Съпруга на един от "Леярите" опита да изтегли 500 бона

Жената на бижутера Иван Говедарски е в ареста
23 авг 2010 14:36,
75
Съпруга на един от "Леярите" опита да изтегли 500 бона
Спецакция "Леярите" Снимка: БГНЕС

При опит да изтегли 500 000 лева е задържана съпругата на Иван Говедарски, който бе арестуван на 18 август при специализирана полицейска операция "Леярите".

Тогава акцията бе насочена срещу незаконна търговия с благородни метали. Антимафиоти спипаха половин тон злато, сребро и платина.

"Продължават процесуално-следствените действия по случая със задържането на съпругата му. Сезирана е Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност", каза вътрешният министър Цветан Цветанов пред  "Фокус".

Още по темата

МВР и НАП продължават с проверките за незаконно придобито имущество, както и за неправомерни действия с имущество и парични средства на задържаните при спецакцията. 

На 20 август Пловдивският окръжен съд остави в ареста трима от задържаните при операция "Леярите".

Това са Радослав Балджийски, сочен за организатор на групата и декларирал близо 369 килограма сребро за износ за Турция, Иван Говедарски, бижутер, който се заминавал с леярната в Раковски и Йосиф Зайков, който е бил пазач в леярната в Раковски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: МВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
име преди 13 години
Виж, Меринце, батьовото, какво ще ти кажа - да се осъди човек без доказателства може само във ваше село, откъдето ги знаеш тези неща за пуйките и прародителите. Когато става въпрос за правосъдие, нещата стоят така, както са написани в Закона. Иначе всеки съдия ще започне да бастисва така, както му е удобно. Та, ако некадърнните полицаи си бяха вършили работата както трябва и бяха събрали годни доказателства по реда, предвиден от НПК и ЗСРС, нямаше да има освободени от задържаните.
65
0
 
1
 
! Отговори
киулке преди 13 години
Парите са изтеглени, за да се разплатят задължения по сделка в Турция. Арестът на жената е поредното осиране на ЦъЦъ и БиБи.
64
0
 
3
 
! Отговори
какво пък преди 13 години
Какво пък толкова е станало? Жената разбрала, че мъжът и няма да го има цели два дена...решила да почерпи приятели, трябват и пари и решила да си изтегли...какво толкова е станало? Тези са само за банкет за двата дена, докато съпругът и се разболее в ареста...и не излезе на третия. Иначе кога ще се види с неговите приятели насаме? А?
63
0
 
3
 
! Отговори
още читател преди 13 години
Защо съдиите в този форум не ходят в чалга-клуба "Черни прашки", а се опитват да изсмучат нещо от пръстите си....Съдиите с образование от Магнаурската школа от Симеоново да си слушаят чалгата и да мълчат.
62
0
 
8
 
! Отговори
Gabriel преди 13 години
До #69 относно #68 Кремена: Ами то мумичето не е виновно, в Юридическия факултет така ги учат: българският им е със съдийски привкус и на *** диалект,та да могат *** братовчеди да ги разбират, English-ът им е пряк превод от български,без да се влага мисъл и да прилича поне на кокни, изказът им е на ученичка от 8-9-и клас, законите къде ги знаят,къде не, държанието им пред публика - като на селски моми - справка Триото Михова,но самочувствието им е на високо ниво, а безочието и наглостта направо превъзходна степен
61
1
 
2
 
! Отговори
Mery преди 13 години
Кременче,личи си,че си съдийка:като си започнала да пишеш на English,пиши до края тка,човек може да те разбере и на английски.И да знаеш, на английски е прието да се пише на непознат не dearest, а dear, така е по-учтиво. Второ,ко-гато искаш да уважаваш колегите-коментатори, се пише на български, а не на килифарски- от село Килифарево. Трето, последната фраза нещо не е наред: на английски се пише:It's better to write MEry with "a" (MARY). А Mery го пиша по този начин, за да може някой и друг съдия да ме коригира: те съдиите са за това, да коригират, а не да приватизират имоти по черноморието, да крадат или да вземат рушвети.,нали! А англо-българо-съдийският ти е лош, съдия Куцкова се изразява по-добре,сигурно стажът ти е малък, а може би прекалено голям? Познанията по български и история също не са на високо ниво, Михаил Кремен май не ти е роднина.
60
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kremena==Vpetcatlen sum tsce misulta ti za YAVOROW i KREMEN-O T G O W A R J A na istinata....Ti v GETOTO ly tscete za YAWOROV ???????
59
2
 
