Нашенките – най-продаваните бели робини в Германия

Членството ни в ЕС затруднява разследванията
29 окт 2009 21:45,
181
Нашенките – най-продаваните бели робини в Германия
Снимка: Булфото

През 2008 година българките и румънките са били най-честите жертви на търговия с хора с цел сексуална експлоатация в Германия.

Това става ясно от данни на доклад на Федералната криминална служба, съобщава Дойче веле.

Особена трудност за разследването представлява членството на двете страни в ЕС, тъй като повечето жени от България и Румъния вече имат право на престой в страните от съюза.

По този начин отпада една от възможностите за внезапна проверка и разбиване на криминалните мрежи.

Dnes.bg припомня, че по информация на всекидневника El Pais българките вече представляват една от най-големите групи сред проститутките в Испания, които работят за организирани престъпни мрежи.

През 2007 година пък немскоезичното онлайн издание "Тирол" публикува материал, в който се твърдеше, че българските проститутки, които работят в бардаците на Инсбрук, са едни от най-трудолюбивите.

„Тирол“ цитира изказване на полицейски представител, според когото броят на българските проститутки в Австрия се е покачил драстично след присъединяването на страната към ЕС.

Пътеводителят The Czech Walker също излезе с изненадващо откритие - броят на “еротичните клубове” в центъра на Прага е нараснал максимално за цялата история на града.

По улиците на чешката столица обаче още могат да бъдат видяни представителки на най-древната професия- главно чехкини и българки.

И ако първите си имат постоянна клиентела, то вторите намират нови клиенти на улицата, твърди The Czech Walker.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
159така е най-бедна страна от ес искарва най-много *** бг и румъния забележи обаче заглавито - става въпрос за бели момичета защо ли? - защото за *** *** никой не дава и 5 пари толко сте долни че мъжете са ви сводници на жените и дъщерите ви се перкат пред семейството поздрав гугъл - Най-крупната чужда инвестиция в Девин
176
0
 
0
 
! Отговори
ИЛИЯ преди 13 години
МОЛЯ ВСИЧКИ ИСТАНЦИИ ПОМОГНИТЕ НА ВСИЧКИ ЖЕНИ ОТ ДОБРИЧ,И ТОЯ СВОДНИК ДА БЪДЕ ВКАРАН В ЗАТВОРА,МИСЛЯ ЧЕ ИМАТ ПРАВО.
175
0
 
0
 
! Отговори
ILIQ преди 13 години
искам да споделя с вас понеже тук в добрич никои не обръща внимание,има един сводник и лихвар на име СЕЗГИ,САПОЛАНКОТО,И ИМА ЧАДЪР ОТ БИВШИЯ ОБЛАСТЕН ДИНЧЕР ХАДЙИЕВ,ако някои не му върне парите му взима жена дащеря или някоя жена и ги пращта в германя,в момента синът му е там със 6 мимичета и ги бие кара да пронтитоират,за тях,синътму се казжа ,ДОЛАР,да товае иметому.СЕГА наскоро се помъчеха да искарат едно момиче и защита на жените я намери и повдигна уж обвинения но пак нищо,питам се защоли.
174
0
 
0
 
! Отговори
BOG преди 14 години
BOG DA NI E NA POMOSHT POCHTENATA JENA E ZLATO
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами така е като не създават закони за защита на жените в България. Така ще е ще ги взимат на сила за ***, ще ги е*** като ходят на работа вместо да работят, ще изглеждат сами децата си изоставени и никой не му пука за това - на ви смотан Патриархат, натъпкаха ви го солено.
172
0
 
1
 
! Отговори
Митко преди 14 години
те българките за друго не стават
171
0
 
0
 
! Отговори
Р.Иванова преди 14 години
До:ГаленаГоспод,Галена,може би след време ще те дари и с друго благополучие,дано,наистина дано,само ,че забрави да ни учиш на твоя "МОРАЛ".Дано един ден да не се получи така,че например, трябва да плащаш на децата си например за да те уважават като майка.Неведоми са пътищата Господни...Животът е много променлива величина...както и хората.Пожелавам ти здраве.
170
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Напишете нещо за холандските,шведските,турските,френските,руските,италианските и т.н. ***.Dnes.bg е доста провокативен .Не сте никак полезни с новините ,които поднасяте.Постоянно плюете БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД и провокирате ненужни полемики.Много от тези жени,момичета,деца,а ако искате вярвайте и мъже изчезват завинаги.Говори се упорито за донорна мафия,а DNES.bg и дума не отваря за това.Няма свяатна журналистика в БГ.
169
0
 
