Възрастен мъж е убит при обир в дома му

Престъплението е извършено в мездренско село
16 фев 2011 20:08,
116
Възрастен мъж е убит при обир в дома му
Огледите в дома на убития мъж продължават и днес. Снимка: БТА

Възрастен мъж е убит при грабеж в дома му в мездренското Старо село, съобщиха от Областна дирекция на МВР във Враца.

Трупът на 82-годишния мъж е намерен във вторник привечер сред разхвърляни вещи в една от стаите в жилището му.

Вратата на къщата е била разбита, а според роднините на възрастния човек крадците са успели да намерят около 40 лева.

При огледа по тялото на мъжа са установени рани и охлузвания. Огледът на местопрестъплението продължава и днес. По случая е започнато дознание.

Това е третото убийство при грабеж във Врачанския регион, извършено в рамките на един месец.

На 13 февруари бе открито тялото на 40-годишна жена, била в неизвестност близо месец. Тя е била убита от двама непълнолетни, които ограбили златните й накити.

На 25 януари неизвестни засега крадци пребиха до смърт в дома му незрящ мъж от село Горна Кремена, за да вземат пенсията му от 200 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: грабежубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
3
 
! Отговори
левскар преди 13 години
*** напаст върви към ескалация пълната немотия и свободия ,която и осигуряват политиците за да печелат избори се стоварва върху бг малцинството по селата ,където живеят главно възрастни хора.Ей няма ли вече млади буйни българи или всички станахме п---и ...............................................
113
0
 
1
 
! Отговори
killer преди 13 години
neka mi doidat na vilata,ste gi tranziram na chasti!zasto ne priemat onija kaputi zakon za chastnata sobstvenost?sega izliza ce kato vleze aiduka vav kasti,trijbva da mu dam pistoleta si,da go charpija edna rakija,a moze i edna *** da mu napravija!zastoto izliza ce az sam vinoven ce e vlijazal vav nas i ne moga da go pipna!
112
0
 
5
 
! Отговори
do 104 преди 13 години
"КУЛТУРНИ" особености на ***(турския)етнос ==============================================в случая какво общо имат турците бе атакист-чекист?!аре те манусите требва да ги.....ами такива като теб ***- също!
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
DA jivee chovek v bg na selo spaktno naselenie ot zigani ogradata mu triabva da bade minirata vratite sasho i da bade tejko vaorajen i da ima smelost da strelia v sluchai na napadenie bez da misli che she mu lepnat 40 godini zatvor no pak kazvam zialata vina nosat USA i takiva pravozashitnizi kato REDING Helzinskiat komitet po pravata na choveka te lanciraha tazi beznakazanost spriamo *** prestapnizi vsichko se pravi UMISHLENNO.za BG politizite e bezmisleno da se pishe
110
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** са създания по-низши и от животните! трябва тяхното изтребване да се разреши със закон както се отстрелват и някои диви животни!
109
0
 
15
 
! Отговори
Българин преди 13 години
94 - дори и Левски е обесен от ***, защото никой турчин не се е съгласил да му отнеме животът, дори срещу заплащане !!!Няма по-мръсно племе от *** - питам отново - докога ще ги търпим !!!За всеки убит човек 10 *** трябва да плащат с мръсните си въшливи кратуни - трябва да действаме като италианците, които за един опит за кражба на бебе изгориха до основи цяло гето и не пуснаха ***, преди да са го смазали от бой !!!
108
0
 
17
 
! Отговори
коко преди 13 години
Ало,Властта!!!Направете нещо по въпроса,не ни занимавайте с това кой кого слушал и други подобни простотии.Престанете да гледате безучастно.Накрая на някого ще му избият балансите,ще хване пушката и ще започне да раздава правосъдие.И е крайно време държавата да престане да развъжда и издържа пикатентропи за сметка на българите.
107
2
 
5
 
! Отговори
mamica преди 13 години
J I H A D.
106
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
гнусните *** вече ни убиват за 40лв а ние ще продължаваме да си траем май, май, както и нашия супер Бойко
105
0
 