1
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 13 години
DEAREST MERY....ama ,miloooo,tes sravnenia i analogii tvoiiti sa fse idno da ma ubijdavash t4i slit punidelnik sledva ftornig ili slet nidela -punidelnig.....Upitvash sa ,MErintce,da uriginalnit4ish tuk faf FOROMa----Duniakadi sa Ti e utdalu....Mihuva-selsku imi...Ima Vilik BG-Giniral MIHOV...LIGINDARIN.....I Iavurov e nari4al MIHAIL KREMEN-MIHO...Remember That,,,Sweet.-heart MERY..Mery ,ti da ni si ut SOFIA ,ma ,miloooo??!!! I aku puzvulish---Pishi sa MARY-saz A!!!
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За дребни суми ги гонят хората.От закуските спестени пари са това.И сега искат да им ги вземат
57
0
 
2
 
! Отговори
ОНАЯ БАНКА преди 13 години
Прав си
56
5
 
3
 
! Отговори
Mery преди 13 години
До #22: А разбирате ли имената Паунова,Чочкова,Михова? Първите две имена са малко екзотични - Паунова: пери се като паун, Чочкова е някакво умалително име; Михова е селско име - мацето е имала някакъв прародител Михо от село Горно нанадолище.Общото между тези имена е, че и трите са съдийки - първите две в СГС, третата в САС,ка-то Паунова оправда Наглите,извършили грабежи и отвличания срещу какво не зная, Чочкова оправда зам. минис-търа на МВР Раиф Мустафа, уредил рекет за 150 хил.лв, а Михова беше говорител на триото съдийки, оневинили за 2-3 часа групата Всичко коз и бандата на Килърите. Та така с имената тези с екзотични имена оправдават по една бан-дитска група, а тази със селкото име цели 2 групи!
55
2
 
1
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 13 години
Dear A-JA....As mi sa struva katiguri4nu 4i tas DAMA e faf pravutu si --Tuka f moiad HOLDINKK imami idna roskinia od Rossija-Natasha ROSTOVA-Vronskaja....Bila e sapruga na idin ot simeistvutu na ABRAMUVI4....Setni slet idna pudobna istoria sa e upitala da istegli faf ZURICH ( AFSTRIA) 2 000 000 000 $...Uba4i Bank-managera ga ispial na dartia mafiodt-69 gud.-apak Natashka samu na 26 bila ...Setni ni sa i udriazali glavata-ami duide tuk faf ZAARAta i siga e prukuriss pri meni f idiniatd od HOLDING
54
0
 
3
 
! Отговори
А-я преди 13 години
Тя пък !Само 500 хилки .То срамота , да беше опитала милионче .
53
0
 
4
 
! Отговори
СТРУГАР преди 13 години
ПАРИ В БАНКА НЕ СЕ ДЪРЖАТ,ОСОБЕНО В ОНАЯ БАНКА,,............................
52
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво ви е направила жената че я задържате бе тръгнала да тегли джобни пари да има да купува цигари на мъжо си.
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Доказваш че децата на комунистите са различниЕдните крадат заедно с айдуците, другите арестуват айдуциДали схващаш разликата?
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бре, че *** женица!!!Да беше изтеглила 5 млн., па да се чуди защо са я хванали
49
0
 
5
 
! Отговори
До 44 преди 13 години
В Северна Корея ти трябва да заминеш, щото там ти е мястото. Да не си забравиш само червената вратовръзка, че ще ти вържат червена панделка.
48
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия 500 бона са били за съдията, който е щял да освободи мъжа й под гаранция от 5 хил. лева. :)
47
1
 
22
 
! Отговори
Vitorio преди 13 години
Съпруга на един от "Леярите" опита да изтегли 500 бонаКато прочетох новината, аз също опитах да изтегля 500 бона, но и при мен не се получи :) Има нещо нередно тук хахахха