Задържаха двама фалшификатори на лични документи

Антимафиотите намерили различни фалшификати и данни на хора
16 ное 2011 16:50,
8
Задържаха двама фалшификатори на лични документи
Снимка: МВР

Столични антимафиоти задържаха двама мъже, изготвяли фалшиви лични карти, задгранични паспорти и шофьорски книжки и други официални документи.

40-годишният Б. Х. и И. Г. на 38 години арестувани в момент, в който си предавали три фалшиви задгранични паспорта.

При обиските на двамата са иззети и голяма сума пари в лева и валута, мобилен телефон, фалшиво свидетелство за управление на МПС, множество копия на лични карти на различни хора, чиито данни предстояло да бъдат използвани за изготвянето на фалшиви документи.

От управлявания от по-възрастния мъж „Мерцедес С 300“ и от ползваното от него жилище в столицата антимафиотите иззели още пет задгранични паспорта и преносим компютър.

При обиск и претърсване в жилището на другия мъж в София се оказало, че част от дома е превърната в работилница за производство на фалшиви документи. Там са намерени множество международни паспорти, лични карти, флаш-памети с лични данни и преносим компютър с отворен на екрана файл с личните данни на хората, чиито паспорти са намерени при ареста.

Иззети са и химикали за обработката на документите, различна техника и полиетиленов плик, пълен с ксерокопия на лични карти и бележки с лични данни на различни хора, копия на контролни талони и цветни снимки на лица, използвани за изготвянето на фалшиви документи.

Намерените фалшификати са с много добро качество, коментират експерти, работили по случая.

Двамата мъже са привлечени като обвиняеми за фалшифициране на документи, наложени са им мерки за неотклонение „задържане под стража“ за 72 часа.

Задържаните са криминално проявени, регистрирани за съставяне на неистински документи, за фалшиви пари, нарушаване на обществения ред и телесни повреди. И двамата са осъждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
4
 
! Отговори
ivo преди 12 години
napravo da gi obesqt kak taka 6te zloupotrebqvat
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
DA GI NAZNACHAT V PASPORTNA SLUJBA !!
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A nai-golemite banditi - politicheska partia GROB - koito falshificiraha izborite koga shte gi zadyrjat?
5
1
 
3
 
! Отговори
Ender преди 12 години
Управляващи* де :* :Р
4
3
 
8
 
! Отговори
Ender преди 12 години
Еми оправляващите обещаха уж да правят нещо по въпроса, но ако статуквото се запази, ще си търсим нова сламка за която да се хванем и да продължаваме да си мечтаем, че някой смята нещо да оправи в тази държава....
3
4
 
28
 
! Отговори
:) преди 12 години
Еми, 2 - ще ги пуснат след 24 часа, как какво... Мен лично винаги ме е втрещявал фактът, че в таквиа статии неизменно пише нещо от сорта на "Задържаните са криминално проявени, регистрирани за... (следва изброяване 3-5 реда)", но винаги тези хоря явно са си на свобода...
2
2
 
31
 
! Отговори
......? преди 12 години
И какво ще ги правят,като няма съд.система ....?
1
6
 
23
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
браво айде обратно в панделата