63-годишен сводник и проститутки заловени в Пловдив

Всички са задържани за 24 часа, полицията тараши бардака
8 апр 2010 13:08,
23
63-годишен сводник и проститутки заловени в Пловдив

Пловдивските полицаи арестуваха две жени, които са проституирали в къща на бул. "Източен". Закопчан е и собственикът на публичния дом - Д. В., на 63 години.

"Извършихме проверка по оперативна информация. Установихме, че мъжът системно е предоставял помещение в жилището си за сексуслуги. В момента работим, за да установим имало ли е и други жени и за какъв период от време става дума", каза пред Dnes.bg началникът на Шесто РУ Николай Кирков.

В ареста за 24 часа са 18-годишната К. К. от село Черни връх и 24- годишната М. К. от Пловдив. Компания на жриците зад решетките правят сводникът и 28-годишният М. С. от Бургас.

При проверка на самоличността му било установено, че бургазлията е с влязла в сила присъда за кражби и от декември миналата година е обявен за международно издирване, уточни Кирков. Той ще излежи наказанието си.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
edin преди 14 години
basi lafa, o6te nemoga da spra da se smeia :)) laje6 "***" :)
22
0
 
0
 
! Отговори
Русенец преди 14 години
Ахахаха, да не дава Господ... малиии пази боже :D
21
1
 
1
 
! Отговори
west преди 14 години
XAX Ti kade go 4uka6 to kade se puka.MVR-pe6kite oti6li da prasnat nekoq bezplatna prostitutka zagovorili se s drugiq klient na matap sa mu kazali q da te proverim op na6to mom4e s prisada.Aide sq da ot4itame deinost 4e v mom4eto moje da kaje 4e i te sa klienti pa lo6o za don CECI i kompaniq!!!AXAXAAXXAXA
20
0
 
6
 
! Отговори
jmi4ko преди 14 години
еее тва е *** новина , честно, разните сводници в сф. си въртят бардаците с по 15/ 20 ***,и никой не ги и закача щото си плащат на местните''милиционери''. А тука некъв с 2 ..сигурно не си е платил на месните ''милиционери'' и затова така, казвам милиционери, защото това не са полицаи.Аз поне знам 6 в лозенец бардака само.А в краините квартали ..да не говоря
19
0
 
3
 
! Отговори
Паяка преди 14 години
Голям бардак от 2 момичета,сводник и криминално проявен.В София през една квартира се нижат стотици нереси за една нощ и женските излизат навън,сякаш са с тежести на краката и ненормално разширени *** и пак не се задействуват приятелчетата да ги хванат.Колко адвокати и никакви анонси към МВР.Поне едно анонимно обаждане за спокойна съвест и заради щерките си...
18
1
 
0
 
! Отговори
valentin преди 14 години
Mnogo vajno!?Hvanali nqkak1v svodnik!
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
палката цялата в гъзъ.
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
3 или 4 различна новина с тази снимка!!!
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПРАТИ МИ ЩЕРКИТЕ СИ ТОГАЗ,ЩОТО СИ ДРЪТО ВЕКЕ
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
да обявят награди като има парички по-лесничко се сътрудничи без агентура нищо не става
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Говорим за съвсем различни неща, нали?
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бравоссссс... ТРъгнали да тарашат бардак, а там международно издирван престъпник, преоблечен като ***.... Ето това му се вика находка!!!
11
1
 
4
 
! Отговори
над55 преди 14 години
до 4.Ти когато за последно свали мацено,как ти се се отрази на портмонето,пардон на кредитните ти карти?
10
3
 
2
 
! Отговори
ceci_ преди 14 години
do #2,То и убийства винаги е имало и домашно насилие. Защо и това да не се узакони и който го практикува да плаща патентен данък и да е здравно осигурен.
9
0
 
4
 
! Отговори
Ганьо преди 14 години
Хйде пак тоя оръфан служител, с избеляла униформа, самоделен тактически елек, с шапка-бандитка и вдигната яка в стил гадно копле, оффффф!Що ли влизам в тоя сайт?!
8
1
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 14 години
Аз съм "2". Господин 4, жена съм, омъжена съм, имам две деца. Това само за сведение. И отново подчертавам, аз съм за лвегализиране на проституцията.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
как да я легализират?Тя и сега е легална-във всеки вестник има обяви,интернет гъмжи от сайтове за компаньонки,всеки бакшиш може да намери за секунди няколко броя...Да не говорим за ученички които го правят за пари за ботушки или море.И като се легализира кой луд сводник или *** ще излязат на светло да плащат данък на пари,на които никога не са плащали?И ако не е легално,къде са сега властите,след като всеки граджанин може да разбере за минути поне 10 публични дома в квартала си,а спецченгетата
6
1
 
15
 
! Отговори
Кончо преди 14 години
Веднъж само съм ходил в бардак и няма да повторя след това което ми се случи.Харесах си една мадам с големи цици, стергано дупе само за секс си беше мацката.Отиваме в стаичката, събличам я и какво да видя. Чурка по голяма от моята. Една седмица след това бях на валерианчета.
5
2
 
7
 
! Отговори
47 преди 14 години
И аз съм за легализиране! Ето още една антикризисна мярка! Хем жриците ще плащат данък на държавата, хем условията ще са по-добри за клиентите, а и ще има по-малък риск от заразяване с някаква болест- предполага се, че ще има контрол някакъв! Така и така го има това явление поне да е узаконено и държавата да печели, а не само сводниците
4
6
 
3
 
! Отговори
до 2-ри преди 14 години
с изключение на холандия,навсякъде другаде из европа е забранена...а чи.....ии като теб дето не могат да си свалят мадама да плащат ....