Нова тежка катастрофа, двама загинали и трима ранени

Челен удар край свищовски села
Обновена: 17 сеп 2012 06:38 | 16 сеп 2012 22:00,
71
Нова тежка катастрофа, двама загинали и трима ранени
Снимка: Impact Press Group

Двама души загинаха на място, други трима са ранени при тежка катастрофа между свищовските села Драгомирово и Овча могила, съобщи за БТА Марияна Христова от пресцентъра на ОД на МВР във Велико Търново.

Инцидентът е станал в 19,10 часа, като микробус и лек автомобил "Сеат" са се сблъскали челно.

По първоначална информация на полицията жертвите са двама млади мъже, пътували в леката кола.

В микробуса, освен шофьора, се возели мъж, бременната му жена и детето им. Мъжът, който е с по-леки наранявания, успял да се измъкне и да извади семейството си от катастрофиралия бус.

Жената е с два счупени крака, а детето - с тежка черепно-мозъчна травма. Транспортирани са в свищовската болница.
 
Причините за катастрофата тепърва ще се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: загиналикатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
as sashto go posnavam li4no i e tragi4na tazi novina i nz kak moje da se e slu4ilo i u4astaka posnavam prosto oshte nemoga da povqrvam za slu4eq i za tazi ujasna tragediq
55
1
 
1
 
! Отговори
Мишок преди 11 години
Най-вече новината че едно момче на 20 години е загинало би трябвало да ни потресе и да ни накара да караме по-разумно... никой не е застрахован от неизбежното! Нека почива в мир Мирко и спътника му и нека останат само хубавите спомени за момчето в нас!!! Никой не е застрахован от такава беда! Ти пазиш насрещния, а той дали пази теб??? Майната им на светлините!!! Те не спасяват живот иначе баба ми щеше да е още жива когато запалих свещ....
54
1
 
1
 
! Отговори
До Vesso преди 11 години
Бате познавам момчето лично и никога не съм го виждал да прави глупости с колата, не знам медиите какво пишат и какво говорят, но пътя между с. Морава и гр. Овча Могила е прав с възвишения, странна ми е катастрофата, странно ми е къде е този десен завои и ми е странно с каква превишена скорост е карал при положение, че пътя е тесен и 90км/ч е геройство... а в този бус.. 3 местен как са се навряли 4 човека???? Колко е правдоподобна информацията на медиите и каква е истината никога няма да я узнае
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
как да го разбирам това;ОСНОВНАТА ПРЕЧКА Е ЛИПСАТА НА АДЕКВАТНО МИСЛЕНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ ;като това е причината защо караме със включени фарове.причините са много за катастрофите но фаровете няма да помогнат,както и във Австрия не помогнаха за това и го отмениха закона.
52
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какво значи че фаровете спасяват живот,ако спасят 1живот а заради тях загинат 2живота,кое е по добре ,като добавим и бензин ,крушки ,акумолатори,сметката не е малка.
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фаровете спасяват човешки животи !!! ама НА МАРС на някои и на челото да им сложат халогени пак ще си има жертви не мога да разбера как с 20 г коли карат като бесни то поне и пътища да имахме
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шова е от последните два часа !!!"Двама души загинаха на място при поредна тежка катастрофа край варненското село Любен Каравелово, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Варна. Сигналът за инцидента е подаден днес в 13.50 часа. "
49
1
 
5
 
! Отговори
Vesso преди 11 години
Пак ли челно?Без свян се радвам, когато самозабравили се *** срещат или се завират под голям камион и ни отървават от себе си.За този случай не мога да коментирам без подробности.Но пак някой е играл"руска рулетка"на пътя без никакво уважение към правото на живот на околните.Дано жертвите са от виновната страна.Няма да ги коментирам тези които продължават да умуват за фаровете.Светнатите фарове в много случаи помагат,даже и в града,но не лекуват от простотия.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До DDD a zashto da ne sporim nali tova beshe genialnata IDEQ NA NQKOLKO TIKVUNA V GERB I S KOQTO SHTQHA DA SE NAMALQT PROISHESTVIQTA PO PATISHTATA V BG .....NO UVI KATO VSQKA PREDPRIETA MQRKA OT TOVA SMOTANO PRAVITESTVO I TAZI NE PODEISTVA I ZASHTO LI ............... INA4E JALKO ZA HORATA
47
0
 
7
 
! Отговори
---- преди 11 години
Почивай в мир, Мирко... Обичаме те!
46
4
 
3
 
! Отговори
DDD преди 11 години
Какво спорите за фаровете, не разбирам. В статията не пише дали е бил със светнати или с изключени....Завой, мокра настилка.....
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 37, ти откъде знаеш? като светят фарове насрещните сиви коли сливащи се с пътя се виждат-факт. и не си длъжен тези крушки да ги закачаш за енергото-факт. можеш да излезеш от селото, но селото от тебе никога-факт
44
0
 
9
 
! Отговори
Той преди 11 години
Много катастрофи Много нещо, всеки като бърза да вади книжка днешно време да се прави на гъзар прд дамите и на голям шофьор за жалост се стигат до такива инциденти!
43
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На българина шофьор все нещо му пречии му е виновно: пътищата. растителността,пуснатите фарове, горивата, остарелите автомобили, пътните знаци и т.н. и т.н. ОСНОВНАТА ПРЕЧКА Е ЛИПСАТА НА АДЕКВАТНО МИСЛЕНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ !!!
42
1
 
7
 
! Отговори
И аз преди 11 години
Чета ви глупостите и ви казвам че скоро нещата няма да се оправят,дори ще стане по зле.Вижте 32,пречела му растителноста по завоите,не можел да изпреварва спокоино.И още много други глупости
41
1
 
16
 
! Отговори
qwerty преди 11 години
До Анонимен 49Нима само правителството е виновно???Ние вина нямаме! Че караме като луди, че крием данъци, че не плащаме осигуровки...Карайте бавно, спазвайте правилата (не само на пътя), бъдете търпеливи с другите.
40
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
виновно е правителството,всичко е наопаки
39
0
 
7
 
! Отговори
GM преди 11 години
До АнонименЕстествено, че е правилен акта! Ми ако не му работеше километража и го спрат за скорост, пак ли щеше да се оправдае "*** не съм го видял"? Ба глупости.
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ЖороПросто,ЕДНА ЧАСТ ОТ ХОРАТА са много примитивни и долнопробни, друга част са психопати, а и останалите - по-нормалните, понякога допускат грешки. Въпросът е, че при примитивните *** и при психопатите грешките са закономерни.
37
1
 
4
 
! Отговори
До 30 преди 11 години
Твоят приятел като спира зад някоя кола, не му лу прави впечатление отражението на фаровете в другата кола? Правилен е актът, не се сърдете, когато ви хванат в нарушение! Защото уж искаме законите да се спазват, ама след като самите ние не го правим, накъде сме тръгнали?