Ченге и военен закопчани при ”Опасните”

Продължават издирването на лидера на групата Върбан Борисов
Обновена: 6 май 2012 14:57 | 6 май 2012 10:00,
172
Ченге и военен закопчани при ”Опасните”
Цветан Цветанов. Снимка: архив Булфото

Един служител на МВР и един на Министерство на отбраната са сред задържаните при специализирана операция ”Опасните”.

Още по темата

Снощи при въоръжен грабеж на заложна къща в София в квартал ”Сухата река” бяха задържани осем души - седем мъже и една жена. Първоначално полицията арестува седем от извършителите, но късно снощи е задържан още един мъж.

Лидерът на групата - Върбан Асенов Борисов на 31 години, все още се издирва. Борисов е известен на органите на реда за въоръжени грабежи.

Групата се наблюдаваше в продължение на последните 20 дни денонощно, за да можем да реагираме в момент, когато се извършва престъплението, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов за ”Фокус”.

По този начин могат да бъдат извършени всички процесуално-следствени действия за документиране на престъпната им дейност, уточни министърът.

В групата има криминално проявени лица, които са регистрирани в полицията за въоръжени грабежи. При някои от престъпленията са привеждали жертвите в безпомощно състояние, обясни Цветанов.

Полицията извърши обиски на адреси в София и Перник. При тях бяха открити   автомат „Калашников”, два бойни пистолета, пушка-помпа, газов пистолет, злато, пари и наркотици, заяви Цветанов.

Заедно с бойния арсенал на групата са били задържани голямо количество боеприпаси.

В дома на един от арестуваните са били открити 4 пакета марихуана с общо тегло половин килограм, амфетамини, електронни везни за определяне на наркотичните дози, златни накити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
0
 
! Отговори
ЕРТУИ преди 11 години
Върбан Асенов Борисов Е ТОЗИ ЧОВЕК ОТ КОЛКО ГОДИНИ ЖИВЕЕ В ДРУЖБА ,И ОТ КОЛКО ТГОДИНИ СЕ ЗАНИМАВА С ЛИХВАРСТВО,НАРКОТИЦИ,ОБИРИ РЕКЕТ,ЗАПЛАХИ И ПОБОИЩА,ПИЯНСКИ СВАДИ И КУП ДРУГИ КРИМИНАЛНИ РАБОТИ ,Е ЗА 15 ГОДИНИ СЕ НАМЕРИ ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ДА ГО СПРЕ ИЛИ ПОНЕ ТАКА ИЗГЛЕЖДА Е ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ МОГА ДА КАЖА АЗ А НАЧАЛНИКА НА ПОЛИЦЕЙСКОТО РПУ В ДРУЖБА И КМЕТА ДА СИ ВЛИЗАТ В РОЛИТЕ ЗАЩОТО И ТЕ СА В ИГРАТА МАЙМУНКИТЕ ИМ ДОЛНИ ЗА 15 ГОДИНИ НИКОЙ НИЩО НЕ НАПРАВИ И ИМА ОЩЕ ГРУПИЧКИ В ДРУЖБА ДОКОГА ПИТАМ АЗ ЩЕ БЕЗДЕЙСТВАТЕ АМА ЩЕ ДОЙДЕ И ВАШИЯТ РЕД
122
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tozi na snimkata li izdirvat
121
0
 
0
 
! Отговори
Videk преди 11 години
Много добра новина.Истина ли е!?
120
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защото работи старата идея - *** народ се управлява лесно. Образование имаме ли? НЕ! Дечурлигата са изпростели зверски. Здравеопазване имаме ли? НЕ - народа измря. Който можа - забягна. Останаха страхливците и тъпанарите, дето се управляват с кебапчета веднъж на няколко години.
119
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За всеки, който лови бандюгите съм ЗА! То на тоя свят всеки си намира майстора.Ще си го намерят и БКП-йците, и всички представители на партийки и партийчета, произведени от БКП-то и мафията.Чудя се само що си натискаме задниците пред мониторите. Навремето напълнихме и Цариградското, и площадите. Тогавашните престъпници не смееха толкова да вилнеят.Сега сме едно нищо...
118
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И тука някакви платени *** се хванали да хвалят престъпника на снимката. Нещо много сте късопаметни, гербави комуненца! Не беше ли той, дето извърши престъпление срещу Конституцията, и то от трибуната на парламента, четейки неразсекретени СРС-та? А когато разкриха връзките му с бандити, осигурявали дарения за МВР? А най-неморален е случаят, когато куфееше на концерт на Веско Потното в Бургас, докато в Катуница погребваха Ангел? Това последното е сравнимо само с Виденовия МВР министър Л.Начев
117
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Военния май го изловиха на празника му - 6 май. Какво ли ще каже Анев за кадровия подбор? Веднага да изловят и този, който е лобирал за назначаването му :)))))
116
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам кой за какво е мислил, и кой кого ненавижда, но до преди няколко години съвсем спокойно се извършваха безобразни престъпления в такива размери, които е трудно да бъдат наречени "особено големи", защото са не "особено", а БЕЗОБРАЗНО големи.Сега поне почнаха да хващат този - онзи. Може да са бушони, но това май е началото на края за престъпността, генерирана от партиите.
115
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E, просто социалистическият елит реши да живее по капиталистически. Само че взеха само лошото на капитализма, което ще ги облагодетелства и ще им осигури подобър живот. Ако бе друго, да не сме на опашката на Европа по всички критерии:стандарт, образование, престъпност. Живков мислеше за държавата поече от тях!
114
8
 
