44

USA TODAY

преди 6 години

Великият Бял Баща е решил да създаде Велик Кюрдистан,така че Ердо да купува вазелина за да не му го отмаат кюрдите без смазка.Всичките му налудничави неоосманистки идеи ще излетят като балон през прозореца!

43

до 53 от славянин

преди 6 години

Задокеанските ти чобани ще имат един мощен съюзник без държава и четири мощни врага около него, наистина ''печеливш'' ход от чобанска страна, но ти винаги чупиш *** с ''умните'' си ''прозрения''! Типичен ''демократ''!

42

до 54 от славянин

преди 6 години

Ирак е съюзник на задокеанския чобанарник бе, ***, и точно той ще пострада най-много от референдума, не прочете ли статията за какво става въпрос!? Турция също е съюзник на чобанарника, нали имат негова военна база на своя територия и са част от нато, ти *** ли си или да!? Точно *** от чобанарника ще си навлекат гнева на своите съюзници, не можеш да събереш две и две!

41

Анонимен

преди 6 години

"Следващ поред на номерата е турски Кюрдистан"И аз искам Ромиcтан! И ще си имаме скоро без война!

40

Анонимен

преди 6 години

"Турците ще си платят за геноцида над българите и за 500 г. турско робство, за клането в Батак."Като гледам вие плащате...плащате тука в Турция за лечение...

39

слава на китай

преди 6 години

САЩ е глобален терорист. Измислена държава, изградена с робство, колониализъм, убийства и терор. Западните демокрации не са по различни.

38

Баладжията

преди 6 години

От десетилетия е ясно, че до този момент ще се стигне. Кюрдите са огромен народ, а желанието им да имат държава ги сплотява. След като евреите получиха своя държава по непремислен начин и тази държава създаде много конфликти, беше време ООН да реши проблема с Кюрдистан но с научени уроци. Обаче всички го игнорираха. Това от своя страна доведе до странични ефекти. Кюрдистан не се ограничава в собствените си граници, той постепенно обезлюдява до голяма степен арабските села, които превзема.

37

Гост+

преди 6 години

Онези които предизвикаха всичко това, осъзнават ли.........?

36

Анонимен

преди 6 години

Следващ поред на номерата е турски Кюрдистан=================НА ТЕБ ТИ ТРЯБВА МИНИМУМ 20.см ГОЛЕМИНА ЗАДАТИ ОЛЕКНЕ.

35

Анонимен

преди 6 години

Нищо не става от кюрдите с помоща на целия запад ( половината планета ) още едно село не са създали камоли кйюрфистан пръъъъът

34

Осман паша

преди 6 години

Ние гейовете османлии се гордеем с нашето семе. Затова неможем да си позволим лукса да го пръскаме по жени...или каквото е там под дъждобраните. И затова от сто години насам ние гейовете османлии се тъпчем като пуйки по мъжки, че и оттам и името на държавата!

33

Shopp™

преди 6 години

Кюрдистан ще отхапе половината територия на съюзниците на Путин и той само ще гледа ТПО и нема да може да ги защити. Вчера американците най-нагло свалиха самолет на руските съюзници и реакцията е НИКАКВА.

32

Shopp™

преди 6 години

САЩ пак извръткаха ***.Сега ще имат един мощен съюзник в центъра на Мала Азия и ще бъдат почитани като освободители. За Путин остава да изяде поредното жабе.

31

До Осман паша

преди 6 години

Абе кво стана с вашия прайд...свърши ли :-) върна ли се от София :-)

30

Анонимен

преди 6 години

само Ердоганишвили да не затвори пролива, че кюрдите набързо ще се освободят, а Геворг ще пише статия в спор с източните римляни и персите докъде била арменската империя

29

Кина

преди 6 години

Имат си право на свобода кюрдите. крайно време е да си я получат. Точка.

28

Анонимен

преди 6 години

Новата ви мобилна версия е пълен тecтuc. Дано не сте давали пари. Ужасна е.

27

Осман паша

преди 6 години

Ние великите гейове османлии винаги сме лайквали кюрдски готини миризливи курoве да ни порят отзад като риби. Затова не искаме да дадем независимост на Кюрдистан...истината е толкова проста, всичко опира до гейвете османлии.

26

Анонимен

преди 6 години

Бостански Абсурдистан подкрепя Иракски Кюрдистан.

25

Мъдър

преди 6 години

САЩ е проблемът в Близкия изток. Без паразита САЩ всички в региона биха живели щастливо...