Четирима арестувани след бой в Студентски град

Те нахлули в общежитие и нападнали три момчета
Обновена: 16 окт 2012 14:48 | 16 окт 2012 11:03,
96
Четирима арестувани след бой в Студентски град
Полиция е пристигнала на мястото. Снимка: архив Impact press group

Четирима души са задържани заради бой в Студентски град, съобщиха от пресцентъра на МВР за Dnes.bg.

Снощи четири момчета, на възраст между 21 и 27 години, нахлули в стая в общежитие и нападнали тримата, които били там.

Едното от нападнатите момчета успява да подаде сигнал на телефон 112 и на мястото пристигат полицаи.

Битите момчета не са сериозно пострадали и са освободени. Нападателите им са арестувани.

Това е поредният случай на насилие в Студентски град. Зачестилите инциденти предизвикаха полемика за мерките, които трябва да се вземат, за да станат общежитията по-безопасни.

Едно от предложенията е да се затворят нощните заведения, които се намират близо до общежития.

Собствениците обаче смятат, че това ще усложни още повече ситуацията, защото в заведенията има охрана, а в общежитията няма кой да пази студентите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: студентски градпобой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
софийската *** която е мнозинство в студентски град развали и студентите. иначе защо в свищов всичко е наред
70
0
 
1
 
! Отговори
Gargamel преди 11 години
"Битите момчета не са сериозно пострадали и са освободени". Оставаше и досъдебно производство да образуват срещу тях, и присъди да им лепнат :)
69
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Деветдесетте се връщат. Никой не вярва на държавата. Всеки се оправя сам. За десетина лева хората са готови за наръгат някой. Само за принципа. Не се търси възмездие чрез институциите защото никой не вярва в тях. Саморазправата отново е на линия.
68
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Собствениците обаче смятат, че това ще усложни още повече ситуацията, защото в заведенията има охрана, а в общежитията няма кой да пази студентите." -Нямам думи просто!Предлагам да затворят общежитията и само заведения да останат за да е гарантирана безопасността на студентите, а самите те да се разпределят по заведения! И от бюджета на университетите да се отпускат пари за заведенията да няма пропуски в сигурността!
67
0
 
1
 
! Отговори
До "Анонимен&qu преди 11 години
hahaha tozi anonimen 88 deto se izviniava ne e li tochno valya doncheva koiato sama si otgovaria na sebe si i se pravi che e niakoi drug "prozrial" madrostta na dunov? vijte snimkata na "anonimnia" e sastata kato na gospojata doncheva....smeshno i jalko e hahaha
66
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Г-жо Дончева 82,Извинявам се, наистина не съм подозирала, че думите на учителя могат да се изтълкуват така. Въобще не ми е хрумвало те да демонизират софиянци. В тях има иносказателност и образност като в библейските притчи. Самонадеяно е да тълкувам Учителя, но все си мисля, че властта, още повече силно централизираната власт, може да бъде тежко изпитание, че материалното богатство често се придобива с духовни компромиси, а в София са струпани повече власт и богатство. Там е по-трудно.
65
1
 
0
 
! Отговори
valya.doncheva преди 11 години
До ValioКакво е направил? Сам за себе си в края на живота си е казал, че е свършил една малка работа. Част от нея е, че е изнесъл е над 7500 беседи и хората са го слушали,водили са си стенограми и записки и са ги изучавали и прилагали без някой да ги кара или да им дава дипломи. Не са пили, камо ли да се напиват и пребиват. Съжалявам, че дадох тази мисъл на учителя, той говори алегорично за злото, съвсем не демонизира софиянци като хора, навярно говори за властта, а хората са я приели буквално.
64
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквито студентите - такъв и Студентски град, студенти - да бе да, хаймани. И всички щети трябва да се поемат от шефовете не вузовете, щото с пари и рушвети вече всяко магаре става студент
63
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
74 не си прав, ако затворят заведенията цялата тая *** ще плъзне по центъра....
62
8
 
3
 
! Отговори
valya.doncheva преди 11 години
До ХхХ 41" В тая София освирепяват..." Навремето учителят Петър Дънов е дал следното обяснение: на дявола единият му крак е в София, а другият се разтъпква из страната - стъпи ту на едно място, ту на друго, ту в това село, ту в оня град, ама първият му крак е все в София и все там тъпче.
61
1
 
10
 
! Отговори
Vlado преди 11 години
Е това последното най-много ми хареса :))))"Собствениците обаче смятат, че това ще усложни още повече ситуацията, защото в заведенията има охрана, а в общежитията няма кой да пази студентите".
60
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Ба*ти-не мое си земе изпитите - студент ми бил, Х*йова глава-чака само тате да кихнеХарчи всичко за к*рвенца и пляваИли от ония дет модерно им било резбата да е лява"
59
0
 
9
 
! Отговори
до Vapros преди 11 години
Да прав сте има нормални честни хора успели, работещи лошото е често от тук пишещите не са нормални.
58
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уважаеми ***,Моля Ви, стойте си по родните места и демострирайте селския си манталитет там!Защото е пределно ясно, че не сте тук за да учите.
57
1
 
19
 
! Отговори
МАЙКА преди 11 години
Някой пишат за засилена полицейска охрана,а бе хора това да не е Бейрут?Всички са отишли да УЧАТ,знаем ,че има правила за общежитията затова на нарушителите по един ритник от там и на квартира,мама и тати да плащат,ако нямат възможност на студентската борса търсят хамали.
56
5
 
8
 
! Отговори
ЕЛЕМЕНТАРИШ УОТСЪН преди 11 години
Във СЕЛСКИ ГРАД никога нема да спрат побойщата и изнасилрванията. Самото име си носи проблема- СЕЛСКИ ....
55
0
 
6
 
! Отговори
Vapros? преди 11 години
Kato cheta komentarite na vsichki statii horata samo se oplakvat kakva prostotia i chalgaria e v BG,kolko sa ujasni horata i tem podobni negativni misli..Ne jiveia v BG no poznavam vse oste dosta balgari i vsichki sa normalni,umni,rabotesti i chestni hora koito ne se biat po krachmite i ne se oblichat kato ***.Naistina li e tolkova zle situaziata i az poznavam niakakvi izkluchenia,ili komentirastite preuvelichavat?Siguren sam che i vashite poznati sa normalni civilisovani hora..Obiasnete molia
54
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Приятел, ГЕРБ няма да са на власт след 10 години, така че не те виждам.
53
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Собствениците обаче смятат, че това ще усложни още повече ситуацията, защото в заведенията има охрана, а в общежитията няма кой да пази студентите"Уникална логика!На нея ли се връзват полиция и управляващи?Ами, като няма заведения, няма да прииждат постоянно мутри и селяни, в общежитията няма да се пускат външни хора след 22ч. и ако има такива, ще се вика полиция.Значи, по-добре да се напиват по баровете, с охрана- мутри, които така и не предотвратиха убийствата до сега???
52
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко ни е криворазбрано а как обичаме да се хвалим и превъзнасяме,майко мила!