. Също като го водили из градчето, казва ако не бях придружен там щяха да ме убият за едните маратонки!И то не какви да е маратонки а от 50 лева.За това говорим.

84

Анонимен

преди 3 години

Авторът на фейлетона и редакцията изглежда са съзнавали, че такавадръзка клевета срещу трудещите се в София не би могла да бъде възпри-ета от читателите и навярно затова са се опитали езоповски да маскиратмислите си, като са представили, че главният герой е видял първомайскатаманифестация в състояние на безсъзнание след злополука. С това обаче,положението не се изменя.

83

Анонимен

преди 3 години

Я що гавази го пазят от "народната любов", въпреки че не се вижда кьорав руснак наоколо, освен негови хора !Жми градо, а народа патки пасе !

82

Анонимен

преди 3 години

Това е добра новина за Европа и САЩ. Най-разумният политик на нашия век.

81

Факт

преди 3 години

Войната на САЩ(и Запада като цяло) срещу Русия на практика бетонира Путин във властта.Докато не се откажат да унищожат Русия-така ще е.Впрочем времето минава,Русия не пада,а силата на Запада драстично намалява.Накрая жълтурите ще вземат всичко,за всеобщ срам!А не можеше ли просто белите хора по Света да се обединят и запазят положението си?САЩ тласнаха Русия и ресурсите и към Китай,като последствията от това са ужасни...

80

Анонимен

преди 3 години

Вчера Газпром е върнал на Полша $1.5 милиарда долара за да няма конфискация на кативи.

79

Анонимен

преди 3 години

Начело с КГБ"то Путин може да организира всякакви "референдуми" с желаното от него одбрение - малко над 70%, ...за демократичност.Утре да каже, че връща Крим, ще получи същото одобрение.

78

Анонимен

преди 3 години

Браво на Путин! Още два мандата и руснаците ще започнат да ядат корени, а Русия ще се разпадне по-зле и от СССР.

77

Анонимен

преди 3 години

На снимката: мумията да не е възкръснала ?

76

Безпартиен

преди 3 години

Руснаците имат доста по демократична система от нас във вътрешната си политика. Там са и двукамарен парламент за разлика от нашето малоумие, което го отрече 1990-а още. Колкото и да ги плюем, институционално са по-добре. Путин оснвоно отговаря за външната политика и там си трябва силна ръчичка, нищо нередно няма в това.

75

Дайнов

преди 3 години

Диктатор!Русия е обречена.

74

Анонимен

преди 3 години

Тези смехотворни теории навремето си още развиваше Кауцки, такаче Кардел, който претендира да развива по-нататък марксизма, нищоново не казва, а само повтаря отхвърлените от практиката на социалисти-ческото строителство и отдавна погребани капитулантски, ревизионисти-чески теории.

73

Анонимен

преди 3 години

До 77Така ли? Сами ли сте си господари? А защо си пълните бюджета в долари в евро? Защото рублата ви няма стойност!

72

хммммм

преди 3 години

До Анонимен 69 Русия колония на САЩ били ????? Кофти дрога, лош алкохол или жегата ????

71

различни ценности

преди 3 години

Руснаците имат различна ценностна система. Русия, за разлика България никога не се е старала към демокрация. Демокрацията просто не им е в кръвта. Цар, комунистически режим, диктатор руснаците винаги все към такъв тип държава са се стермели.Никога не са имали личности като Васил Левски борещи се за демокрация, за чиста и свята Република България, идея която е дългоко вкоренена във съзнанието на българския народ!

70

Анонимен

преди 3 години

Не сме зодии.

69

тцтцтцтц

преди 3 години

"Според критиците на Кремъл властта е използвала повече похвати от друг път, за да си осигури шумен успех и силна избирателна активност"-----Според тези критици излиза ,че да има голяма избирателна активност е нещо мнооооооооого лошо