Баретата отдавна бил извън бизнеса с наркотици

Флоров: Най-разпространена остава марихуаната
Обновена: 13 фев 2013 15:10 | 13 фев 2013 07:28, Веселина Йорданова
43
Баретата отдавна бил извън бизнеса с наркотици
Станимир Флоров. Снимка: БулФото-архив

Златомир Иванов /Баретата/ отдавна е извън бизнеса с наркотици. Това каза в коментар за БТА директорът на ГДБОП Станимир Флоров.

По думите му ГДБОП полага усилия престъпната дейност на всеки нов "играч", който се появява в нишата на разпространението на наркотици да бъде документирана.

Ние сме малка държава, тези неща се знаят, особено в оперативните среди, в които комуникираме и работим и става ясно, когато се появят нови "играчи", посочи Флоров. Нито една страна не се е справила с тези проблеми, така че няма да е реално и няма да е честно, ако кажем, че ще се справим на 100 процента, но правим всичко възможно тези неща да бъдат вкарани в рамките на нормалното, добави той.

У нас най-разпространяваният наркотик остава най-евтиният - марихуаната, посочи директорът на ГДБОП. По думите му в момента на "пазара" навлизат и набират скорост синтетичните наркотици от групата на метамфетамините. Преди години у нас е имало проблем с производството на амфетамини, но то вече не е в тези мащаби, каза Флоров.

Кокаинът остава наркотикът на богатите. Станимир Флоров посочи, че в зависимост от качеството му цената за грам варира между 160 и 200 лв. Има употреба на кокаин, но от хора, които имат възможности, добави Флоров. При употребяващите го има и показност - на благополучие и възможност да се купи този наркотик, смята директорът на ГДБОП.

По повод днешния професионален празник, Флоров посочи, че не трябва да се смесва политиката с работата на ГДБОП, защото това само хвърля прах върху свършеното от служителите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този говори пълни глупости и мисли че някой му вярва.. Кой се занимава с марихуана, като истинските пари са съвсем другаде, особено лятото на морето по дискотеките ?
33
0
 
0
 
! Отговори
eee преди 11 години
легализирайте дрогата и направете дилърите търговци !!! хем ще внасят данъци в държавата
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този дефлорирания, не ми харесва как ще се бори престъпността да стане "НОРМАЛНА"?!?!?!?
31
0
 
0
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
флоров, ами като ги знаете, какво правите?????????????????????
30
1
 
1
 
! Отговори
dimitar преди 11 години
v tezi sredi bivshi sa samo umrelite.
29
0
 
1
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
Напълно съм съгласен, че цигарите са по вредни.. но да се информираме повече преди да пишем такива емоционални мнения? Съгласен съм с доводите ти за вапоризатори, масла и прочее обаче поне в моя квартал не съм видял нито един келешляк с вапоризатор (цена около 500лв). Друсайте се щом искате, аз никой не съдя - изказвам лично мнение.
28
0
 
1
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
До 30: Аз не чета друже, приеми че и аз съм бил млад, както и ти си в момента. Понеже знаех, че някой ще изкочи с това за цигарите исках да го допълня но не ми стигна мястото. По никакъв начин не защитавам цигарите, нито казвам, че са по безвредни... според официалната статистика цигарите са на първо място по пристрастяемост, на първо място по смъртност и прочее кофти неща. НО това намалява ли вредата на марихуаната спрямо белия дроб?
27
0
 
2
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
До Станчо Ф.;Че то поне от 15 години има за всички амфетамин и може би преди 2000ната година да беше само по скъп от тревата. Спомнете си за онзи антиБългарски закон чрез който за един грам трева те вкарваха в затвора... спомнете си разбитите семейства.. Тревата сама по себе си също е наркотик ако не се употребява правилно. Знам, че ще ми излезете с някви доводи, че шаманите я били позлвали, но те са я ползвали само в определени дни. И да - тревата прецаква и белия дробец..
26
0
 
1
 
! Отговори
Станчо Ф. преди 11 години
Никаква марихуана! Скъпа е,и не пържи добре мозъка както така любимия и евтин държавен амфетамин,за който нищо лошо не мога да кажа.Амфетамина е единственото нещо което,ще извади БГ икономиката от кризата.Амфетамини за деца,амфетамини за възрастни,за болни,за чужденци!За всички,ще има!
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виж ти. МВР-ту защитава престъпниците и ги оневинява. А може би е кристално честен и почтен чуека...
24
0
 
12
 
! Отговори
Петър преди 11 години
От тоя милиционер лъха на посредственост. Марихуаната била най-евтина?!?! Дрън-дрън! Амфетамините станаха най-евтини и най-разпространени. Отровихте децата.
23
0
 
4
 
! Отговори
Ivan Ivanov преди 11 години
Razbira se 4e Florov znae 4e ,,Baretata''ne e v ,,Biznesa s Drogata''za6toto ne si pla6ta na GD BOP!!!
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кукуруз копа човека и да не си помислите, че има друг бизнес!!!
21
0
 
5
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
Такива хора, често си градят самочувствието върху това, че са болни и се друсат т.е. искат да избягат от Реалноста, което не ги прави по-силни от другите или по-"големи", а дори напротив.. но те не го осъзнават.. Примери за това колкото искаш.. Ако нямате близък контакт с такива хора - те ги дават и по ТВ - загледайте се само в разни рап "певци", чалга "певци" или политически "певци"... няма да споменавам имена, не е възпитано човек да сочи с пръст болни хора.
20
0
 
5
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
Ето г-н Флоров сам си каза и поясни защо наркотиците трябва да бъдат легализирани, да се продават с рецепта и на употребяващите ги да се гледа като на болни хора. Така парите ще влизат в държавата, хората ще имат по-добра информираност за какво става въпрос, няма да има "босове" които да избиват народеца, дрогата ще е по-чиста и качествена.. но просто интереса на Законотворците е парите да влизат при тях, хората да са неинформирани и да се гордеят с това, че се били дрогирали..
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много интересно Цветанов и Флоров знаят всичко а не правят нищо за да спрат организираната престъпност. На всички било ясно кой зад какво стои , ами направете нещо вместо да се занимавате с политическите опоненти. Или май само си говорите за да ви дават по телевизията.
18
0
 
18
 
! Отговори
kukoto преди 11 години
Флоров,разпространението на наркотици е престъпна дейностТова не е бизнес! Не се изучава в Харвард или Кембридж. И като се знае всичко в малка ***,защо тази престъпна дейност се увеличава ,а не намалява? А бе Флоров,кажи си. Или в държава,в която НСО охранява организираната престъпност такива неща не се казват?
17
0
 
21
 
! Отговори
вехтия преди 11 години
от бизнеса с наркотици няма излизане, стига сте писали простотии
16
1
 
25
 
! Отговори
Men преди 11 години
Най-разпространания наркотик остават цигарите!
15
10
 
0
 
! Отговори
G преди 11 години
Изкарвайте пари само с гледане на клипчета ! Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО на sumixs/?ref=1426250 !!!!!!!!!!!!!9 ДОЛАРА за 1 клип !!!! Работете от вкъщи или офиса !!!!!!!!!!!! Л Е С Н И П А Р И !!!!!!!!!