68

Анонимен

преди 6 години

БОКО ГИ СЪБИРА ПО КРЪСТОПЪТИЩА И КОШЧЕТА ЗА ОТПАДЪЦИХВАНИ ТОЗИ, ЧЕ УДАРИ ОНЗИ

67

Анонимен

преди 6 години

На въпрос дали участието на "Обединените патриоти" е проблем за влизането ни в Шенген, Ханс ван Баален отговори, че "няма да го направи по-лесно"...........................Това изречение: Няма да го направи по-лесное от голямо значение.

66

Карадайь

преди 6 години

на ХАКЕРНЕ( НАПРАЗНО) получаваш голямата заплата; какво ГРАДИВНО изказване за успех на РБЪлгария си направиЛ? НИЩО.Само клевети, разпалване на БЕЗПОЛЕЗНИ КАВГИ- това е за селския пазар или на скучаещи български граждани на мегдана.Където и да отидеш- сееш омраз, клевети, подпалваш скандали.А ВСИЧКО ДЪЛЖИТЕ на РБЪЛГАРИЯ .Държите се като ТРОЯНСКИ КОН и спирате успешния ход на събитията в РБЪЛГАРИЯ.А нали сте БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ????Ненужни народни представители, без положителен принос, само за пари

65

риторично

преди 6 години

Ако проблемът беше само тук- в Бг, лесно щяха да го заметат. Обаче при медиите няма скрито- покрито, новината се разнесе по цял свят. Журналистите са солидарна общност на всички нива.

64

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

НА КОГО МУ ПУКА ,ЧЕ ЗАГИВАМЕ....ХА,ХА,ХААААААААААААААА...ЩОТО КАТО ГЛЕДАМ , --НАЙ-МАЛКО НА НАС.....!АСАД ИЗБИ 3-МЛН. ЧОВЕКА В СИРИЯ .....И ВЕЧЕ Е РУСКИ ГЕРОЙ!/.....БЪЛГАРИЯ Е 6-млн......./ТОГАВА , КЪВ Е ПРОБЛЕМА....!?

63

681

преди 6 години

След като ДПС стана удобната за патриотарите дъвка, те никога няма да й посегнат!Нали техни (на патриотарите) гласоподаватели са онези българи, който се възмущават от етническата турска партия, недоволстват от новините на турски по ТВ, "борят" се срещу издигането на нови джамии в София и т.н.А да сте видели някой патриотар да е свършил в Парламента нещо в тая насока? Докопават се до кокала и забравят. А проблемите си остават за следващите избори, като храна за наивните им избиратели.

62

М, да ...

преди 6 години

За ГЕРБ недостойното, нападателно поведение на В.Симеонов е нещо нормално/естествено/обикновенно/стандартно и твърде приемливо, може би удобно! В.Симеонов е шумен, скандалджия, сеирджия, кибритлия/лесно запалим/ и алчен!

61

Аме сеа

преди 6 години

Патриотите, разбрахме за границата, ама да богатееш за сметка на националната сигурност на БГ е страшно. Оградата трябваше да е бетон, гел, бетон.БСП - около 70 фирми има на изхода на Козлудуй.ГЕРБ - фотоволтаици и г-н Пеевски - дружинка.Да не говорим за далаверите с водата, французите изгониха фирмата, която е в момента, и казват, че водата е на. богатство и е безплатна.Всичко е вързано толкова страшно, че резултатът е България изчезва като държава.Нещо не се ли промени загиваме.

60

Анонимен

преди 6 години

всеки човек може да си направи мнение и да остави такова на този сайт, супер! Моето мнение е, че Бойко Борисов говори през ДПС, съдейки по гневната и нецензурирана реакция на "патриотите". На гн Борисов вече "Патриотите" му пречат и иска да ги разкара и за това използва умело ДПС и европейската АЛДЕ, научил се е от тариката от правец на подобни номера

59

Анонимен

преди 6 години

Карадайъ нали на изборите играехте заедно с националисти те срещу ДОСТ кво стана сега 29 г лъжете турците снощи видяхте ли как в Сърбия посрещат Ердоган,даже министър на сърбите пя турска песен ,песента Осман ага а ние в европейска бг нямаме разрешене две думи да кажем на турски на митинг

58

Анонимен

преди 6 години

Каква оставка на кабинета? Ами аз се сещам веднага за четирима празноглави министри от сегашния кабинет, които ще се побъркат само при мисълта за оставка. За съжаление на Бойко властта стана самоцел за ГЕРБ.

57

Анонимен

преди 6 години

-Чу ли,чу ли Аамет ага,Карадайъ какво говори?рече новата наложница на бея,който се беше излегнал удобно на дивана,гледаше телевизия,пушеше наргиле и пиеше уиски доволен от живота и натрупаните милиони.-Чух го,мудно и несвързано говори и раята ич не му разбира думите,шекерче! каза бея, плесна два пъти с ръце и под звуците на тиха ориенталска музика наложницата изви кръшна снага и стопли сърцето му.Слънцето бавно спусна и се скри зад Боянските сараи.

56

Анонимен

преди 6 години

Я ПА ТОА,айде първо на уроци по български език,после давай акъл нагляри с наглярите вие и БКП-ТО,Я МАРШ

55

Анонимен

преди 6 години

До реалистОСТАВКА, ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТАИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКАя се дръж прилично бе. Първо трябва да се смени *** с някой нормален, че тоя само ни излага. Да си ходи на село и там да се разкарва по потник и джапанки.

54

Циник

преди 6 години

ДПС....ДОСТ....ЕВРОРОМА....са "средни" ТУРСКИ националисти....за тях място в НС винаги има!

53

Анонимен

преди 6 години

доган и курнелка сакат власт

52

панализатор

преди 6 години

С един куршум два заекаВалери Симеонов - БЪЛГАРОУБИЕЦЛЮТВИ МЕСТАН - ОСНОВЕН СПОНСОР НА СИМЕОНОВ

51

Циник

преди 6 години

ДПС....ДОСТ...ЕВРОРОМА...Пик а ят на въпховния закон в държавата...и на суверена включително!

50

Циник

преди 6 години

Конституция на Р.Б. цитат:Чл.11"(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт."

49

shamandur4e

преди 6 години

toq kato go slusham po tv ,si e pqlna skrqb.ako ne sa drugite 4engeta okulo nego da u4at kakvo da govori,toi si e pqlen sopolanko.intelekta mi e nqkolko pqti nad negoviq.