0
 
! Отговори
ЛОГИЧНО ДО ИСТИНАТА преди 14 години
АМИ ТО ВСИЧКО Е ЛОГИЧНО НЯМА КОЙ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТРАФИКЪТ НА ХОРА У НАС ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ СТИМОЛИРАТ ИЗНОСЪТ НА МОМИЧЕТА . НЕГОВОРЕТЕ ЗА БЪЛГАРКИ А ЗА МОМИЧЕТА ОТ СЛИВЕН ГАБРОВО И СИЛИСТРА ИЗНАСЯТ СЕ ХОРА НЕ САМО ЗА ПРОСТИТУЦИЯ НО И ЗА ДОНОРИ МАЛЦИНА ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ОБРАТНО .
168
0
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
ООООФФФФФ......... ЧЕ ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ПО УЛИЦИТЕ , ЗАВЕДЕНИЯТА И ДИСКОТЕКИТЕ ! НЕ СА НАПУСНАЛИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИЯ - ИМА И ТУК ТРУДОЛЮБИВИ МОМИЧЕТА. НЕ СЕ КАРАЙТЕ - ИМА ЗА ВСИЧКИ.
167
0
 
2
 
! Отговори
JOJO преди 14 години
НЕЗНАМ КАК МОЖЕ БГ-ДНЕС ДА НАПИШАТ ТАКАВА СТАТИЯ ЗА НАШИТЕ ЖЕНИ???ТОВА Е СТРАШНО УНИЗИТЕЛНО.МОЛЯ РЕДАКТОРИТЕ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАТ ОТ ТАКИВА СТАТИЙ.ТОВА Е СКАНДАЛНО И БЕЗОЧЛИВО
166
0
 
0
 
! Отговори
JOJO преди 14 години
ГАЛЕНА,ТИ СИ НАЙ ЖАЛКОТО КОЕТО МОЖЕ ДА ИМА В ЕДНА ЖЕНА.СРАМУВАМ СЕ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН,ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ.ДАНО БЪДЕЩЕТО ПОКОЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗСЪЖДАВА КАТО ТЕБ,ЗАЩОТО НАПРАВО МЕ Е СТРАХ ЗА БЪЛГАРИЯ.ТВОЯТА НАГЛОСТ Е БЕЗГРАНИЧНА ДОРИ И САМО ЗА ТОВА ЧЕ СИ НАПИСАЛА ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ ТУКА ВЪВ ФОРУМА.ТИ СИ СРАМ И ПОЗОР ЗА ЦЯЛАТА НАЦИЯ
165
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Най-продаваните били нашите ***, а не свършват в България, значи недостатъчно ги продават.
164
0
 
0
 
! Отговори
LoL преди 14 години
Почти всички български са меркантилни ***. Дай им вибратори банкомати и им гледай сеиря. Комплексирани селянки.
163
0
 
0
 
! Отговори
Галена преди 14 години
Аз съм Галена Великова от журито на ВИП денс.Толкова пошлост има в България.Аз съм позитивен усмихнат човек.Когато отидох да танцувам в Гърция аз бях никоя.Но никога не съм се отказвала да си намеря богат съпруг.Господ ме възнагради с това и моят мъж е грък богат.Сега аз вече мога да съм позитивна и да ви уча на морал.Дори ви поставям оценки колко сте негативни в живота .
162
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
научете се да не отричате истината. Проститутките са и кадъни и *** и българки, но ние не сме виновни -виновни са само *** и турците с българско гражданство. А иначе мисля, че доста често контактувате с тях щом имате впечатления.4ао
161
0
 
0
 
! Отговори
цондио преди 14 години
Де що има българки са ***!!!
160
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Какво е отношението му към жената ?Хора всякакви, както има мъже, които се отнасят грубо и невъзпитано, така има и джентълмени, защо трябва да абсолютираш нещата така ?Същото нещо се отнася и за жените, все едно сега да тръгнем да говорим, че заради статията българката била еди каква си...Много ми е интересно, защо си мислите, че западноевропейците са света вода ненапита, живял съм в чужбина и такива *** има сред тях, че невъзпитания Бай *** ще ви се стори като Дон Жуан ;)
159
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да им носите на *** дрехите да им носите. Що бели *** гяурки съм преебал по чужбина чет нямат . *** Ви виновни .***...ка....Ви
158
0
 
0
 
! Отговори
Демократ преди 14 години
Имам чувството, че българската нация се "плоди", за да задоволява чуждестранните сексуални фантазии /за жените/ и да пълни чуждестранните затвори /за мъжете/. Излиза, че цяла Европа се "обслужва" от български и румънски "дами". За това ли ги раждаме и отглеждаме тези деца?