15
 
! Отговори
до 160 преди 11 години
Само можеш да си мечтаеш БСП да има такъв вътрешен министър.Румен Запалката си пиеше кафето с Братя Галеви,снасяше им за операциите на полицията,делкаха си парите от контрабанда и всичко това пред очите на народа.Как да не го обичаш.
113
8
 
7
 
! Отговори
–––––––––––> преди 11 години
На снимката - АЛ БЪНДИ !
112
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този на снимката ли е закопчания? Браво, най-после си получи заслуженото крадливия ***, синчето на шофьорчето на БКП изверга Григор Шопов! Ако случайно не е той, веднага го хващайте и право в панделата!
111
3
 
15
 
! Отговори
. преди 11 години
ЛОЯЛЕН ( регистриран )06.05.2012 04:33Организираната престъпност я създадоха комунистите (по мое мнение по предварително разработен сценарий) като естествено включиха гръбнака на партията - половината спортни клубове бяха военизирани, ченгетата от ДС, част от престъпния контингент, като ръководството на формированията беше поверено на партийни и комсомолски величия, кадрови военни, полицаи и ексадминистративни величия!! Финансово бяха обезпечени с "куфарчета", безскруполно и най-важното безнаказано заграбване на НАРОДНО имущество и включване в арсенала на НЕЗАБРАВЕНИ от преди 1944, но изгубили актуалността си по времето на тоталитаризма прийоми като: рекет, изнудване, отвличане, премахване на конкуренцията чрез убийства, взривове, корумпиране на ВСИЧКИ ОРГАНИ НА ДЪРЖАВНОСТТА (прокуратура, съдебна система, МВР, МНО, МВнР) и програмирано и вещо ръководене и налагане на политики водещи до таталното обедняването на народа.За 22-23 години това реално създаде и ни завеща БКП/БСП!!Извинявам се излъгах - големите бюджетни излишъци, за които постоянно се тръби (нагло откраднати от Багдатския пардон от Мадридския крадец и неговите юпита и после от СтаниШЕФ и Гоцевата банда) бяха генерирани всъщност чрез поголовното бетониране на Черноморието и планинските ни курорти - нито един завод, нито една магистрала, нито един национален обект със стратигическо значение НЕ БЕШЕ построен!!За сметка на това бивши партийни величия и техните потомци и наследници оглавиха всички класации за незаконно забогатяване, заграбване, "заменки" и формираха червената капиталистическа класа у нас!!
110
0
 
13
 
! Отговори
още по-нагоре преди 11 години
За да имат СМЕЛОСТТА и НАГЛОСТТА ДЕЙСТВУВАЩИ полицаи и военни да КРАДАТ, УБИВАТ, да се знимават с ДРОГА, това НЕ Е БЕЗ ЧАДЪР от много ВИСОКО място.Този Върбан Асенов Борисов на 31 години не е ОРГАНИЗАТОРА. той е изпълнител. Да се видят ВСИЧКИ КОЛЕГИ-полицаи, колеги- ВОЕННИ ( всички сме гледали филми, а и те-също). За никого не е било тайна!Много стана! Като се разнищи- все са деца на видни дейци на БКП/БСП,ченгета, военни-преди и сега ( както и онзи,който се уби заради случая Мирослава), митнич
109
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От всички държави в Европа ЕДИНСТВЕНО ние, сме най-зле на международната научна сцена. Факт!
108
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето например, Бойко каза няма пари за научни изследвания...върнете се назад в историята и ще видите кога е имало разцвет на държавността, точно когато е имало разцет на книжнината. И при турско-това ни е спасило. Че критериите паднаха, и то много. Истина е. Но вдигнете тези критерии и стига сте действали като щраусите. Това не харесвах на нито едно правителство. Че даже и комунистите го виждаха, а десните? Наистина защо изгониха елита на нацията?
107
6
 
7
 
! Отговори
до 149 преди 11 години
Сега пък поклон пред Борисов. Ето това е останало също от миналото. Че Бойко се старае, старае се, че има още какво да учи и не е стигнал до нивото на управление на развитите демокрации- не е. Но пък поклон? Why?
106
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** Е ТОЯ ИЛИ ТИЯ ДЕТО ПИШАТ ТУКА ЗА СТОТИНКИТЕ КОИТО ИМ ДАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ПОЗИТАНО.МАФИОТСКИ ПЛЮНКИ.
105
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЯ САЙТ Е НЕЩО КАТО ВЕСТНИК "ДУМА"-----ТРИБУНА ЗА МАФИЯТА БСП И НЕНОРМАЛНИТЕ И ФЕНОВЕ-***.ТУКА НОРМАЛНИТЕ ХОРА МОГАТ САМО ДА СЕ ПОСМЕЯТ ОТ СЪРЦЕ....ДРАСКАЧИТЕ(ПЛАТЕНИ ОТ БСП) СИ МИСЛЯТ ЧЕ СЕ НАМИРАТ В НАЧАЛОТО НА МИНАЛИЯ ВЕК КОГАТО УСПЯХА ДА ИЗЛЪЖАТ С ПРОПАГАНДА ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ НАРОДА.НО СЕГА Е ДРУГО.НЯМА ГИ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ.БЕЗ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ИМА СОЦИАЛИЗЪМ.НИКОГА.ЗАЩОТО БЯХА ЕДНА ШЕПА ХОРА..ДИВАЦИ.АРМИЯТА ЩЕШЕ ДА ГИ СМАЖЕ ЗА ДВА ЧАСА.САМО ГЕРБ И БОРИСОВ
104
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
124ти слагам ти минус само защото си поставил всички под общ знаменател(употребил си думата "всички"), като отбелязвам, че си до голяма степен прав.