Младеж с опасност за живота след катастрофа с БМВ

Блъснал се в насрещно движещ се "Опел"
15 апр 2013 12:12,
6
Младеж с опасност за живота след катастрофа с БМВ
Снимка: Булфото, архив

23-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа край Айтос, съобщават от полицията в Бургас.

Около 21.50 часа снощи на пътя Айтос – Бургас, непосредствено след излизане от Айтос, възниква пътен инцидент между лек автомобил „БМВ 316”, с бургаска регистрация, управляван от 23-годишния Ч.Р. от Айтос и лек автомобил „Опел Зафира”, с бургаска регистрация, управляван от 40-годишния И.И. от Поморие.

От пътнотранспортното произшествие са пострадали водачът на лекия автомобил „БМВ”, който е с мозъчна контузия и опасност за живота. Младежът е настанен за лечение в МБАЛ - Бургас.

Водачът на „Опел”-а е с контузни рани в областта на лицето. Той е получил медицинска помощ и е освободен за домашно лечение.

Причини за пътнотранспортното произшествие са, че водачът на лекия автомобил „БМВ” е навлязъл в лявата лента по посока на движението си, като блъснал встрани движещия се срещу него в собствената си пътна лента л.а. „Опел”, след което напуснал пътното платно, блъснал се в крайпътно дърво и се преобърнал в лявата пътна канавка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: БМВАйтоскатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Vesso преди 10 години
До АнонименНе Анонимен, а И*иот.Онзи ден на "Ибсен",ако моториста си бе включил фара и дори и в нарушенеи на ограничението на скоростта нямаше да прескача предния капак на излизащото от пряката пежо.Да ама сме много устати и още повече умни.
4
2
 
3
 
! Отговори
ined преди 10 години
Двамата шофьори май имат контузии на главите от боя след катастрофата.
3
2
 
12
 
! Отговори
оффф преди 10 години
Преди да дадат книжка на когото и да е първо да направят тест за интелигентност, и ако резултатите са лоши да забранят за 10 години придобиването на книжка. След 10 години резултатите ако пак са лоши за още 10 и т.н. Пътищата са пълни с ***, които си мислят, че са безсмъртни. Особено младежта до 25 години.
2
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ФАРОВЕТЕ!!!
1
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Представям си *** как е бил изшил умрялата 316-ка:)