Полицай от РПУ в АЕЦ "Козлодуй" е задържан за контрабанда на цигари

Мъжът бил спрян от колеги по сигнал
3 дек 2011 21:42, Елка Василева
18
Полицай от РПУ в АЕЦ "Козлодуй" е задържан за контрабанда на цигари
Снимка: Архив Булфото

Полицейски служител е задържан с 2000 кутии цигари в управлявания от него автомобил при спецакция тази нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Враца.

М.М. /39 г./, служител в районното полицейско управление към АЕЦ "Козлодуй", жител на оряховското село Остров, бил спрян за проверка от негови колеги от ОДМВР по сигнал. Заедно с него в автомобила му "Фолксваген Шаран", в който са намерени контрабандните цигари, пътувала и съпругата му К.М. /34 г./, уточняват от полицията.

В хода на операцията е извършен обиск на къщите, обитавани от семейството и техните родители в село Остров. В една от тях са намерени още 3 390 кутии цигари от различни марки без акцизен бандерол. Цялото количество цигари е иззето.

За случая е уведомена Окръжната следствена служба във Враца, където е започнато досъдебно производство за незаконно държане и търговия с акцизни стоки без необходимото разрешение. В полицейското управление в Оряхово е започнато второ досъдебно производство за намерените в къщите цигари. М.М. е задържан за
24 часа, допълват от ОДМВР-Враца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: цигарибандерол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
йордан преди 12 години
И АЗ И АЗ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕЗНАМ ДА УБИВАМ ЛИ ДА КАДА ЛИ ГЛАД МАЙКА.ТЪРСЯ НАЧИН ЗА ПРЕХРАНА НА СЕМЕЙСТВОТО СИ!
17
1
 
5
 
! Отговори
Фикс преди 12 години
Този приятел със сигурност е уволнен от МВР, но трябва и да го осъдят за назидание на други подобни далаверджии в това министерство.Съд до дупка.Който е честен да работи, а такива *** вън.
16
2
 
12
 
! Отговори
Детектифф преди 12 години
Да бъде изритан от РПУ-то ще е едно справедливо решение,без оглед на досегашното му поведение в службата, което може да е с добър атестат.Все пак заслужено ще бъде, тъй като държавата му осигурява заплатата, а той работи държавата!
15
3
 
12
 
! Отговори
до 8 анонимкото преди 12 години
Хайде отворен,кажи поне градът,стъкмистики лесно се сътворяват,но ти *** даже и под анонимност не смееш да назовеш имена,лалугерите не са толкова пъзливи като теб,ти си една червена *** от която и налъми не може да се направи. А палчетата на горе под текстът ти говори колко много сте *** комуназите,че ръкопляскате на всяка протащина конструирана от думи.
14
11
 
5
 
! Отговори
к. станев - ст.з. преди 12 години
нали цецо каза че трябвало да вземат 20 заплати които ние данъкоплатците им даваме сега какъв ще му е коментара ние плащаме милицията върти контрабанда един вид върти нашите пари
13
9
 
17
 
! Отговори
BG преди 12 години
Кво мрънкате бе?? Всяко стадо си има и ***.Това не значи, че всички са полицаи са такива. Трябва да ви кажа , че много от тях са съвестни и си вършат работата както трябва, а на мрънкащите като вас елате вие да работите в МВР щом сте толкова съвестни и можещи.
12
5
 
12
 
! Отговори
boro преди 12 години
Този щеше да се пенсионира рано и с двадесетте си заплати да завърти сериозен бизнес с цигарите,защо го прецакахте?
11
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като честен служител на МВР сигурно го е правил през свободното си от стачки време
10
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето как ни пази нашата полиция...
9
8
 
15
 
! Отговори
. преди 12 години
ама иначе нагли стачки вдигат за по ранно пенсиониране и по високи заплати.За катаджии да не говорим.Как не ги е срам.
8
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има една служба вътрешна сигурност. Те "уж" работят по такива случаи.Ама те са удобни и правещи се на слепи хора.Например единият им шеф в един град носи златен часовник за 20 000 лв. Подарил му го един местен негов голям приятел. Даже взел и жена му за шеф в една от фирмите си. Та, той съвестно гледа интереса на МВР.Въпрос на познанства. Та, хайде разберете кой е гърбът на тоя *** с цигарите. Не е сам. И вижте шефа му какъв часовник има, може и той да има от 20 000лв :)
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** !!!
6
4
 
13
 
! Отговори
Studio X преди 12 години
Ами като разбрал,че няма да получи 20 заплати обезщетение,решил да компесира.Въпроса е: Сам ли е? Срам ли го е? Притеснен ли е?Радвайте се на живота,защото е кратък.
5
5
 
14
 
! Отговори
Партия НЕЗАВИСИМОСТ преди 12 години
Какво става бе ЦЕЦО този май не може да бяга а Виждаш ли се
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човека е искал да изкара пари за да си плати осигуровките! А според Цуцик контрабанда няма, а полицаите се трудят честно.......... Хаааааааа хаххаха
3
5
 
19
 
! Отговори
jiri преди 12 години
Ето поредния случай на двоен стандарт при мръсните,гадни и *** милиоционери.През деня ловят контрабандисти,а през нощта им продават цигарите или даже често срещано и още по-лошо продават това което са конфискували.Още нещо което ще потвърди какви *** са гадните куки:Всички крадът и бръмчат,и са в схеми обаче не спират да се топят и гласят сами себе си пълни ***.
2
4
 
20
 
! Отговори
РАЗБРАХ преди 12 години
Аз вече разбрах, че за да има все още да се продават нелигално цигари, виновни са такива като този полицай. А такива полицаи са май доста, на всеки ъгъл, на всяка гара, в цяла България има такива цигари и как няма да има след като полицията е с тях, те пазят продавачите. Ами тези от митницата, които прекарват направо тексими и как ще се спре контрабандата, а Борисов обеща че няма да пусне една кутия без бандерол, а сега се продават най-много такива цигари ЗАЩО...
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Конкуренцията го е изпортила, сега полицая от съседното село ще продава еФтини цигарки на енергетиците:)