Жена загина в катастрофа край Пловдив

Кола блъснала нейната отзад и я запратил в канал
Обновена: 16 фев 2011 10:49 | 16 фев 2011 10:49,
11
Жена загина в катастрофа край Пловдив
Снимка: Булфото

Жена е загинала в катастрофа на околовръстния път край Пловдив, съобщиха от полицията.

Вечерта във вторник "Фолксваген", управляван от М. У. (32 г.) от Пловдив, блъснал отзад движещия се пред него "Фиат Пунто" с водач 46-годишната Б. М.

Фиатът излязъл от пътя и се обърнал по таван в крайпътен напоителен канал. Б. М. е починала намясто.

Водачът на фолксвагена е избягал от местопроизшествието, но малко по-късно е заловен.

Служители от "Пожарна безопасност и защита на населението" са извадили автомобила от канала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
mima преди 13 години
Ne e ot va6ite mnogouvajavani rom4eta....zasto taka vednaga opluvate mom4eto ...vsi4ki znaem 90% ot jenite kakvi 6ofiori sa.....sajalqvam za jenata i zqloto i semeistvo.....,no pomnete,4e tova moje da se slu4i s vseki 1, nikoi ne e zastrahovan.....vseki si plasta za gre6kite...Ima li nqkoi predstava kakvo prejivqva tova mom4e sega....A ako e va6iqt sin?
7
1
 
3
 
! Отговори
дина преди 13 години
От нашите многоуважаеми ромчета ли е бил "М.У"
6
1
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 13 години
Ами трябва по често да гледаш в огледалото, а аз някой као се залепи зад мен хич не си правя труда да натискам повече, а обратното леко натискам спирачката и тогава *** който се е залепил зад мен се замисля дали да се доближи толкова близко пак :)
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
в петък пътувах по магистралата.изпредварвах един тир и карах с около 110-120 км/ч преди маневрата погледнах в огледалото и нямаше зад мен коли,по средата на тира пак погледнах и видях една кола която буквално щеше да се залепи за мен.натиснах гаста и успях да дръпна напред и да мина пред тира и онзи профуча покрай мен все едно не карах със 120 км/ч а бях спрял-докато има такива *** които карат със скорост по висока от интелекта им ще има много загинали по пътищата включително и невинни
4
1
 
24
 
! Отговори
мими преди 13 години
Правят се на велики по пътищата.Убиват невинни,че даже и бягат.Строго наказание за такива.
3
1
 
35
 
! Отговори
Защитник на BG преди 13 години
За избягалите от пътно-транспортно произшествие да им се налага присъда в двоен размер! Гадните копе-енца да си понесат заслуженото по две. Вместо да се върне и да помогне на човека, той бяга...и къде ще избяга - никъде. Бил се уплашил...а като лети със 150-170км/ч. не е уплашен, нали? Кой ще върне сега майката на клетите деца? Защото всеки бяга от проблема, за това сме на тоя хал. Всеки се прави, че тоя проблем не е в неговата къща и не го интересува въобще. Но скоро може да стане и негов!
2
1
 
33
 
! Отговори
someone преди 13 години
Да съдят до дупка джигита!
1
2
 
35
 
! Отговори
didi преди 13 години
И какво сега, за пореден път виждаме как невинните хора, които си карат спокойно губят своя живот заради поредния некадърник решил да се прави на велик по пътищата. И колко ще получи той? Нищо......