Рахат за Митьо Очите – от Белене в затворническото общежитие в Казичене

Желязков бе осъден на 4 години и половина затвор
9 авг 2009 16:45,
54
Рахат за Митьо Очите – от Белене в затворническото общежитие в Казичене
Снимка: БГНЕС

 

Димитър Желязков-Очите е бил преместен в затворническото общежитие в Казичене. Доскоро той бе в затвора в Белене.

Това съобщава БТА като се позовава на свои източници в Министерството на правосъдието.

Още по темата
25 яну 2008 08:34
55
През февруари 2008 година Желязков бе осъден на 4 години и половина затвор, след като се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата по обвинение за участие в организирана престъпна група и разпространение на наркотици.

Той бе преместен в Белене, след като стана ясно, че редовно е пускан в отпуск от Бургаския затвор.

Срещу Желязков има повдигнати обвинения за съучастие - като извършител, заедно с врачанския бизнесмен Йордан Тонов (Данчо Пръча), в организирането и ръководенето на престъпна група за трафик на хора и склоняване към проституция и пране на пари.

В понеделник заместник - министърът на правосъдието Христо Ангелов ще провери всички документи и факти, на базата на които е осъществено преместването на Желязков, както и законосъобразността за това, съобщиха от Министерството на правосъдието.

Преместването на Желязков е на база на текст от закона за изпълнение на наказанията, според който специална комисия може да заменя режима на изтърпяване в по-лек, както и да  премества лишения от свобода в затворническо заведение от по-лек тип, каквото е общежитието в Казичене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ами така де,ще го преместят момчето,като авера му Боко,стана министър председател...нищо чудно след седмица-две да излезе че е незаконно осъден и да го видим на свобода...
51
0
 
0
 
! Отговори
Селянина преди 14 години
Тоа Мартин не е в час да го е.а. Я елате у нашто село бе бабаити та да ви пуща чирвата да подишат чист въздух. не сте виждале космати грди вие???
50
0
 
0
 
! Отговори
P_boy преди 14 години
Мартинскииии, Мартински...на куршума не му пука, той просто си лети! Сигурно и Митьо Очите ще увисне един ден, ако не го харесват "другите бизнесмени".
49
0
 
0
 
! Отговори
мартин преди 14 години
ае всички сте толкова *** ... че не е истина ... за тва ви е страх дори и имената да си напишете а само някви псевдоними .. ае чупката не ми се занимава с хора който незнаят кво говорят
48
0
 
0
 
! Отговори
Падре Нафарфорий преди 14 години
Аз съм го виждал много пъти и не съм се насирал. Ама ако се видим с теб - ти ще се насереш. И ще сереш редки *** поне седмица. Така ще те работя в хралупата, че дупарата ти ще стане с цолаж на пожарникарски маркуч! Мръсен мутропоклонник!
47
0
 
0
 
! Отговори
до 47 преди 14 години
мишка безполезна кои беше ти .. жив ли си умрял ли си никой не те познава ... много силни думи НО в интернет на улицата ще си най насрания много като теб ги знам , накрая *** правят за 2 лева !!!!!
46
0
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 14 години
ти си мишка. защото не са се насирали от теб! ахаххахахахаха смешен дрисък
45
0
 
0
 
! Отговори
крава преди 14 години
че кой не се насира от неконтролируема ***? все пак останалите хора не искат да го пръснат в главата иначе всички да са като него!
44
0
 
0
 
! Отговори
до 44 преди 14 години
защо тебе чукали ли са те там а ? ***
43
0
 
0
 
! Отговори
Мартин преди 14 години
Аз съм "ЗА" да го пуснат на свобода !!!!Тук във форума много ви знаят устите , но много ми е смешно преди години като го засечете в някой заведение по морето и се НАСИРАТЕ всички ... мишки !!!!
42
0
 
0
 
! Отговори
До41 преди 14 години
Абдикирало е правосъдието...рецидив е действието, а рецидивист е многократния му извършител...
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Уффф... държавата пак абдикира пред няколко пачки... Та не се намери някой рецидив вътре да му даде баш възмездие!
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тоя е голям ***
39
0
 
0
 
! Отговори
! преди 14 години
специална комисия го е преместила, т.е. не само един е взел рушвет!
38
0
 
0
 
! Отговори
шаш!! преди 14 години
Местят го от Белене в Казичене, защото там на острова няма никаква забава, освен Румънските комари и тръстиката. Друго си е в Казичене. Кеф ти до СФ мръднеш, направиш някой зулум тук, пък кмета, премиера и шефа на полицията те покриват. Ехххх Еволюция на престъпника.
37
0
 
0
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Лека полека мутрите ще ги измъкнат за радост на Б.Б.Нали са бивши ортаци.После пак ще жънат с общи усилия.Е га ти и резила.Сега да видим какво ще предприеме ЕС?
36
0
 
0
 
! Отговори
mursol преди 14 години
Ia niakoi da mi kaje, kak taka tozi bukluk e lejal v zatvora v Belene, shto za rezpredelenie?
35
0
 
0
 
! Отговори
wild преди 14 години
toz *** mi e suy4enik beshe prosttttttt i nagul,grozen i debelook,no se namesti i sega si jivee jivota a majka mu stanka se bie6e v gurdite kakuv geroj e rodila ...a puk tushta mu na pokojnata mu jena majka ljuzka se hvaleshe,4e sl brqg e na zetq dokoga,nqma li koj da mu vidi smetkata ve4e...bate bojkooooo ti siiiiiiiiiiiii
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ми данчо ПРЪЧА къде е? и защо пишат че е бизнесмен след като е обикновен бандит за затвора? така ли им казват вече на бизнесмените? всъщност да, нормално за селските нрави в бг.
33
0
 
0
 
! Отговори
анти комунист преди 14 години
ОЛОВОТО МУ Е МАЙКАТА НЕ ПРОЩАВА НА НИКОЙ.