Костов видял как мъжът с нож гони съпругата и внучето му

Лидерът на ДСБ даде показания в полицията
11 май 2013 14:06, Петя Славова
430
Костов видял как мъжът с нож гони съпругата и внучето му
Снимка: БТА

Иван Костов заяви, че е дал показания в полицията и ще съдейства на правосъдието по повод на инцидента от тази сутрин в дома му.

В 8.00 часа сутринта полицията реагира на сигнал, че въоръжен мъж с нож е влязъл в дома му, припомни БТА.

Не пожелавам на никой да изпадне в състояние да гледа как въоръжен мъж гони с нож съпругата и внучето му, каза лидерът на ДСБ. Той добави, че е станал жертва на отровната атмосфера, обхванала България. 

Костов допълни, че няма да дава оценки и версии на вече случилото се и отказа да спекулира с него в деня за размисъл преди утрешните предсорчни парламентарни избори. Иван Костов уточни, че прави това изказване само за да задоволи интереса и да избегне спекулации в медиите.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


430
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
abe drygaru kostov ti obirashe celia balgarski narod sega se jalvash ,ti si za drane kvo si zaplakal razsipnik takav .da te sajaliavame ,kato se slychi shte teglim sega si tegli ybitak .
283
1
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Всеки български гражданин е бил обиран понбе веднъж, а от страна на всички управляващи- постоянно. Малко ти е Костов. Като не правехте нощо за престъпността ред е малко да ви подгонят да напълнете гащите.
282
1
 
4
 
! Отговори
? преди 10 години
защо никой не коментира, че въоръженият нападател е имал списък с адресите и на други политици?!
281
3
 
5
 
! Отговори
XX преди 10 години
До 329Безмозъчно същество Костов е най проверяваният от прокуратурата в Б-я, а Костов си живее в тази къща от 80те. Не са бедни защото жена му има доста наследствени имоти.
280
2
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 10 години
Версии колкото щеш но две са основни 1 Сам си го е инсценирал 2 Жиголото на баба Елена е разкрито . Дава ли си сметка Костов какъв некадърник е и колко никой не се е справил с престъпноста след като му се налага в европейска страна да охранява собственият си дом с какви огради че и частна фирма ? От къде събра пари да построи тази къща като е бил само преподавател и политик и никога не се е занимавал с крупен бизнес ? Този кога ще го провери прокуратурата подобаващо ? Цацаров с ТЕБ СМЕ
279
1
 
11
 
! Отговори
SuperMuzzy преди 10 години
Не пожелавате на никой....а пожелахте да превърнете на хората работили дълги години вчужбина,спестяванията в жълти стотинки!Не е гонил тях Костов,признайте си...гонил е вас
278
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kradeca vika, drujte kradeca.
277
5
 
9
 
! Отговори
Митко Манафов преди 10 години
Ей Ванка кво се косиш?!Тоз маскираният сигурно е искал да ебне жена ти,затова я е гонил...Пък накрая и теб е можел да ебне-оставил те е за накрая,един вид за десерт...
276
2
 
10
 
! Отговори
Me преди 10 години
В тоя ред на мисли Костов да хване да си вземем куче. Едно време размъкваше една костенурка и една теменужк по телевизиите, ама те не са особено надеждни пазачи.....
275
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако е вярно това,то поне е разбрал,какво е някой да нахлуе в собствеността му.Сега бих го попитал,ако нямаше паник бутон и някой тича с нож към семейството му,как щеше да реагира?Нямаше ли да посегне към оръжието?Защото закона не го позволява.И не трябва ли това да се промени?
274
8
 
6
 
! Отговори
Към всички вас преди 10 години
Дори не се учудвам от това, което чета и знаете ли защо?! ....... Няма как да разберете, защото в повечето коментари преобладава само неясна и неаргументирана злоба. Защо ли?! .......Скоро беше Великден. Знаете ли какво е казал Исус Христос на кръста?!"Отче, прости им! Те не знаят какво правят."
273
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Видя ли народната любов, прокълнати изеднико черен, бял ден няма да видиш повече в проклетия си живот, откраднатите пари няма да ти донесат щастие, ти си омразен на хората и противен на Бога, доста ти беше да пиеш народна кръв, душманино черен, идва разплатата и все някой ден ще те стигне, ако не е днес, то утре. Който ти вземе черната глава и прати мръсната ти душа при дяволите в ада ще направи голямо добро на България и на потъпкания от тебе нейн многострадален народ!
272
8
 
10
 
! Отговори
КНК преди 10 години
Искате да убият Костов,жена му,децата му,внуците,чичовци и лели,братовчеди и бровчедки - ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! И ЗАПОЧВА РАЙ : ЦЕНАТА НА ТОКА-БЕЗ ПАРИ, ЗАПЛАТИ - 2000 ЕВРО/може и повече/,ПУШЕНЕ - КОЙКЪДЕТО ИСКА, НЕМЦИТЕ - ГАСТАРБАЙТЕРИ В БЪЛГАРИЯ, В САЩ - МЕЧТАЯТ ДА СИ КУПЯТ ЛЕВОВЕ !!! ЛУДА РАБОТА !!!И всичко това защото доказа,че комунистите и простоците не могат да управляват България !!! Впрегнали са всички *** , но ТОЙ Е РЕШЕНИЕТО ЗА СПАСЕНИЕ НА СТРАНАТА И НАРОДА след 65г. комунизъм !!!
271
5
 
26
 
! Отговори
мартин преди 10 години
Тези почнаха да ги "стрелят", гонят с ножове, и то все неуспешно. Пфу да му се не види.
270
4
 
25
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Въоръжен мъж гонил съпругата му и внучето и не ги е стигнал???!!! Ай де де!!!
269
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Костов,хубаво е да слезеш на земята и да видиш какво ни завеща твоето "успешно управление",как простосмъртните ги обират и пребиват,да не кажа по-лоши неща..а ти за сефте пребледня
268
1
 
3
 
! Отговори
COMMUNE преди 10 години
КОМЮНЕ(ТОВА НЯМА ЗАЩО ДА ГО ТРИЕТЕ,ПРЕДПОЛАГАМ.)
267
1
 
9
 
! Отговори
мари преди 10 години
докато охранители стоят по 5 месеца без заплати големите шефове се оплакват в дупница има 2 охранителни фирми и в двете не се плаща а инспекциите по труда се крият като мишки
266
6
 
18
 
! Отговори
e e e преди 10 години
plosko,plosko,Kostov
265
9
 
7
 
! Отговори
дядо преди 10 години
до убитака 310,за к'ви РМД-та бе червена куха кратуно и за жанвиденовите рмд-та ли да дава обяснение-вие червените *** независимо от коя партия сте олицетворението на ГМО!!!