Възрастна жена е убита в горнооряховско село

Съседи намерили старицата мъртва в дома ѝ
16 ное 2011 12:30,
15
Възрастна жена е убита в горнооряховско село
Снимка: Архив, Булфото

Криминалисти от Горна Оряховица разследват убийството на 83-годишна жена в село Янтра, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Вчера сутринта съседи намерили възрастната жена мъртва в дома ѝ и сигнализирали в полицията.

При направения оглед с участието на съдебен лекар е станало ясно, че старицата е удряна многократно с твърд предмет по главата. Открити са и други следи за причинена насилствена смърт.

Тялото на жената е откарано за аутопсия в Съдебната медицина във великотърновската болница. По случая е образувано досъдебно производство за умишлено убийство срещу неизвестен извършител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: убийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
... преди 12 години
Вече може да им теглиш...!Защото не е ***!Всички в това село знаят кой е убиеца!
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ako izleze che e balgarin ,vsichki koito pisaha che e *** she im teglia po edna m.......a !!
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
,,,,,, se kazva; neizvesten izvarwitel; eto wo prestanete s izvodite si i zaklu4eniqta si dragi komentatori! nqkade se pro4ete , 4e sin ubil bawa si za pensiqta mu....sin ubil maika si za podqlbi na imoti. i.t.n.
11
1
 
17
 
! Отговори
РРР преди 12 години
До 6 Прав си за гражданската война. Всички вече мислим еднакво и скоро ще бъде денят на Голямото *** гонене от България
10
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей,засрамете се,как така вие ко.***.ги ще плюете електората на упра.вляващ.ите!какво друго очаквате бре!и защо се учудвате!това ви чака!
9
0
 
23
 
! Отговори
Никола преди 12 години
Одеве по радиото съощиха , че 5-*** *** изнасилили девойка на 13 години ! Сега са убили тази старица , и така всеки божий ден ! Честито десетилетие на "ромското" включване ! П.С. И да не забравите да си платите данъците , за да има помощи за онеправданите *** !
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***!
7
1
 
16
 
! Отговори
нямаме сигорност преди 12 години
Да, нямаме сигорност, ето защо селата обезлюдяха, обедняха и опостяха. Още малко и последните старци като се затрият, няма да имаме села. Защо, приди да дойде демокрацията селата направо цъфтяха, да цъфтяха, защото хората се чустваха спокойни и работяха имаха училища и детски градини, даже и в почивните дни ги посещаваха тяхни близки от градовете. В селата се правиха най-вкусната лютеница и най-хубавата трошия, а какво домашно сирене и какви луканки. Който не е живял на село той нищо не разбира.
6
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак *** "почерк". ДОКОГА БЕ??!! ДО-КО-ГА?? Озаптете тая пасмина , че ще стане гражданска война накрая. Покрай мизерията и кризата някои мои познати са им вдигнали сериозно мерника на мангалята и прелее ли им, не ми се мисли какво ще става в гетата и катуните.
5
1
 
39
 
! Отговори
ужас преди 12 години
Кервана си върви, *** си убиват. Ужаса край няма и все повече ще бъде. Имат приятелю, имат политиците, но техните родители не са по селата, а на сигурно място в апартаменти в центровете на големите градове. За тях това е поредната бройка в статистиката, даже и радостна вест - една пенсия по-малко за плащане...Трагедия!!!А за някои това е тяхната майка, сестра, приятелка..Но тези някои, кои ги интересува, те са просто гласоподаватели...Жална ни майка, накъде отива родината ни, в 21 век....
4
0
 
22
 
! Отговори
Християнин преди 12 години
Бог да я прости женицата, и лека и пръст!
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Та долу горе на тема....какво стана с това момиче, което го търсят и де го Цъци да успокоява гражданството и да му обещава, че ще хване всичките престъпници.....Стига е успокоявал Веско...време е за работа
2
1
 
45
 
! Отговори
ETNA преди 12 години
Не 1! He 100, а 200% Не мога да не се запитам: Това ли заслужават нашите баби и дядовци??? Да свършат в ръцете на някое ***, вместо в меко и чисто легло, заобиколени от децата и внуците си?? Защо всички правителства досега толерират това гнусно стадо? Тия хора акъл като нямат, то поне родители нямат ли?
1
2
 
41
 
! Отговори
С преди 12 години
*** работа. 100%*** животни, да пукнат дано...