Щерката на Брендо похитена за миг - единият гард я предавал на друг

Охранителят получил куршуми, докато защитавал детето
Обновена: 5 мар 2013 10:30 | 5 мар 2013 10:28,
417
Щерката на Брендо похитена за миг - единият гард я предавал на друг
Мястото на похищението. Снимка: Булфото

Дъщерята на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо е била отвлечена точно когато е била предавана от охранителя на къщата на другия гард, който е трябвало да закара детето на училище.

10-годишното дете беше похитено тази сутрин към 7.30 часа на столичния бул. „Александър Пушкин“ пред дома на Брендо. Трима маскирани препречили пътя им, стреляли по охранителя и отвлекли момичето с джип BMW Х5. Неофициално се твърди, че джипът е бил с подменени номера.

Униформен охранител на къщата, който е служител  на частна охранителна фирма „СОТ 161“, извежда малката Лара за ръка от портата, за да отиде на училище, предаде БНТ.

Той го предава на другия охранител и похищението е станало между портата на къщата и колата, разстоянието е било около 2 метра. 

Още по темата
Точно тогава спира черен джип, от който излизат трима въоръжени с автомат „Калашников“ с маски на лицата. Похитителите казват на всички да легнат на земята.

По първоначални данни охранителят е бил ранен, докато се опитвал да предпази дъщерята на Брендо. Гардът е бил прострелян с пистолет „Макаров“, макар че похитителите са носили и автомати. Той е ранен в гърба, настанен е в шокова зала във ВМА без опасност за живота.

Случайни свидетели на отвличането са станали продавачка и клиент в магазин до къщата на Брендо. В момента те  са разпитвани от полицията. По първоначални данни и двамата са залегнали при звука на изстрелите, след което чули писъците на детето. Похитителите са избягали, оставяйки на тротоара простреляния охранител.

В момента се извършва оглед на местопрестъплението. На място са зам.-главният прокурор Роман Василев, зам.-началникът на СДВР Ивайло Спиридонов и голяма група разследващи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
0
 
1
 
! Отговори
Геле преди 11 години
Наистина не ми дреме за кокаиновите крале. Повярвайте ми !
363
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кокаиновите крале нямат право да създават свои семейства, защото разрушават чуждитеКак така ще имат пари за бодигардове, докато народът се самозапалва от глад и студНе ни занимавайте с тия отрепкии всичките да умрат, няма да събудят жал - кой го знае тоя брендов колко майки е разплакал, сега е дошъл неговия ред
362
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонименda zvanne na zapasniacite poga da si dam telefona da dade pu6kite 7.62 aka to i6a gividim oligarsi diliari trafikanti po domova kniga
361
2
 
1
 
! Отговори
krastev преди 11 години
gospoda zemete se razhodete i vigte za kva prestapnost stava vapros svobodno dvigenie 6engen trafik na droga na hora na oragie nema granica nema kontrol vse edno ge nosi6 sladoled te tam sa po beter ot nas osobenno ispania vsigkata paplag e tam kvo se kaharite za brendo skoroi za nego 6te ima boket otnosno boiko ceco evala no kato snima helikoptera ot gore se vigdat hubavi pati6ta a predi godini kato se vra6tah ot evropa kato sleznah v sofia si misleh ge sam v beirut
360
6
 
9
 
! Отговори
Че Гевара преди 11 години
Глупости на търкалета, зад това похищение стои Буда и неговите авери. Искат така да затворят уста на Брендо. Брендо много знае за авера си Буда. В мафиотска държава живеем , господа!
359
2
 
10
 
! Отговори
капиталисти преди 11 години
Капиталисти-експлоататори! Моите деца нямат гардове! Никога не са имали, дори и при комунизма! Не знам дали ползват капиталистически кокаинл. Аз не съм ползвал нито комунистически-нито капиталистически кокаин. Капиталисти, моите деца нямат гардове, защото нямаме пари за 1 леб при капитализма ви - гнил и ухаещ на кокаин!
358
6
 
3
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
Протестиращите да се запишат поименно и ако започнат пак отвличания и рейтинга на България падне и отново потънем в 45 годишното блато, да ги изкарат на площада и ....
357
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
a da vidim dobre li ti brendo ti kolko narod si izbil
356
7
 
6
 
! Отговори
СЪЩИЯ преди 11 години
Волен Сидеров премиер!
355
2
 
13
 
! Отговори
ганю преди 11 години
какво са се загрижили за престъпник.детето на престъпник също става престъпник.що не зареват за децата погубени от наркотика.това е справедлива кауза .
354
0
 
9
 
! Отговори
К преди 11 години
Този път води в ада. имаше такава песничка.
353
2
 
16
 
! Отговори
? преди 11 години
Колко семейства са побъркали с тези наркотици и колко деца са починали от тях ?А неговото дете с колко гардове се движи , жалко за детето. , но тези престъпници са за гръмване . Да се изпотрепат , че съд няма !
352
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Бейтула Стресирали детето уаууу,а що народ е избил....плаща се за всичко.
351
1
 
22
 
! Отговори
НДСВ преди 11 години
Защо никой не се сеща за НДСВ? По тяхно време Брендо изгря!!!!! Лично е приятел с някои Бивши министри от НДСВ!!!!! Виждал съм го !!!! Дали някой от тях не участва в НАГЛИТЕ или там каквито са?!!!!!!!!!!!!! Дали за тях може да проговори? Сред министрите от НДСВ има много ,които разполагат с огромни богатства!!!!! Говоря за милиони в банки в чужбина !!!!!!!!!!!!!
350
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
HA SEGA GOLQM PROBLEM ZA DRUGARQ PROKUROR " PADNI -STANI " 5TO NEMA 4OVEK NA KOGO DA GO RE4E I FIRMATA " CECU -FILM " FALIRA I NQMA DA MOE DA VIDIM EK6AN . DALI NQKADE NA TAMNO NQMA NAPRAVO DA ZALQGAT I DVAMATA BEZ KOMANDA I GORKIA DANAKOPLATEC DA SI OSTANE BEZKADRI
349
3
 
12
 
! Отговори
Тракторан преди 11 години
Сигурно Алексей Петров иска да научи кои са връзките на Брендо в Южна Америка и тотално да завземе всичко...
348
9
 
20
 
! Отговори
Случаен преди 11 години
Този дето се хвалеше, че е прекършил гръбнака на престъпността. Да вземе сега да се покаже и да се извини за наглите лъжи. Може би все още мачка престъпността.
347
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой как се покри в болницата само , че в затвора по желание не взимат !!!!!!!Ах ти хитрецо ,що не се скри в тибет бе ???Сретан и твоите бивши приятелчета , къде ги отсвири и там ще те намерят !!Внимавай с кръвното ,че ти е височко ,може като Мишо инфаркт да получиш , нали знаеш как става !!!
346
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как така гарда я пазил, пък го ранили в гърба...не мога да си го представя :)))
345
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До БейтулаМалийййй колко много разбираш!Това пред банята ли го чу? :-о