Хванаха с подкуп началник на общинско предприятие в Русе

Той поискал 100 паунда от служителка, за да й бъде върнат автомобилът
Обновена: 31 юли 2012 16:15 | 31 юли 2012 12:03, Красимир Ангелов
24
Хванаха с подкуп началник на общинско предприятие в Русе
Мъжът е задържан в момент на получаване на подкупа. Снимка: Dnes.bg

Началник на общинско предприятие в Русе е задържан с подкуп, съобщиха от МВР.

Спецакцията на местните антимафиоти е била предприета вчера след проведено предварително разследване на информация за поискана сума за подкуп.

Така в момент на получаването й е задържан 47-годишният К.К., който прибрал 100 английски паунда от негова подчинена срещу обещанието, че ще повлияе на решението на митничар да й върне задържания по бързо производство лек автомобил.

По случая е образувано бързо производство. Материалите са докладвани в прокуратурата, като на задържания е повдигнато обвинение и му е наложена мярка за неотклонение ”парична гаранция”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: подкупРусе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
6
 
! Отговори
щ преди 11 години
Минават вече на стабилна валута.
19
0
 
2
 
! Отговори
Еlektra преди 11 години
Пак ли? И какво от това. Няма съд няма наказание. Оправдан ,както винаги.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герб са корумпирани мафиоти и ***,ама заспалия български народ за 3г. не мойа да разбере кого са избрали на власт ,не разбра ,че това правителство йивота .Макар,че гласувах за Герб,повече няма да стъпя до урните,чакам си визата и се махам със семейството си,ето до това доведе управлението на Герб....масово да напускат младите и образовани хора
17
0
 
5
 
! Отговори
Русенец преди 11 години
Подпискар а ?! Ама какво толкова е направила гнусната гнида ? Едно подкупче само. Като всички останали в община Русе.
16
0
 
5
 
! Отговори
СТЪРШЕЛ преди 11 години
Отново издънка с човек от ГЕРБ.Абе тези хора затова ли влизат в тази партия,то накрая ще се окаже,че там свестни няма или са много малко.
15
0
 
3
 
! Отговори
минаваща преди 11 години
Межу другото Кирилов е бивш служител на НСС който навремето го уволниха дисциплинарно от там.От партия на партия стана герберист и от два месеца е назначен на тая сладка общинска служба .Води се н-к паркингите в общинското предприятие,,Комунални дейсности''.По интересното ,че след като го пуснаха днес сутринта от ареста ,Кирилов пак си е на работа.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щеше да е новина, ако го бяха хванали без подкуп!
13
1
 
7
 
! Отговори
zugi преди 11 години
Тоя сигурно е искал да иде на олимпиадата та е взел парите в паунда. А що се отнася до безобразието в страната което става - хора ние сме си ги избрали, ще ги изтърпим до края - ама те мислят ли какво ще последва след като им изтече мандата - ще трябва още да увеличат капацитета на следствието и затвора откъм килии.
12
1
 
5
 
! Отговори
ОТ СЕВЕР преди 11 години
Давайте по Дунава та до Видинско - фИДОСКА отдавна трябваше да е при Аврамов ,ако няма такъв размер килия на сестра и хамбарите за жито вършат работа.
11
1
 
6
 
! Отговори
сараф преди 11 години
Интересен ми е избора на валута.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DA NE SI POMISLITE, CHE E OT GERB!!NIAMA TAKOVA NESHTO. TE VSICHKITE SA CHESTNI I PREDANI NA DELOTO A TO E - DA MISLIM I RABOTIM ZA NARODA KOITO NI IZBRA. MISLIAT, NO ZA SEBE SI. DOTOGAVA IM EDNA GODINA I DILEMATA E, DA OTKRADNA OSHTE ILI DA HVURLIM USILIA ZA IZBORITE.NADDELIABA PURVOTO.VTOROTO..SE GOTVIAT DA KUPIAT IZBORITE ISUBIRAT PARI OT VSEKI,/ ZA VASHE SVEDENIE VELIKIA IMPERATOR BOKO VELIKI ISKA NA BORCHETO I GR.GANCHEV 700 MILIONA ZA DA OSTAVI DETETO MU.TOLKOVA BIL OTKRADNAL A I NE PLA
9
1
 
