15

А Раша, КНДР, Куба??

преди 6 години

Никой не бега към хубавият комунизъм в Русия, Китай, КНДР, Куба, а всички бягат към гадният капитализъм в капиталистическите страни.И после платените *** обясняват как на Запад е лошо а само в Раша е идеално.Не разбраха ли червените тролеи, че никой не им вярва?Хората си бягат на Запад и ще продължават да бягат на Запад.

14

Анонимен

преди 6 години

Тоя е някой комунист неудачник който е свикнал от комунизма някой да му дава а той да получава - е видяхме ги сега при капитализма колко струвата *** - просят по подлезите. Капитализма е най-съвършената система, при капитализма има свобода всеки може да стане милионер строителен предприемач, собственик на коработсроителница, да работи пиар, криейтив дизайн, маркеинг, фешън но комуниста го мързи да работи!

13

Анонимен

преди 6 години

"Хайде сега всички да обвиняваме този лош Запад, че не дава всичко на тепсия особено на хора които нито говорят език нито имат образование. Ах този лош лош запад."Интересно какъв език и образование имат нелегалните имигранти, за които Германия си е отворила вратите. Ах тази добра Германия, нали?

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Не ми давай наклон на живота бе,сoрoсoиден партиен секретар!Всеки си има право на мнение,чyкyндyр!

11

Анонимен

преди 6 години

До а бе де да знамНикой не те кара да го харесваш. Отивай на изток, примерно.

10

Така е

преди 6 години

До редник 2 Глупости. Капитализма е двигателя на човечествота напред.Социализма е дискова спирачка , т. е. много ефективна.Необходимо е да се направи много малко да няма гладни и бездомни хора. Но кой да го направи?.Всички обещават , докато вземат властта и после едно голямо НИЩО.

9

Анонимен

преди 6 години

До ТолерастияНе обвинявай ЕС за това, че български и румънски ...роми... се въпзолват от тези безплатни системи както си поискат и всчики са вдигнали ръце от тях. Обвинявай ромите, заради които вече да те е срам да кажеш, че си българин.

8

а бе де да знам

преди 6 години

Ама тоя ЕС къвто е хич не ми харесва!

7

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега всички да обвиняваме този лош Запад, че не дава всичко на тепсия особено на хора които нито говорят език нито имат образование. Ах този лош лош запад.

6

Така е

преди 6 години

Такива домове за социално слаби хора трябва да оргонизират със закон всички общини в България. Да получават храна ,подслон и баня целогодишно. Срам за едно общество е да има гладни и бездомни хора. Толкова ли е трудно? Къде са социалните милионери от БСП ? Защо не се намесват , а се занимават само да плюят по ГЕРБ.Хойде МИЛИЧКИ ,покажете се.Пари за саниране има , а хора умират по улиците от глад или отровени от кофите за боклуг.

5

Толерастия

преди 6 години

Цитат:..."от началото на годината българите и румънците без застраховки не получават безплатна медицинска помощ - дори и в спешни случаи."....А уж всички сме в ЕС, а пък от друга страна, ние тука *** от изток ги лекуваме, че и подслон им даваме, че ги храним. Явно много ни е богата държавата и много ни е щедра социалната система.

4

Циник

преди 6 години

Сирийски бизнесмен ( автотенекеджия ) с 4те си жени и 28те си деца (настанен в безплатна къща в Лудвигсхафен ) получава НЕТО 360 000 ? годишно социална помощ....Българите и румънците - да го дуxат!

3

Анонимен

преди 6 години

Човек, пристигнал легално в Германия с идеята да работи, живее като клошар и умира в мизерия. Човек, пристигнал нелегално в Германия, си прави селфита с Меркел и разполага с всички предимства на социалната система без да е изкарал и един работен ден. ЕС днес.

2

Циник

преди 6 години

1700 получавали помощи?А защо не пишат за суданския бежанец с 13те паспорта източил 49 000 ? от касите?И колко СТОТИН ХИЛЯДИ араби афганистанци и африканци точат милиарди БЕЗ ДА СА СИ МРЪДНАЛИ ПРЪСТА???.

1

редник

преди 6 години

Капитализмът е смъртоносен !