Мъж се самоуби в Пловдив

Скочил от 7-мия етаж
Обновена: 27 юни 2012 21:08 | 27 юни 2012 21:08, Мария Папазова
27
Мъж се самоуби в Пловдив
Мъжът скочил от балкона си. Снимка: архив Булфото

37-годишен мъж се самоуби в пловдивския квартал “Христо Смирненски”. Той е скочил от балкона на дома си, който се намира на 7-мия етаж. Съседи видели Апостол, покатерен на парапета на терасата и подали сигнал в полицията, предава ”Булфото”.

Пристигналите на място служители на реда са се опитали да го разубедят, но не успели.  Мъжът издъхнал на място, лекарите които пристигнали с линейката само констатирали смъртта му.

Апостол Петров не е оставил предсмъртно писмо. Той живеел със съпругата си, която има психично заболяване. Има дъщеря, която е в пети клас.


27
Напиши коментар Коментари
0
 
3
 
Отговори
камен преди 2 години
Мъж в Пловдив,жена в Шумен.Мачкат хората.това управление--само глоби и данаци,нови комисии и проверяващти.Всичко отива в нервната система.
0
 
1
 
Отговори
Анонимен преди 2 години
И КАТО СИ ТОЛКОВА КОМПЕТЕНТЕН КОЙ Е НОМЕРА НА БЛОКА?
0
 
0
 
Отговори
до 24 преди 2 години
Виж какво пише под снимката бе; - "архив Булфото",простакът излиза,че си ТИ.
2
 
1
 
Отговори
Borovo Rage преди 2 години
Този блок е в квартал Борово :X Много сте прости :D Друга снимка не можахте ли да намерите ?
0
 
5
 
Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да си бил подложен на нещо идиотско и не човешко за да вземе даден човек такова решение твърде млад и да остави дето си без баща при болната му майка / ако е болна изобщо/ трябва дълго време да си подложен на неистова агония която е взела превст вече над нещата и ето на в един момет нещата ескалират и най- лошото!
Да не дава Господ да се стига до такива преломни моменти в живота но започва да осъзнавам че на все по- млади семейства им е доста трудно и са подложени на какво ли не!!!
1
 
1
 
Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква пародия жена му е болната, а той посяга на живота си и ако е болна, защо не в клиника да се лeкува и как психично болни хора, живеят с децата си и със семействата си!?
0
 
2
 
Отговори
Анонимен преди 2 години
Е що нито едни от шефовете ми не направи това добро на много хора?
1
 
5
 
Отговори
Еххх преди 2 години
Стига сте ревали, жалки охлюви! Това умеете най-добре да ревете, да политизирате и всеки да ви е виновен за всичко. Темата е самоубийство вие го направихте отново перверзия. Това, че сте на това дередже е главно, защото сте мишки и не знаете как да се грижите за себе си. Като ще емигрирате - действайте, но без целия свят да разбира за това. България и без това няма нужда от хора като вас.

Жалко за човека, явно нещо му е дошло в повече. Жалко най-вече за детето!
0
 
3
 
Отговори
Parcuc преди 2 години
И шефът ми миналата година се хвърли от 7мия етаж :(
5
 
4
 
Отговори
Анонимен преди 2 години
Гарантирано от ГРОБ! Няма и седмица да не прочета някъде, че някой е скочил от блок или под влак.Очевидно тия хорица не са успели да си адаптират храносмилателната система да приема и преработва асфалт.
0
 
3
 
Отговори
1912г преди 2 години
Това е блок от Кичук Париж,а статията е за раздел ,,Общество''.И днес не сте в час.
0
 
7
 
Отговори
кайзера преди 2 години
Мир на прахаму. Но вие от гнес. бг защо сте сложили снимка на моя блок в София, след като човека е от Пловдив, ааа?
0
 
17
 
Отговори
Анонимен преди 2 години
почивай в мир страдалец... дойде време кога живите да завиждат на умрелите- бог да го прости...
0
 
26
 
Отговори
Ана от Нимия преди 2 години
Стана ми жал за детето му.
1
 
21
 
Отговори
ан преди 2 години
НАДЯВАМ СЕ МУТРО-КОМУНЕТАТА ОТ ПАРЛАМАТА ДА ПРОЧЕТАТ ТАЗИ СТАТИЯ ДА ВИДЯТ ДОКЪДЕ Е ДОКАРАН ОБИКНОВЕННИЯТ ЧОВЕК. НО НЕ МИ СЕ ВЯРВА. ТЕ НЯМАТ ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ ДА ЧЕТАТ. ЗА ТЯХ ПО ВАЖНОТО Е ДА СИ ПРАВЯТ ДАЛАВЕРКИТЕ НА ГЪРБА НА НАРОДА. А НАРОДА КОЙТО ПРЕДСТАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА МОЖЕ ДА ГО ИЗДУ.А ВЕДНЪЖ А МОЖЕ И ПОВЕЧЕ ПЪТИ. НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИЗОБЩО ИМА НАРОД В МУТРЕСТАНИЯ. ПО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА ЧЕ НАРОД ОТДАВНА НЯМА. ИМА НЯКАКВИ ШУШУМИГИ КОИТО СЕ СТРАХУВАТ И ОТ СЯНКАТАСИ. А ТОВАЕ ДОБРЕ ЗА ДРУГАРИТЕ МУТРО-КОМУНЕТА
0
 
19
 
Отговори
забележка преди 2 години
Тази "новина" не е за Крими рубрика, а за Общество
0
 
33
 
Отговори
! преди 2 години
Недейте така, бе, хора- ще се оправим, споделяйте- не мълчете, нарочно ни обръщат един срещу друг, намират начини да ни скарат по вероисповедания, по професии, по възгледи. Един път да се надигнем, ще ги изрием всичките тези ла.на, които ни скапват живота, но не правете тези фатални стъпки, ще се оправим, дано скоро!
9
1
 
25
 
Отговори
нов преди 2 години
Бог да го прости! Стягайте се всички и бягайте навън, защото беднотията ще настигне поне 80% от българите в следващите 5 години.
8
0
 
33
 
Отговори
Анонимен преди 2 години
Искаме статистика на самоубийствата у нас
Аман от глупости как си мием зъбите и тн илишни неща, там статистиката работи
Става вече много страшно тук, занапред ще е още по зле
7
0
 
24
 
Отговори
osata преди 2 години
По-отчайващото е, както е писал Палио, че на много хора животът им е тежък и на доста от тях не им се иска да живеят. Трудностите в бита им са от най-различен характер, но основно са породени от бедност и безизходица. Хората се отчуждиха и затвориха в собствената си черупка, в много случаи няма кой да помогне, не само материално, а и духовно. На преден план застанаха парите, а те доведоха до голямото отчуждение и безразличие.
Когато животът стане непоносимо тежък, се стига до фаталния изход.


Още спорт

Още за жените