12
 
! Отговори
true eyes преди 11 години
Toзи ще е пак някой "амбициозен" и ползващ се с "добро име в обществото" от шайката нагли ***, т. нар. управляващи. Такъв триумф на пошлостта и безпардонната арогантност не е имало от 90-те години на миналия век. Докъде я докархме.......
8
1
 
29
 
! Отговори
a преди 11 години
Кога минаха на британска валута?
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И какво нищо ? Затвор а у ? - Няма!
6
4
 
24
 
! Отговори
Гласоподавател преди 11 години
А защо не се пише, че дупетата аврамов преди близо година е "хванат" да укрива ДДС за 800 хиляди и акта не придвижван от ТД на НАП - Велико Търново до сега...!?! Това ли е чистенето и безкомпромисността... Просто от "онези" пари си е внесъл дължимото, а от новите 100 000 НЕ и затова за назидание на другите, които биха си помислили да скрият от Боса .... А народа *** и вярва, че си "режат опашката".. също като борбата им с организираната престъпност - ЕС да им каже 12 групи 1,8 млрд евро оборот
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ААААА не може да бъде това тук е пълен абсурд
4
3
 
20
 
! Отговори
Гласоподавател преди 11 години
Да, тези се "чистят" - да, но защо не посегнат и по-нагоре - цветанов - укриването на к. георгиев и "самоубийството", лъчо иванов - за какво ли не и той продължава - с фалшиви публикации ще става докторант, фидосова - за подправените закони и нали не вярвате, че аврамовчо е действал на своя глава, и най-накрая бойко за спирането на митническата акция, назначаването на съиграч за митничар и т.н. както и рекета на почти всички местни феодали от гроп по общините ... герп се "чистят" за да назначат
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А защо не пишете за арестувания кметски намесник от Шумен!?
2
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато Уорлик ни се е усмихвал добродушно глуповато от екрана, а шефът на ЦРУ идвал тук да си почине на спокойствие и тишина, САЩ разпространиха най-критичния доклад за страната ни от години насам. Тормозим си и не си интегрираме *** /по липса на *** и индианци/. Бием си жените и децата, продаваме хора, не сме толерантни към гейове, лесбийки и всякакви сексуално отклонени личности, особено когато са болни от СПИН. Нямаме никаква религиозна търпимост към сектите и особено тези, които са с американски корени Свидетели на Йехова и мормоните. На мормоните даже периодично им разказвали играта по една телевизия. Мюсюлманите се оплаквали от посегателства върху техни джамии в страната и медии насаждали нетърпимост към тях. На всичкото отгоре сме си тормозели евреите/?!/. И след тези малко спорни констатации следват вече сериозните, от които няма как да избягаме. Корупцията вреди на цялото правителство и подронва доверието на хората в него. Никаква корупция у нас не е преборена, даже се увеличава. Хората се подслушват незаконно със СРС-та, а записите се четат дори от трибуната на парламента. Правителството е дало прекалено голяма власт на полицията и тя злоупотребява често с нея. Арестуват се силово невинни пред очите на близките им, килиите в ареста са препълнени, няма условия за нормално пребиваване там. Полицията използва и огнестрелно оръжие и убива в случаи, в които то не нужно. Физически се злоупотребява с арестувани, без да им е повдигнато обвинение, за да си признат някакво престъпление. Нито едно дело срещу корумпирани хора от предишни правителства и сегашното не е завършило с осъдителна присъда и у народа се формира чувството, че има една прослойка в страната, която никога не може да бъде осъдена. Освен това делата се точат дълго, защото полицията не предоставя достатъчно материали на съда и съдът започва свое допълнителна разследване. Едно от най-притеснителните неща в станата е зависимостта на медиите, които са купени от групировки, бизнесмени или самото правителство и те не информират правилно хората, а изкривяват информацията според интересите на собствениците си. Журналисти си налагат автоцензура, а други взимат *** на ръка от политици, икономически и даже престъпни групировки и от партии. Имало и оплакване на журналисти, че шефовете им са дали списък с политически личности, за които трябва да се пишат само положителни нещо и никога да не се критикуват, се казва още в доклада.
1
1
 
39
 
! Отговори
Silver преди 11 години
Това просто не може да бъде !!!В тотален шок съм от случилото се !