Нападнаха шефа на АЕЦ Козлодуй

Александър Николов е бил пресрещнат на път за дома си
Обновена: 22 ное 2011 00:10 | 21 ное 2011 23:44,
34
Нападнаха шефа на АЕЦ Козлодуй
Снимка: архив, Булфото

Шефът на АЕЦ Козлодуй Александър Николов е бил нападнат тази вечер от двама неизвестни, съобщи БНТ. Инцидентът е станал между 19 и 20 ч., докато Николов се е прибирал към дома си.

Ръководството на областната дирекция на МВР Враца е пристигнало спешно на мястото на инцидента. Повече подробности не се съобщават. Не се знае и какво е състоянието на Николов.

По информация на БНР  той няма сериозни контузии и е в добро състояние.

Александър Николов застана начело на АЕЦ "Козлодуй" през септември тази година. Преди това той беше  заместник-изпълнителен директор на атомната централа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Странно преди 12 години
Защо е тази агресия? Живеем си добре.Парите стигат, а монополите са толерантни. Стига глупости! Това не може да се случи, защото българите "спят". Тихо!
29
0
 
0
 
! Отговори
... преди 12 години
Дедо Мразе, резали му ушите, *** друг път. У наше кат знам за кви дивотии ка са говори, да знааш че до сабалем ще е тръгнал слух, че и топките му откъснале. Е*ем ли го к'во точно е станАло, *** не вервам да са му били повече от един-два шамара и да са побегнали кат' дръта *** из кукуруз.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На крадливо куче зъл прът! Паяците в буркана се изяждат едни други!
27
3
 
1
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 12 години
Освен че го били ,но и мо отрязали ушите.
26
1
 
14
 
! Отговори
Полицай преди 12 години
Дори и да ги хванат, това е ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА С ХУЛИГАНСКА ПРОЯВА - тоест до 200 лв глоба + ако иска по частен път да ги съди - отнема около 10 години.ТАКИВА СА НИ ЗАКОНИТЕ.АЗ ЗАДЪРЖАМ ТАКИВА *** ПОЧТИ ВСЯКА СЕДМИЦА. И ПОСЛЕ РЕДОВНО ГИ СРЕЩАМ НА УЛИЦАТА, РАЗЛИАКТА Е, ЧЕ СА С ПО 100-200 ЛВ ПО-БЕДНИ ОТ ГЛОБАТА.ТОВА Е РЕАЛНОСТТА. ДРУГОТО Е ИЗМИСЛИЦА.
25
1
 
8
 
! Отговори
rument преди 12 години
Това не са обикновенни побойници,побоя е поръчан то е ясно,и най-вероятно има за какво.
24
0
 
7
 
! Отговори
Атом преди 12 години
Може Зелените да са го опаткали :) Или Green Peace :) Що да биеш директора на АЕЦ-а? Изобщо не е ясно дали е бит в качеството си на директор или на обикновен козлудуйски...
23
0
 
13
 
! Отговори
Хмм.. преди 12 години
Да налетиш да биеш точно такъв служител от АЕЦ е показание,че бандягите изобщо не им пука какво ще се стовари върху тях и демонстрира абсолютното изнагляване на престъпниците,дето Цв,Цв. уж ги беше респектирал.В интерес на истината такова лице трябва да има наистина бодигард.Интересно не е ли имал заплахи преди това.На такава ръководна длъжност се засягат толкова много инереси,че само може да се гадае кой го е отупал.И то в град като Козлодуй,дето цялата полиция на АЕЦ може да го заварди за мин.
22
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
номер 18-ти,че битовата престъпност не е ли следствие от мутренската престъпност,по веригата надолу?Уточнявайте си понятията.
21
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прегледах коментарите и ми направи впечатление, че се набляга на това, че е шеф на АЕЦ-а или се предава политически нюанс на инцидента. А може да е нещо наистина битово. Може да е любовна история, може да е нещо, за което никой да не се досети. Например двамата да са застрашени от уволнение. Който е ходил в Козлодуй знае. Работа в кооперацията, в АЕЦ-а, в няколкото фамилни магазина, такси.... Може нещо да пропускам, защото съм бил все за кратко там, но и да пропускам не е много.По ТВ чух, че бил "пребит", а излезе, че не е така. Истината е, че е бил ошамарен. Демек - опичай си акъла. Най-добре да се остави всичко на полицията.
20
2
 
20
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 12 години
За тойзи другар се говори, че много обича по пощипва от общото. Също така като станал директор изволнил разни хора, дето му пречели на рахатлъка...
19
7
 
26
 
! Отговори
Сплашване преди 12 години
Ударили са му два шамара, за да го сплашат. Боко и Цеко ще набедят някой още утре, ще го арестуват и ще "разрешат" поредният случай.
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нагазил е в нечии интереси и са го отупали профилактично.Все умишлено пребиват и палят колите и отвличат разни мутри бизнесмени и директори.
17
4
 
10
 
! Отговори
bubsana преди 12 години
Дръжте Николов здраво за шалтера и викаите силно ДЕМОКРАЦИЯ.
16
1
 
26
 
! Отговори
НОВ НАКАЗАТЕЛЕН КО преди 12 години
Битовата престъпност в БГ вече е в епидемични размери. Няма да коментирам приините- ясни са- с две думи"демокрация", бедност, бездуховност...Въпросът е- Цветанов няма ли да направи нещо срещу битовата престъпност?! Докога ще стои мълчаливо като паметник?! Другите престъпрления- мутренските- не ме интересуват - но ДЪРЖАВАТА Е ДЛЪЖНА ДА НАКАЗВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ДА ОСИГУРЯВА СИГУРНОСТ НА ГРАЖДАНИТЕ СИ! С нож ли да ходя вече и денем и нощем?!
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че като е шеф да не би да е застрахован от "рая" в който живеем?
14
3
 
24
 
! Отговори
do №7 преди 12 години
Е този АЕЦ да не го управлява сам Директора денонощно или ръчно ? АЕЦ-а се управлява от екипи, Директора по-скоро има административна, управленска функция и е лицето един вид на всичко. Все едно ако го уволнят и ще спре АЕЦ-та, не се излагай...
13
5
 
45
 
! Отговори
13 преди 12 години
Тези които ми сложиха минусите да се обадят на родителите на отвлеченото момиче от Перник!!Опсссс,пропуснах.Момичето е върнато след като са платени 500-те хил лева откуп.А наказателните бригади които вилнеят в крайните квартали на София???Ааааааа и за тях няма да говорим.А миналата седмица срещам един приятел.Говорим 15 мин а той....абе извинявай ама трябва да тръгвам че стана късно(18'30h e).Вчера крадци се опитаха да влязат в къщи докато вечеряхме с жена ми.Та ще ходя да пазя къщата.......
12
14
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха-Ха,върнахме се в онези хубави години 1993-1997......остава само да фалират банките и1евро да стане сто лева.Гарантирам ви че до края на мандата на Боко и компания и това ще стане.Само имайте още малко търпение.
11
0
 
12
 
! Отговори
Чети и знай преди 12 години
Тодев е бил в обкръжението на Доктора . Скандалната изповед на сенчестия юрист - Добри Тодев, скандални данни за хората, които държат контрабандата през Калотина и Кап. Андреево. Само в 7plus7. net