Един милион контрабандни цигари задържаха на "Кулата"

Били са укрити в тайник в български камион, пътуващ от Гърция
Обновена: 4 май 2012 08:57 | 4 май 2012 08:07, Елка Василева
16
Един милион контрабандни цигари задържаха на "Кулата"
Един милион къса контрабандни цигари задържаха тази нощ митническите служители на Кулата. Снимка: архив, Булфото

Един милион къса контрабандни цигари задържаха тази нощ митническите служители на Кулата, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Митници".

Цигарите са били укрити в специално изграден тайник в камион с българска регистрация, пътуващ от Гърция за България. Ремаркето е било натоварено с арматурно желязо на 12-метрови пръти, наредени върху оребрен под. Именно под него митническите служители са разкрили специално изграден тайник в двоен под. От него са извадени 980 000 къса контрабандни цигари.

По случа работи разследващ митнически инспектор. Образувано е досъдебно производство, трето за изминалото денонощие по описа на Митница Югозападна.

По-рано инспекторите от Митница Югозападна предотвратиха два други опита за контрабанда на цигари в тайници на леки автомобили. 12 800 къса цигари бяха открити на Кулата в тайник в лека кола на мястото на резервната гума. 5000 къса от друга марка цигари извадиха митническите служители на ГКПП Златарево от вратите на друг автомобил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Кулата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И камиона със сигурност не е на Барабойко! :)
13
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как така контрабандните цигари се продават от *** а се залавят българи? Всеки който иска да внесе контрабандно цигари и не е от хората на герб го залавят но тировете на власта си се разтоварват в *** гета и от там се продават в сяласофия спокойно. А следващият път за да изглежда че сте заловили повече цигари пишете не броя на цигарите а на парченцата тютюн.
12
3
 
14
 
! Отговори
Кутев преди 11 години
Другари, този месец ще има забавяне с плащанията!!!
11
3
 
9
 
! Отговори
Черен Петър преди 11 години
Не си платил човека на точната партия и хора, е и как да мине...?
10
2
 
3
 
! Отговори
Житан преди 11 години
Айде сега и на тия митничари да се провери *** и да си кажат всичко
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Zib za zib interesna igra
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ееее много се активизираха тия ,,бруст плувци.,,
7
3
 
5
 
! Отговори
Веска преди 11 години
сега митничарите ще си го изкарват върху тези, които до вчера рекетираха. Докато митничарите не научат йерархията, така ще хващат и цигарите, и наркотиците, и турските домати.
6
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
яаааа- ей контрабандните цигари са си на партията ГЕРБ ако не плащати щи патити къде сте тръгнали на бойко мутрата да правите конкуренция!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
10
 
11
 
! Отговори
неразбиращ преди 11 години
А така!Явно този конкурентен канал не си взе поука от първият път и сега пак се натискат!Ама бат Бойко не спи бе е-е-ей!Тука територията е отдавна заета бе хора,не разбрахте ли?Ще има шамари а-а-а...
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Арееее сичкото *** гладен жината и той!
3
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде още едни, дето не са си платили мизата в партийната каса на ГЕРБ. Нещо като вчерашните митничарчета, дето заработвали само за себе си и не давали полагаемото се на Партията. Така се случва, когато конкурираш държавата и нейните управници в 'бизнеса' им. Принципите на мафията са строги.
2
3
 
19
 
! Отговори
зъби преди 11 години
Браво добре... Дано само няма връзка с това, че тези дни хванаха митничари с подкуп... Т.е. сега известно време няма да се взимат пари за да се поизчисти реномето... Дано не е така...
1
3
 
26
 
! Отговори
мим преди 11 години
Браво,какво друго да каже човек.