Делото "Белнейски" - най-скъпото у нас

Над 100 000 лв. струва разследването на убийствата
Обновена: 10 яну 2011 07:30 | 10 яну 2011 07:23,
38
Делото "Белнейски" - най-скъпото у нас
Снимка: Булфото

Над 100 000 лв. струва разследването на убийствата на сестрите Росица и Христина Белнейски. В разходите по делото не са включени обаче парите за близо 400 ДНК експертизи, направени в лабораторията на МВР, пишр “24 часа”.

Така обвинителният акт срещу Лазар Колев за зверството, който бе внесен в съда преди дни, се оказва най-скъпият в България. Досега най-много пари били дадени за разследването на убийството на Андрей Луканов, следвано от делото за срутената сграда на ул. “Алабин” в София. Но заедно с разходите за 400-те ДНК експертизи делото “Белнейски” изскача далеч напред.

Още по темата

Припомняме, че след 5-годишна сага на 6 януари т.г. Окръжната прокуратура в Пазарджик внесе обвинителния акт срещу Лазар Колев – единствения обвиняем за жестокото убийство на сестрите Христина и Росица Белнейски.

Срещу Колев са повдигнати две обвинения. Едното е за това, че на 28 януари 2006 година е изнасилил и убил Росица Белнейска. Според прокуратурата престъплението е извършено по особено мъчителен за жертвата начин.
 
Другото обвинение гласи, че на същата дата Лазар Колев е блудствал с непълнолетната Христина Белнейска, след което я е убил. Целта му била да удовлетвори половия си нагон, а за да се случи това, е използвал сила.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Белнейски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
0
 
! Отговори
gluposti преди 13 години
Направо дъвчат на едно място.И се чудят кои да наклеведят.То навсякъде е така,но поне да има по сигурни аргоменти!
31
2
 
0
 
! Отговори
gluposti преди 13 години
Направо дъвчат на едно място.И се чудят кои да наклеведят.То навсякъде е така,но поне да има по сигурни аргоменти!
30
2
 
0
 
! Отговори
лъжа !! преди 13 години
Prokuraturata ne znae li che edno lain kolkoto poveche go rovish tolkova poveche mirishe ? Skapo ezashtoto tuk sa igrali golemi pari koito po nikakav sluchai nqmat vrazka s Lazar Kolev.
29
2
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 13 години
до Пазарджиклий, предполагам, че Вие най добре знете какво е станало, чета за разни вили, джипове, и доста подробности който са по вероятни от тези с който прокуратурата се опитва да натопи "виновният" звучат някакси скалъпени, и защо си мислят, че някой им вярва. аз категорично НЕ. но все пак, кой прикриват, чие синче. Трябва ли да се смени власта и да си отидат покровителите за да се разбере истината, но ще е късно за някой.
28
2
 
7
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Примитивите от полицията на Запалката ни смятат за ***...1. Момичетата си тръгват от "купона" ей така... - безпричинно... (извикани са на адрес)2. Качват се посред нощ в колата на напълно непознат... (бияча на вилата, изпратен да ги вземе)3. "Непознатия" ги кара на "адрес"..., на негов познат, а момичетата едва ли не са го молили за това... (полицията не иска да разследва кой е той и кое е мястото въпреки, че убийството не е извършено на мястото където ги намрат...)4. "Непознатия" на момичетата изнасилва по-голямата... и след това просто я убива... 5. "Непознатия" на момичетата се връща в дома на приятеля си, за по-малката..., изнасилва я до трупа на сестра и, после убива и нея (малката явно само е доубита там, преди това момичетата са размазани с джип върху стената на вилата)6. Непознатия, доубил малката сестра изпада в депресия Нормално, трябвало е да изхвърли два трупа, а се е наложила да доубе малката7. ДНК измамите са даказателство, че ИСТИНСКИЯ ИЗВЪРШИТЕЛ може да си го позвали, а това могат да го направят само няколко души в държавата ни Подкупа от 500 000 евро е по-голям дори от парите за убийството на Б.Борисов и такъв подкуп е по силите на не повече от десетина души в БългарияИзвод:Примерно Запалката е имал тази власт и прекия достъп до хората с парите Примерно, де- Намирането на истинския извършител е детска игра. Но не и в България!!!
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
100 000 - това е цената за ПРОСТИТУЦИЯТА на една прокуратура, едно следствие, една власт.Общо казано това е цената за проституцията на една цяла държава.Просто сме много жалки !!!
26
2
 
6
 
! Отговори
мнителен преди 13 години
Самия следовател говореше по БТВ с предположение за мотива и мястото на престъплението. Ами то така той може да напише и сигурно е написал каквото си иска в обвинителния акт. Само че, ако се спазва НПК трябва да се посочи, кога къде и по какъв начин и с какво е извършил убийствата. Защо разгласява информация по дело за което е внесен от прокуратурата обвинителенакт, пак ли с разрешение от прокуратурата. За да се настрои общественото мнение. Пълен фарс. Просто това дело трябваше да приключи.
25
3
 
19
 
! Отговори
ВА преди 13 години
Делото може и да е най-скъпо,но пък е НАЙ-ФАЛШИВО!
24
2
 
17
 
! Отговори
Атака преди 13 години
И тук истонския убиец ще се отърве, за съжаление!!!
23
2
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 13 години
Да, да, опитаха се вече да ни я пробутват тая версия, само дето нито ***, нито сутеньори се оказаха замесени, и естествено - не съм чул досега за девствени ***. А ти какъв интерес имаш да съживяваш тази теза? Опитваш се да отклониш вниманието от истината? Хубаво, ама ние си я знаем, поне тук в града...
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изнасилването е за замазване на положението. Само Румен Петков и Георги Петърнейчев знаят кой от двамата е физическия убиец. Аз бих поразпитал и Георги Стоицев, шефа на РДВР, който бе издигнат в София като награда за това, че *** напълно критичните първи два месеца на разследването...
21
2
 
8
 
! Отговори
петър нейчев БСП преди 13 години
БРАВО РУМЕНЕ ПЕТКО спаси ни --браво и на Жорето от пазарджик--все пак масони сме и се уважаваме нищо че претрепахме 7 човека важното е постигнато той ахмак ще го отнесе
20
2
 
3
 
! Отговори
SEAN преди 13 години
Не се притеснявай. Няма такава опасност. Нашите са безгрешни. От друга страна силата да си признае грешката има човек с морални качества. Да виждаш тук такива?
19
2
 
2
 
! Отговори
Мнение преди 13 години
Ами вместо да подслушвате "високо интелигентни разговори" на министри, как обсъждат "туй", използвайте СРП-та и по работа. Все пак има 100 млн за тая цел.
18
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Още от самото начало делото се спъваше Далие замесен гадател от БСП
17
2
 
11
 
! Отговори
много са преди 13 години
Тъй,тъй,прав си,кОМУНИСТ.Демокрация по комунистически
16
4
 
13
 
! Отговори
GLEN преди 13 години
Само да не стане както в Америка,след 30 години да му се извиняват,че невинен е лежал в затвора!!!!А като си ги знаем нашите.......100% сигурно!!
15
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никой не вярва на това.Абсолютна манипулация и измислица.Намериха изкупителна жертва-хем уж "справедливостта"тържествува, хем истинските виновни на свобода.Пълен фарс.
14
5
 
20
 
! Отговори
aer преди 13 години
Много си *** Саше!Когато всичко е изфабрикувано и по сценарий ти какво искаш да каже следователя?Те ако решат ще докажат,че и Кенеди той е застрелял!
13
3
 
11
 
! Отговори
gklgskd преди 13 години
вдичко и лъжа 400 днк