36-годишен мъж се самозапали пред общината във Варна

Той е в болница с опасност за живота
Обновена: 20 фев 2013 16:18 | 20 фев 2013 09:13,
46
36-годишен мъж се самозапали пред общината във Варна
Снимка: архив, Булфото

Млад мъж се е самозапалил пред сградата на Община Варна тази сутрин. Сигналът за инцидента е подаден в 7,40 часа на телефон 112 от полицаи, които веднага започнали да гасят възпламенения човек.

36-годишният Пламен Любчев се е залял с бензин и се е самозапалил. Всичките му дрехи са изгорели по него.

Свидетели на инцидента станали и общински служители, които тъкмо били пристигнали на работа в администрацията на града.

Според лекарите изгарянията му са тежки, животът му е в опасност. Пострадалият е откаран във Военноморската болница, в клиниката по термична травма, с повече от 80% изгаряния.

Количеството бензин, което е излял върху себе си, е около 3-4 литра. В района на общината има засилено полицейско присъствие и много хора.

Според очевидци Любчев е носел плакат, с който е искал оставката на кмета на Варна Кирил Йорданов и е скандирал името на градоначалника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: общинаВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
3
 
! Отговори
Елена преди 11 години
Първо трябва да се мисли, а после да се действа!
35
0
 
5
 
! Отговори
Denim преди 11 години
Даряването на кръв няма да помогне, а само ще отложи смъртта /Съжалявам!/ Виждам, че в поста пишете-дано се оправи, но от това безразсъдтво, което е направил изходът е само един /Съжалявам!/Или малко, но фатално са се забавили околните свидетели!................................. Абе живота трябва да се цени повече, иначе си неблагодарник за грижата на родителите си!
34
0
 
7
 
! Отговори
николов преди 11 години
Този кмет няма ли най накрая да се махне.През годините на прехода какъв ли не беше...от БСП,подкрепа от НДСВ,независим , ГЕРП и най вече ***.
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E , sega sled tozi inzident ako Kiro ne si podade ostavka, neka da tegi na savestta mu *** kartinata na protestite da go presledvat zjal jivot !!!
32
3
 
2
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
До Анонимен 31Нали знаеш за клетвите? За ефекта на бумеранга? Каква е тази истерия? Какво ми викаш на главата? Сега ще си плюя на петичките, че още повече да те хване яд!
31
0
 
14
 
! Отговори
един от Народа преди 11 години
БСП,ДПС,ГЕРБ,НДСВ,Атака, и всички от началото на прехода Вън, Власт от народа,за народа и чрез народа, Управление от експерти които ще се одитират на всеки 6 месеца управление, ако трябва с много дебели заплати за да не се изкушават от парите!!!
30
2
 
19
 
! Отговори
Лили преди 11 години
Моля, който може да помогне! Това е момчето varnautre.bg/2013/02/20/155848-samozapaliliat_se_plamen_goranov_ima_speshna_nuzhda_ot_kruv_Процедурата е следната: Спешна нужда от кръв има Пламен Любчев Горанов, който се самозапали тази сутрин пред община Варна. Процедурата е следната - кръв се дарява в кръвния център Окръжна болница на името на Пламен Любчев Горанов и с бележката се отива във Военна болница и се дава на регистратура !!! Само за днес му трябват 5 ЛИТРА КРЪВ !!!!
29
2
 
8
 
! Отговори
Оня преди 11 години
Докато всики ги мързи да гледат, и огоромен процент имат основно образование или супер долнокачествено висше... който и да изберем все няма да ни харесва ;) в нас е проблема, не в тях.
28
1
 
25
 
! Отговори
Варна преди 11 години
Не губете най-същественото, покрай драмата с тока. Ако Бойло преди да си тръгне не направи промени в избирателния закон за въвеждане на мажоритарна избирателна система, след няколко месеца пак ще ви управляват безсъвестни наглеци оцветени с всякакви партийни цветове. Тока е само последица от наглостта им през последните 20 години...
27
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ДАКТАТОРЪТ ПАДНА !!! И сега кой ?????
26
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВИНОВНИ СА СЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ
25
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Събота и неделя, всички на улицата! За твърди цени на горивата и тока!!!
24
13
 
24
 
! Отговори
Лек Му път! преди 11 години
Пътят за Банкя минава покрай Суходол. Там има едно място, което хората нарекоха "Бойкова могила" /сметището/. Там, където Му е мястото, ще си бъде у дома.
23
3
 
56
 
! Отговори
ZORO BG преди 11 години
След 23 години МУТРЕНСКО РОБСТВО изстрадалият български народ е на ръба. Всички сме унищожени! ГЕНОЦИД НА НАРОДА за сметка на алчните и ненаситни МУТРИ! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ !!!
22
0
 
7
 
! Отговори
lele преди 11 години
редакторчето ВАРНА каде е това ВАРАНА ...
21
0
 
39
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
*** е частна групировка, каква оставка. Друг е въпроса, че дърпа конците
20
0
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 11 години
Това е село в община Левски с 63 души население, но явно наистина има грешка, защото там няма силно полицейско присъствие и много хора ;)
19
5
 
23
 
! Отговори
varg преди 11 години
Да запалим общината сега.
18
7
 
20
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
До: номер 11Ами какво можеш да очакваш от една мутра?Мутрата си има държава и я управлява както си знае - по мафиотски.Също така по мафиотски той бащински прегърна покаялата се женица със "златните пръстени" от ВМЗ Сопот която се опита да каже нещо по телевизията.Така правят доновете от италианската мафия.Такова е и приятелчето на Бойко - мафиота Берлускони! Берлускони не си подаде оставката и след като го замеряха с развалени яйца, избиха му няколко зъба и лежа в болница!
17
2
 
7
 
! Отговори
balgarin izvan bg преди 11 години
sega ve4e 6a doqt komunqgite [serGEI i DOGn] misletemu balgari .Nese vdigaite sre6tu boiko.