Баща преби с кабел 7-годишният си син

Момчето от село Каменар е със синини по целия гръб
47
Баща преби с кабел 7-годишният си син
Снимка: Архив Булфото

Баща преби жестоко собствения си син с кабел. Случаят на фрапантно малтретиране се е разиграл в лознишкото село Каменар, съобщават от полицията в Разград.

Сигналът е получен в РУП-Лозница на 4 юни. Според получената информация около 17 часа на 31 май 39-годишният О.А. нанесъл побой на 7-годишния си син с кабел.

При направения медицински преглед са установени синини по целия гръб на детето.

За случая е уведомен Отделът за закрила на детето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: побойРазград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 11 години
Разумните същества общуват помежду си разумно .Не приемам насилието под каквито и да е форми и цели. Насилието води до насилие, а липсата на ласка към децата, до безчовечност. Да не забравяме - децата са наше подобие.
30
0
 
5
 
! Отговори
дарвин преди 11 години
според опита ми в новините на ДнесБГ - зад инициали винаги стоят 'етноси'. Щом не е с пълни имена значи не е от нашите, спокойно за *** това е ежедневие.
29
2
 
0
 
! Отговори
РРР преди 11 години
Бе да бе... Даже малко ме е бил баща ми... Бой си трябва!!! Бий дупенце, за да не биеш дупище са казали мъдрите хора!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tozi cigan ili balgarin vav zatvora da mu prasnat dupeto
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Знам го това село Каменар... Там 99% от населението са.... *** "Проблема е, че повечето села са така. Не го виждате, защото стоите в града. Това е големия проблем и държавата трябва да го разреши. Затова получава пари от моите данъци и такси.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А кога държавата ще вземе мерки?Принципът е *** - има ли престъпление - затвор или обществено полезен труд.Това е престъпление.Престъпление е:- Да крадеш водата и тока- Да спиш с непълнолетни- Да вдигаш шум - Да осакатяваш деца- Да участваш в просешката мафия- Да си джебчия, проситтуткаИ т.н.Аз не мога да разбера как така една *** получава 800 лв./месец мои пари, а моите пари не могат да отидат за това да ги приберат в затвора и да ги държат там. Имам предвид само престъпниците
25
0
 
4
 
! Отговори
1811 преди 11 години
Преди четох новина как момче пребило майка си. Предполагам се досещате какви са били коментарите. Ето какво става когато има насилие в дома. Какво очаквате да научи това дете - да таи злоба срещу хората, които би следвало да го защитават, а да не говорим за останалите. Каквото и да е направило "хлапето", то е дете, а ние възрастни и "умни". Да, накажи го, обясни ме, може да го удариш, но да го пребиеш?!!! После ще се обънеш към него на стари години с думите "отгледах те".
24
2
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
сигурно хлапето е чуло някой толерастки лаф на улицата и баща му го е върнал в правия път. ако и аз чуя моето да каже "насилието ражда насилие" или "аз си знам правата" същото го чака :)
23
1
 
6
 
! Отговори
bg преди 11 години
da vmetna samo poneje sum rodom ot razgrad, no ot godini jiveq v kralstvoto na neino veli4estvo the queen, 4e v kamenar nqma turci nito bulgari, ima samo turski ***, imat si tehni obi4ai i religiq koito sa po razli4ni i ot na bulgarite i naturcite ili kakto nqkoi be6e pisal kulturni osobenosti na ciganskiq etnos ;)
22
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малките деца са като животни. Те трябва да разберат каква е йеархията в живота, както и че грешките им водят до сериозни и болезнени последствия.
21
1
 
30
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Минавал съм много пъти по пътя покрай това село, не съм виждал нищо по- различно от *** там, така че няма нищо изненадващо.
20
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знам го това село Каменар... Там 99% от населението са.... ***
19
8
 
1
 
! Отговори
do 12 преди 11 години
ami to balgari imali v taya darjava ce *** da nameryat hahaha
18
3
 
17
 
! Отговори
Az преди 11 години
Насилието не е начин на възпитание. Интелигентен и психически уравновесен човек не би нанесъл побой над детето си.
17
15
 
5
 
! Отговори
Библията преди 11 години
Който люби чедото си овреме го наказва!
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Четворки ще ми носи вкъщи, а?
15
5
 
26
 
! Отговори
Макаренко преди 11 години
Бащата е искал да покаже на сина си,че това с което го бие требе да го събира и носи за скрап.Един вид набиване на обръчите.
14
24
 
17
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Не е трябвало чак да го пребива ,а да го набие ,все пак браво на *** или турчина, когато децата не слушат трябва да се прибегне до по-строгият вариант ! А вие не си биете децата и затова децата ви са гевезета и разпуснати , дори и студентите ви са глезльовци ,като оня дето се е опитал да изнасили англичанката ! Просто вината е ваша ,не знаете да възпитавате деца ,децата ви нямат страх от наказания ,затова генерирате престъпници !
13
6
 
28
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Поредният гнусняв ***, нали?Сега ние ще плащаме лечението на мангалето, защото тоя *** никога не е плащал осигуровки... нали?
12
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
После детето ще порасне и ще стане същото. И ето го цикълът и защо ни е толкова скапана държавата.От хората е.