Прокурорски син участвал в кървавата катастрофа на „България”

Бащата поднесе съболезнования и обяви, че синът му ще си понесе отговорността
Обновена: 16 ное 2011 09:45 | 6 авг 2011 12:26,
71
Прокурорски син участвал в кървавата катастрофа на „България”
Снимка: Архив Булфото

Синът на прокурора Венцислав Андреев- Бисер, е шофирал БМВ-то, което участва в катрофата на бул. "България", при която загинаха двама пешеходци. Бисер е служител на Съдебната охрана, съобщи „Стандарт”.

В четвъртък през нощта двама души, които били на спирка на градския транспорт, загинаха, след като бяха пометени от два автомобила на бул. „България“. Колите с марка БМВ и Ауди са се движели една след друга по булеварда в посока от бул. „Иван Евст. Гешов” към бул. „Гоце Делчев”.

„Това, което се случи, е една огромна трагедия”, каза прокурор Венцислав Андреев пред Фокус.

"Всички сме в шок. Синът ми е бил участник в ПТП-то снощи. Много съжалявам за станалото. Не го пожелавам на никой родител. Синът ми е голям човек и ще понесе своята отговорност. А каква ще бъде тя, ще разберем от разследването. Искам да поднеса своите най-искрени съболезнования на близките на загиналите", се казва в изявлението на прокурор Венцислав Андреев.

Двамата шофьори не са арестувани, проверката не е установила алкохол в кръвта им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
2
 
! Отговори
1892 преди 12 години
Или май понеже е син на прокурор и дай всичко върху него... за дргото момче не видях един да е написал нещо ... ама така е ж България като имаш пари винаги ти си виновния ...
69
1
 
1
 
! Отговори
1892 преди 12 години
Ало безгрешните айде малко по спокойно а? Само знаете да говорите глупости ... никой шофьор не е застрахован от карастрофа ... или поне никой освен вас ... а до тоя с коментара за Рак ... не мога да повяевам простолюдието до къде води... !!!
68
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Синът ми е голям човек и ще понесе своята отговорност. А каква ще бъде тя, ще разберем от разследването....Двамата шофьори не са арестувани...Познайте от един път "каква ще бъде тя".ЛИНЧ ЗА ***!!!!!!
67
1
 
1
 
! Отговори
Bruto преди 12 години
има разлика в това, когато усещаш, че си изморен и ти се спи, и ти пак не спираш да си починеш, и тогава когато "си карал с превишена скорост и си влезнал в бабуна на асфалта, която ти е обърнала колата". Едното е чиста глупост, за другото се разминаваш с глоба и взимане на книжката.
66
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рак да го тръшне тоя "Бисер" ... нека някой ме съди , имам право да си пожелавам каквото искам!
65
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
един приятел заспа на волана и причини катастрофа, влезе в затвора ефективно за 2 години. Не беше пил и грам. Дали за някои хора законът е различен, обаче?
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наглец ще поднесе съболезнования много ясно е още от сега,че ще гледа да отърве сина си.Как да разчита човек на съдебната система след като прокурор възпитава потенциален убиец?А на Бисерчомоите най-скренни пожелания дано и на него се случи същото един ден.Тогава със сигурност ще порасне,когато изпита болката от загуба.
63
6
 
0
 
! Отговори
гост преди 12 години
да бе разбра се че момчето е прокуроски син и веднага почнахте да го обвинявате или така е по удобно на долните, журналистчета да си запълват черните странички-(има повече материал за изписване , от колкото за бай Иван от село Иванянче),тече експертиза, още нищо не е доказано, в казуса има и други участници не го забравяйите
62
0
 
2
 
! Отговори
справедмивост преди 12 години
Ще чакаме справедливост, ама няма да я видим ...
61
0
 
3
 
! Отговори
майнатайм преди 12 години
крайно време е полицаите да не клечат из храстите и да изкачат от там при потенциална жертва ,и то само при хубаво време.трябва да се патрулира с включена камера ,както в белите държави.ще се получат интересни екшън филми .и да не се оплакват че нямали бензин
60
0
 
7
 
! Отговори
МИСЪЛ преди 12 години
трябва да се върне полигона с всичките му изпитни приложения и да няма никакви компромиси, подкупи и разни подарени книжки - също така както е в Англия трябва да има ограничение в разрешените мощности на автомобилите за съответните възрасти. Да видим какви гонки ще се правят с коли по 50 коня и изпитателен едногодишен срок за правилно шофиране без инциденти година след вземането на книжката. Аман от глупости по пътищата, а КАТ само се крият и дебнат "добър вечер документи за проверка" улигофрени
59
0
 
14
 
! Отговори
Марго преди 12 години
Убедена съм ,че разследването "ще докаже" ...синът на прокурора ще е невинен и ще го отнесе другия ...100% сигурно е това...
58
0
 
5
 
! Отговори
boze преди 12 години
nema takava darjava
57
5
 
2
 
! Отговори
мхм преди 12 години
Разбирателю,Това беше най-малоумното изказване за тази седмица!Пожелавам ти да почетеш малко повече и да се научиш да пишеш смислено.
56
1
 
8
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 12 години
ИМА ОСЪДЕН ПРЕМАЗАН СГАЗЕН ЧОВЕК ОТ КОЛА ( МАЙ ЧЕ БЕШЕ БМВ, НАЙ ВЕРОЯТНО ) ЗА НАНАСЯНЕ НА ПОВРЕДИ НА ПРЕДНИЯ КАПАК И ДЕСНИЯ КАЛНИК.АКО НА ТОЗИ МАГИСТРАТ ( *** ), СЕ СЛУЧИ НА ТОВА ДЕЛО ДА СЪДИЙСТВА, ОЧАКВАЙТЕ " СПРАВЕДЛИВА " ПРИСЪДА.ИЗРОДЯСАЛА ДЪРЖАВА, ИЗРОДЯСАЛА ..............
55
0
 
9
 
! Отговори
златна рибка преди 12 години
Пожелавам си всички такива шофери да се размазват по дърветата,но без невинни!
54
0
 
24
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
"Двамата шофьори не са арестувани" ---- С моя кът български, цялата новина я разбах, само тази част не я разбрах!
53
0
 
19
 
! Отговори
мухоморков преди 12 години
Карало си кротко детето BMW-то в КРАЙНА ЛЯВА лента...
52
0
 
10
 
! Отговори
аз преди 12 години
Предлагам на полицията да сложи една камера точно на излизане от София при Богров на двете заведения преди гара Яна,там има ограничение на скоростта а вчера караха като луди с по 80,120,140 км.10 мин.не мога да пресека пътя,по едно време мина линейка на сирена и един *** се беше лепнал точно зад нея какво демонстрира?-не зная.По закон няма право никойда кара зад линейка,един колега също даде мигач от далеко за да отбие в страни и ония отзад щяха да се наденат един в друг.Откачена работа!!!!!
51
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз си помислих че е син на някой работник в завод а той бил на прокурор невъзможно е това