13
 
! Отговори
галактика преди 13 години
Не са хубави тези работи, а се срещат все по-често ----- Гледам къщата и си мисля колко труд е хвърлил човека / и не само в нея / , а в какви мъки е завършил животът му ----
104
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"КУЛТУРНИ" особености на ***(турския)етнос
103
0
 
10
 
! Отговори
коко преди 13 години
В братското САЩ са го измислили отдавна.Казва се "линч".Какво означава-"Линчуването е наказание проведено от тълпа хора,обикновено чрез обесване,с цел контролира и/или манипулира дадена общност от хора,голяма и малка."След като полицията гледа безучастно золумите на *** ще гледа и как хората сами раздават правосъдие.
102
0
 
4
 
! Отговори
.... преди 13 години
законите са безсилни пред хората които са изоставени от малки (не само физически, но и емоционално) колко деца са възпитавани и научени какво е уважение,морал, чувство за човечност,любов.... едва ли някой го е страх от законите , трябва да се страхуваме от самите нас от мръсната ни съвест ако направим нещо лошо, изобщо съвестта и осъзнаването на добро и зло при много от нас липсва а това е именно проблем в психиката
101
1
 
14
 
! Отговори
EmO преди 13 години
Докато нямаме закони ... така ще е ! Докато не получават *** яки присъди за престъпленията си ... това ни чака за съжаление ! Не разбирам, защо след като целта е да няма престъпления да е по добър живота, защо не променят законите с много по сурови от тия в момента които са просто абсурдно смешни..
100
1
 
22
 
! Отговори
антимангал преди 13 години
Евророма хайде!...Интегрирани *** !...До кога бе!...Хизбиратели нещастни!...Не искам *** да плашат децата ми!...Ама на кой от върха му пука...
99
1
 
21
 
! Отговори
ринго преди 13 години
не съм чел и чул досега българин да е убил *** но май това трябва да се промени защото е трагично манговците да убиват майките и бащите ни за 5 лева.Трябва да се убиват вредните *** за назидание само тогава може нещо да се промени.На терора с терор ..на убийство да се отговаря .Ако попитате евреите те ще кажат че съм прав- зъб зъ зъб око за око!Все още си играем на толерантност с тая *** че и държавата фалшива ги защитава.А нас българите кой ще ни защити ?Край купувам си калашник.
98
0
 
20
 
! Отговори
Занков преди 13 години
Човек какъвто се роди като такъв живее и умира- работар, художник, крадец, интелигентен, музикант, УБИЕЦ.Никой не може да си промени нрава!Затвора не оказва ама никакво възпитателно последствие бърху убиеца.Все едно, че Леа Иванова след лагера в Белене е "забравила" да пее например?! Това са хора УБИЙЦИ по рождение.Тук не става въпрос за убийство при самозащита, катастрофа, невнимание и т.н.За тях доживотен затвор, работа в мините или екзекуция- нямат място в обществото.Няма място за усукване.
97
7
 
5
 
! Отговори
96 преди 13 години
айде бе,не думай!Левски е дочул,че искат да го бесят,затова е направил неуспешен опит за самоубийство в килиятатурчина каквото и да го хвалите си остава един страхлив ***,а Баташкото клане го даказане случайно турците са се оитали да заличат инцидента,но следите от кръв стоят и до ден днешен и всяка една днк експертиза го доказва
96
2
 
18
 
! Отговори
*^*^* преди 13 години
До 94.Турчинът не е искал смъртна присъда за Левски, а българинът, който е заседавал в съда е настоял за тази присъда. Пак ние сами сме се изложили. В днешна Турция делото на Левски е оценено по достойнство в официалната турска историография.За *** деяния не виждам смисъл да говорим. Каквото заслужават, ще си го получат!
95
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
имаме 70000 ченгета, 30000 армия ,а *** си правят каквото искатвсички видяхте как 50 *** опустошиха завод,а ченгетата отстрани гледаха и тъпеехацялото МВР трябва да се разпусне за несправяне с престъпността и дано някой *** да обере на Цецо апартаментите,защото той само това заслужава